Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Ja se držim priče da im godi igrati ovako usred sezone, kad su svi u naponu, za razliku od ljeta.
Ne pikam onaj turnir prošle godine i sve utakmice kući kao nešto relevantno, a u Rusiji, šta znam, laka grupa, naguzove nekako Kolumbiju, prelak protivnik u četvrtfinalu i eto ti pristojnog rezultata.
Engleska-Francuska sad u četvrtfinalu, tu se pokazuje koliko vrijediš.
Ne pikam onaj turnir prošle godine i sve utakmice kući kao nešto relevantno, a u Rusiji, šta znam, laka grupa, naguzove nekako Kolumbiju, prelak protivnik u četvrtfinalu i eto ti pristojnog rezultata.
Engleska-Francuska sad u četvrtfinalu, tu se pokazuje koliko vrijediš.
Dno dna al nista neocekivano

koji qrac ima protestovat na utakmici
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Wales nosaju vile opasno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
E fuj vala,nikad ova "sirotinja" srece nece imat.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
**** vam majku sretnu pa sto mi ne mozemo nikad ovako nafake imati 

- legenda reala
- Kontakt:
kasnije ce sjevnuti neka kontra i zabice ga Wales i ode na četiri bodaa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I ostale najjače reprezentacije su u boljoj formi nego što bi bile na ljeto, nemaju Englezi tu neku prednost u odnosu na ostale. Prvi pravi ispit im je u četvrtfinalu, ako tu prođu, itekako su sposobni za osvajanje.
- MysticAladin
- Kontakt:
Ubi Iran brašno u ovom Velsu. Nema većih nafakaša od njih, sjećam se onog protiv Belgije i kakve su nafake tad bili
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Najbolje da ih mule sve pobiju tamo pa da nam ti i retardi kao ti mogu u miru gledat nogomet.Vjeverica777 je napisao/la: ↑25 nov 2022, 12:15Ma nek se goni u neku stvar sa ovim protestima. Svaki put oni nešto protestvuju, a evo sad i Švabe nešto počele. Idi u svoju zemlju pa radi šta hoćeš, nemoj mi kvariti prvenstvo s tim glupostima
Ma kakvi oni i osvajanje. Nista od toga.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑25 nov 2022, 12:16I ostale najjače reprezentacije su u boljoj formi nego što bi bile na ljeto, nemaju Englezi tu neku prednost u odnosu na ostale. Prvi pravi ispit im je u četvrtfinalu, ako tu prođu, itekako su sposobni za osvajanje.
- akisarajevo92
- Kontakt:
jok eto nismo nikad imali nafake, osvojili dva puta prvo mjesto u ligi nacija ni sami ne znamo kako
Sj. Irci nam u ona dva meca trebali zabili deset komada a mi im uzeli 6 bodova
Don't believe the hype.
- Pensioner26
- Kontakt:
Stvarno ovaj Wales je jedna od najsretnijih ekipa, rang Grčke birvaktile.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ma trebaju se svi sekirati sta se desava u svakom uglu svijeta, nemamo dovoljno svojih problemaShepard je napisao/la: ↑25 nov 2022, 12:20Najbolje da ih mule sve pobiju tamo pa da nam ti i retardi kao ti mogu u miru gledat nogomet.Vjeverica777 je napisao/la: ↑25 nov 2022, 12:15Ma nek se goni u neku stvar sa ovim protestima. Svaki put oni nešto protestvuju, a evo sad i Švabe nešto počele. Idi u svoju zemlju pa radi šta hoćeš, nemoj mi kvariti prvenstvo s tim glupostima
da zelimo to gledati upalili bi neki informativni program a ne utakmicu SP-a u fudbalu
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Jarane nisu oni jedini koji su u problemu. Mi svi u BiH smo kolektivno u problemu godinama, Muslimani u Kini, Katolici u Iraku, Afganistanu, Afrikanci, Ekvadorci, Nepalci, Indijci po Katru, migranti po cijeloj Europi .... I sad bi svi trebali svoje probleme iznijeti tu na prvenstvu. Ma mrš tamo pusti me da gledam u miru prvenstvo, idi tamo i protestvuj ispred ambasadaShepard je napisao/la: ↑25 nov 2022, 12:20Najbolje da ih mule sve pobiju tamo pa da nam ti i retardi kao ti mogu u miru gledat nogomet.Vjeverica777 je napisao/la: ↑25 nov 2022, 12:15Ma nek se goni u neku stvar sa ovim protestima. Svaki put oni nešto protestvuju, a evo sad i Švabe nešto počele. Idi u svoju zemlju pa radi šta hoćeš, nemoj mi kvariti prvenstvo s tim glupostima
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Fazon je što su sad p.ederskom lobiju dozvolili da unose sve i svašta a ovim ne dopuštaju, kontaš? Valjda bi pravila morala biti ista za sve. Ili nema nikako stvari nevezanih za sport ili pusti sve. Ne možeš jednima puštati a ovim drugima ne. Još jedan primjer licemjerja zapada i FIFE.Vjeverica777 je napisao/la: ↑25 nov 2022, 12:26Jarane nisu oni jedini koji su u problemu. Mi svi u BiH smo kolektivno u problemu godinama, Muslimani u Kini, Katolici u Iraku, Afganistanu, Afrikanci, Ekvadorci, Nepalci, Indijci po Katru, migranti po cijeloj Europi .... I sad bi svi trebali svoje probleme iznijeti tu na prvenstvu. Ma mrš tamo pusti me da gledam u miru prvenstvo, idi tamo i protestvuj ispred ambasada
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 25 nov 2022, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kako vašem gledanju utakmice na TV-u u udobnosti doma škodi to što se na twitteru pojavi slika navijača/ice s nekom porukom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.