San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Si dje Micko, odakle ti ispade...
evo me ispade iz WC solje
nego ljudi ima li sta od Arona Bejnsa??? Voleo bih ga gledati u Spursima
nego ljudi ima li sta od Arona Bejnsa??? Voleo bih ga gledati u Spursima
Šta je ovo 
gloryhunteri , nismo osvojili titulu 5 sezona i odma nicu novi navijaci
dobrodosli !
nije zurba
gloryhunteri , nismo osvojili titulu 5 sezona i odma nicu novi navijaci
dobrodosli !
trebao biMickoSAS je napisao/la:nego ljudi ima li sta od Arona Bejnsa
nije zurba
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ja sam navijac od malih nogu tako da ne vazi ovo nicu za mene
uh trebao bi nam jedan snazni centar,kao sto je Bejns
sta ce li biti sa Blairom,bas me zanima?
uh trebao bi nam jedan snazni centar,kao sto je Bejns
sta ce li biti sa Blairom,bas me zanima?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ti ako to pises onda nas slabo nesto gledas i poznajes....Prvo,mi sigurno nismo prvi favoriti,ali da mozemo osvojiti,to je sigurno,a drugo,prije nego kazes da gubimo od svake ozbiljnije ekipe malo se bolje uputi u tu materiju,osim sto pogledas rezultat...Usput,nedavno sam i izbacio kako nam izgleda raspored u B2B utakmicama,pa malo pogledaj i to!Kad sve vidis,onda mi objasni,kako to,da i pored svega,mi kasnimo SAMO 1.5 utakmicu za vodecom ekipom lige!??VanjaSAS je napisao/la:I ja sam onako zivcan, poslije polaganja T. Allena, ugasio TV, i sad vidim da su bili produzeci. I bolje da nisam gledao, dozivio bi jos vece razocarenje, izvucemo produzetke, pa opet izgubimo. Nema od nas nista, od svake malo ozbiljnije ekipe gubimo, a Lakerse smo na svom terenu jedva dobili, a ljudima samo jedan visoki igrac igrao. Treba biti realan.
Uz duzno postovanje, samo sam rekao sta mislim. Kosarku sam igrao, trenirao 13 godina, potpisao ugovor sa Sloboda Tuzla i UKK Student, tako da dobro znam sta pricam. Kosarku intenzivno pratim od 1998 godine. Usput, fakultet sam zavrsio, imam dreambox, pa mi nista i ne ostane nego da gledam sport dok se ne zaposlim pa itekako imam vremena da pratim NBA. Nemoj tako brzo do zakljucaka dolazit da gledam samo rezultate. A ove sezone smo izgubili dvomec sa obje ekipe koje potencijalno mogu uzeti titulu (Clippersi, New York), plus onaj dio teksta sam napisao dok sam jos bio pod utiskom poraza, nervozan. Govorim kakvo je trenutno stanje, nisam rekao da ce tako i ostati. Govorim ovo jer je zapad dosta jaci od istoka, i svaki poraz je opasan.NEZALAGANJE je napisao/la:Ti ako to pises onda nas slabo nesto gledas i poznajes....Prvo,mi sigurno nismo prvi favoriti,ali da mozemo osvojiti,to je sigurno,a drugo,prije nego kazes da gubimo od svake ozbiljnije ekipe malo se bolje uputi u tu materiju,osim sto pogledas rezultat...Usput,nedavno sam i izbacio kako nam izgleda raspored u B2B utakmicama,pa malo pogledaj i to!Kad sve vidis,onda mi objasni,kako to,da i pored svega,mi kasnimo SAMO 1.5 utakmicu za vodecom ekipom lige!??VanjaSAS je napisao/la:I ja sam onako zivcan, poslije polaganja T. Allena, ugasio TV, i sad vidim da su bili produzeci. I bolje da nisam gledao, dozivio bi jos vece razocarenje, izvucemo produzetke, pa opet izgubimo. Nema od nas nista, od svake malo ozbiljnije ekipe gubimo, a Lakerse smo na svom terenu jedva dobili, a ljudima samo jedan visoki igrac igrao. Treba biti realan.
Ali vidim da imas dosta postova, a ja sam samo naletio malo da se ukljucim u temu. Ali odavno sam znao da su forumi bezveze stvar (iako sam mislio da je ovaj drugaciji), jer ljudi ne znaju normalno pisati, nego se odma dice i izdizu. Bezveze se samo iznerviram.
Pozdrav raja, neka nam SAS dobro igra, cujemo se u nekom drugom zivotu
Go Spurs Go!
Zadnja izmjena: VanjaSAS, dana/u 13 jan 2013, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema potrebe da pricamo o backgroundima,jer je i moj pozamasan,ali forum nije za takvo nesto....Pitam te iskljucivo stvari koje su vezane za tim i o porazima ekipe?Da li znas sta je prethodilo porazima od NYK i LAC i kakve su se situacije desavale u tim utakmicama,kad si se vec dotakao njih?VanjaSAS je napisao/la:Uz duzno postovanje, samo sam rekao sta mislim. Kosarku sam igrao profesionalno, trenirao 13 godina, potpisao ugovor sa Sloboda Tuzla, tako da dobro znam sta pricam. Kosarku intenzivno pratim od 1998 godine, imam dreambox satelitsku, pa mi ne trebaju streamovi, fakultet zavrsio, pa itekako imam vremena da pratim NBA. Nemoj tako brzo do zakljucaka dolazit da gledam samo rezultate. A ove sezone smo izgubili dvomec sa obje ekipe koje potencijalno mogu uzeti titulu (Clippersi, New York), govorim kakvo je trenutno stanje, nisam rekao da ce tako i ostati. Govorim ovo jer je zapad dosta jaci od istoka, i svaki poraz je opasan.NEZALAGANJE je napisao/la:Ti ako to pises onda nas slabo nesto gledas i poznajes....Prvo,mi sigurno nismo prvi favoriti,ali da mozemo osvojiti,to je sigurno,a drugo,prije nego kazes da gubimo od svake ozbiljnije ekipe malo se bolje uputi u tu materiju,osim sto pogledas rezultat...Usput,nedavno sam i izbacio kako nam izgleda raspored u B2B utakmicama,pa malo pogledaj i to!Kad sve vidis,onda mi objasni,kako to,da i pored svega,mi kasnimo SAMO 1.5 utakmicu za vodecom ekipom lige!??VanjaSAS je napisao/la:I ja sam onako zivcan, poslije polaganja T. Allena, ugasio TV, i sad vidim da su bili produzeci. I bolje da nisam gledao, dozivio bi jos vece razocarenje, izvucemo produzetke, pa opet izgubimo. Nema od nas nista, od svake malo ozbiljnije ekipe gubimo, a Lakerse smo na svom terenu jedva dobili, a ljudima samo jedan visoki igrac igrao. Treba biti realan.
Mozda ostavljam duple postove, konekcija zeza, sorry.
Vidim da imas dosta postova, a ja sam samo naletio malo da se ukljucim u temu. Ali odavno sam znao da su forumi bezveze stvar (iako sam mislio da je ovaj drugaciji), jer ljudi ne znaju normalno pisati, nego se odma dice i izdizu. Bezveze se samo iznerviram.
Fazon je sto nam uvijek daju back-to-back utakmice zafrkanu ekipu. Umor je opasna stvar. Pogotovo kada se puno igra u gostima.
Bjezim odavde.
Go Spurs Go!
Vidim da imas dosta postova, a ja sam samo naletio malo da se ukljucim u temu. Ali odavno sam znao da su forumi bezveze stvar (iako sam mislio da je ovaj drugaciji), jer ljudi ne znaju normalno pisati, nego se odma dice i izdizu. Bezveze se samo iznerviram.
Fazon je sto nam uvijek daju back-to-back utakmice zafrkanu ekipu. Umor je opasna stvar. Pogotovo kada se puno igra u gostima.
Go Spurs Go!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja samo ulazim u konstruktivnu raspravu,a ti ako neces da se malo osvrnes i da zajedno analiziramo zasto ti mislis da 'od nas nema nista',to je tvoja stvar i forum onda i nije za tebe...Pozdrav!VanjaSAS je napisao/la:Mozda ostavljam duple postove, konekcija zeza, sorry.
Pozdrav raja, neka nam SAS dobro igra, cujemo se u nekom drugom zivotuBjezim odavde.
Go Spurs Go!
@Nezalaganje
opusteno brate,nemoj bre rasterivati ljude sa foruma
salim se ne stvarno opusteno malo,jbt covek tako misli ok,nismo svi isti,tako da uzivajte u igrama SAS i bez rasprave pogotovo izmedju nas
opusteno brate,nemoj bre rasterivati ljude sa foruma
salim se ne stvarno opusteno malo,jbt covek tako misli ok,nismo svi isti,tako da uzivajte u igrama SAS i bez rasprave pogotovo izmedju nas
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Opusteno je brate,ali ako ti mislis da 'nema nista od nas' sto nas onda pratis koji k....? Ja razmisljam da i kad smo najgori uvijek imamo sanse,dok je velika trojka tu!Hajde da mi visimo na ivici PO,to mogu i da razumijem,ali je on temeljio svoj stav na utakmicama koje gubimo od velikih ekipa.Evo da sumiram,poraz od LAC u LA-u zasluzen,drugi poaz od njih kuci bez Leonarda plus lom prsta Jacka u utakmici,koji nas je poremetio i gubitak prednosti od 14p,pa im je opet trebalo cudo CP-a da nas dobiju.Dalje,poraz kuci od NYK gdje opet gubis dvocifrenu prednost i gdje Knicksi pogadjaju nekoliko trojki na samom kraju u tekmi koja se desava jednom u sezoni,dok je drugi poraz od njih bila 4 tekma u 5 dana.Poraz od OKC bio B2B,dok su oni odmarali 2 dana,Mia opet 4 u 5 dana i zna se ko je tad igrao,te ovaj poraz preksinoc od MEM gdje je tekmu mogao dobiti bilo ko,a igralo se kod njih...Meni to ne izgleda uopste lose,plus smo odigrali daleko najvise gostujucih utakmica od svih vodecih ekipa na Zapadu...Eto pogledaj i ti raspored koji sam postavio na prethodnoj stranici,pa kazi hocemo li opet pricati kako nas dobijaju iole ozbiljnije ekipe!?MickoSAS je napisao/la:@Nezalaganje
opusteno brate,nemoj bre rasterivati ljude sa foruma![]()
za mene su spursi uvek najbolji,bili i poslednji ja cu uvek navijati za njih,samo kazem smirite malo tenziju jer nema potrebe za tim 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ebem ti i kosarku i sve!
Manu istegao lozu i to je najmanje mjesec koliko ja znam plus novi mjesec trazenja njegove forme,a taman je poceo igrati odlicno...

Ma znas sta, ne volim sto mu se ovo desilo, ali sam ubijedjen da nista losije necemo igrati u njegovom odsustvu, ako ne i bolje. Ako nista, barem cemo svi odmoriti zivce, krenuvsi od Popovicha, pa do nas na forumu...
Nek se on oporavlja lagano i nek trazi formu, najbitnije je za Playoff da je spreman...
Sto se tice tekme, fina pobjeda i 12-ta uzastopna kod kuce...
Nek se on oporavlja lagano i nek trazi formu, najbitnije je za Playoff da je spreman...
Sto se tice tekme, fina pobjeda i 12-ta uzastopna kod kuce...
sta ste ovo sinoc pravili budalu od pekovica 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
10-14 danaNEZALAGANJE je napisao/la:Ebem ti i kosarku i sve!Manu istegao lozu i to je najmanje mjesec koliko ja znam plus novi mjesec trazenja njegove forme,a taman je poceo igrati odlicno...
![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
dobro je,samo prvi stepen,ali to je opet mjesec sveukupno,znajuci njega...Raul_64 je napisao/la:10-14 danaNEZALAGANJE je napisao/la:Ebem ti i kosarku i sve!Manu istegao lozu i to je najmanje mjesec koliko ja znam plus novi mjesec trazenja njegove forme,a taman je poceo igrati odlicno...
![]()
Najgore od svega sto je nakon traljavih utakmica , zadnjih par uhvatio par ritam i ponovo povreda
i sto kazes , vratit ce se on za ovo predvidjeno vrijeme
al novo hvatanje forme ce sacekati after all stara
znamo ko je Manu i zasto mu Pop citave karijere ovako regulise minutazu
al nije ni bitno na kraju krajeva
neka bude zdrav za playoff kao prosle godine i bit ce dobro , a zdrav Manu je natjerao Oklahomu u finalu zapada da se znoji..
7 blokada Timia , mogao bi on kako igra uletiti u neku petorku defanzivnu il slicno
nedo Bog DPOY
al vjerujem da je to ove godine rezervisano za Ibaku..
neka bude zdrav za playoff kao prosle godine i bit ce dobro , a zdrav Manu je natjerao Oklahomu u finalu zapada da se znoji..
7 blokada Timia , mogao bi on kako igra uletiti u neku petorku defanzivnu il slicno
nedo Bog DPOY
Raul_64 je napisao/la:Najgore od svega sto je nakon traljavih utakmica , zadnjih par uhvatio par ritam i ponovo povreda
nedo Bog DPOY![]()
ovako kako igra ja bi ga stavio u prvu petorku lige,na centra
I ja bi.
al realnije je da nece upasti ni u drugu defanzivnu petorku lige al eto
kako djeli ove godine rampe za nekih tridesetak minuta , brutalno.
al realnije je da nece upasti ni u drugu defanzivnu petorku lige al eto
kako djeli ove godine rampe za nekih tridesetak minuta , brutalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.