FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

alenpitar
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la alenpitar » 25 nov 2009, 10:49

Nemate vi nikakve sanse da ga dovedete, niti bilo ko drugi iz nase lige.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

rekreativac
Kontakt:

Post Postao/la rekreativac » 25 nov 2009, 11:29

Samo vi dobijte manji Sarajevski klub,da bi veci na polusezoni bio ispred njih :D

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 25 nov 2009, 12:15

Schlager je napisao/la:Spalević daleko od Borca

Nakon što je Darko Spalević dobio otkaz u Olimpiku uz obrazloženje kako ove zime treba da pređe u redove Borca, Ibrahimbegović poručuje da od toga nema ništa.

- Ma kakav Spalević, o tome nema ni govora. Najradije bismo da u dresu Borca vidimo Alena Škoru, prvotimca Sarajeva, jer je to igrač koji svojim kvalittom zaslužuje da nosi crveno-plavi dres - kaže sportski direktor Borca, Muhamed Ibrahimbegović.
Fišer pjanski lupa po obicaju !

kakav skoro, nit bi on htio u borac, nit je realno da borac njega kupi za neke prestrasne pare, koje bi jedine mogle da mu daju neku motivaciju.

Po meni realnije je dovesti onog malo adina dzafica iz veleza, on bi se sjajno ukopio u ovaj tim, mislim da bas takav igrac treba borcu.
pogotovo sad kad je kriza u velezu, kad velez posustaje u trcvi za evropu, sad se u polusezoni mali moze dovesti

spalevic, pa dosta viose dovodjenja ispusenih mustikli!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 25 nov 2009, 12:28

budi siguran da je na trzistu jeftiniji skoro nego dzafic....godine su vrlo vazan faktor prilikom formiranja cijene igraca,a dzafic je 9 godina mladji....to cisto uzgred pisem,mada mislim da nece doci ni jedan ni drugi....

a spalevic nam pogotovo ne treba tu se slazem s tobom....kad pocne proljetni dio on ce imati tacno 33 godine,a za napadaca koji treba da bjezi protivnickoj odbrani je to kao da igrac na nekoj drugoj poziciji ima 38 godina....

opusteno
Kontakt:

Post Postao/la opusteno » 25 nov 2009, 12:41

ma kakav skoro-dzafic...daj smjesni ste... nit oni zele u borac-nit borac zeli njih... takodje, 8-) ni navijaci ga ne zele!

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 25 nov 2009, 12:42

opusteno je napisao/la:ma kakav skoro-dzafic...daj smjesni ste... nit oni zele u borac-nit borac zeli njih... takodje, 8-) ni navijaci ga ne zele!
sta hoces da kazes, da u borcu mogu da igraju samo srbi, e stari moj tako se ne pravi evropski klub.

a pravi navijaci za svoj klub zele dobr igrace kako god da se zovu i prezivaju, zato sto vole svoj klub

opusteno
Kontakt:

Post Postao/la opusteno » 25 nov 2009, 12:44

jovanbl je napisao/la:
opusteno je napisao/la:ma kakav skoro-dzafic...daj smjesni ste... nit oni zele u borac-nit borac zeli njih... takodje, 8-) ni navijaci ga ne zele!
sta hoces da kazes, da u borcu mogu da igraju samo srbi, e stari moj tako se ne pravi evropski klub.
ne! pa ako iole pratis borac,znas da i sad u klubu imam momaka druge vjeroispovjesti! Al ova dvojica gore navedeni po meni definitivno nemaju sta traziti ovdje...

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 25 nov 2009, 12:46

opusteno je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:
ne! pa ako iole pratis borac,znas da i sad u klubu imam momaka druge vjeroispovjesti! Al ova dvojica gore navedeni po meni definitivno nemaju sta traziti ovdje...
sta mislis da li pratim!

naravno da ima i sad, zato mi i nije jasno o cemu to pricas.
Na kraju krajeva, objasni mi zasto bi bas ta dvojica bili nepozeljni, koji je to razlog ?

opusteno
Kontakt:

Post Postao/la opusteno » 25 nov 2009, 13:08

Alen Skoro je odbio Zeljeznicar kada je on bio najjaci na celu sa Osimom i imao najvise para , sam Amar Osim jednom je rekao u novinama da mu je nudio u to vrijeme astronomsku platu i da je on odbio , nakon toga vise nijedan klub se nije usudio da ga pokusa kupiti iz nase lige... on je veliki HOrdas, ako tebi to ne smeta,meni smeta :!: Ja ga ne zelim gledati u Borcu,al ok..svako ima pravo na svoje misljenje...i aj necu vise o njem, ne zasluzuje ni ova 3-4 posta...

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 25 nov 2009, 13:31

Prepirete se oko apsolutno nerealnih stvari. Nema sanse da Skoro i Dzafic zavrse kod nas!
Skoru ne mozemo platiti a Dzafica ne bih volio zato sto smatram da je bolje da nasi omladinci dobiju sansu. Pored ovoga, Dzafic ce vjerovatno zapaliti preko grane, ne vjerujem da ce ga uzeti neki klub iz ove lige.

Takodje, ja sam protiv eventualnog dovodjenja Spalevica. Bio sam za prije nekoliko godina, ali sada ne.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 25 nov 2009, 14:33

Obrisano sve sto nema veze sa FK Borac.

Bice i sankcija.

Dobio sam informaciju da danas u 15h na Nes radiju gostuju Bilbija,Stojnic....pa koga zanima i ko je u prilici nek poslusa emisiju

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 25 nov 2009, 15:00

tri clana ce malo odmoriti,a jedan trajno....

ima li ovaj NES radio negdje na netu,nemam radio ovdje na poslu?

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 25 nov 2009, 15:03

Evo sad uletih u kucu, Celo je u studiju.
Napisacu ako bude nesto zanimljivo rekao.

Zaboravio sam napisati da su rezervisti juce dobili Slobodu iz Mrkonjica 1-0(Gagula).

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 25 nov 2009, 15:11

Sad rece da se jos ne zna da li ce Nemanja ici ili ne. On bi volio da ostane(i tata bi sine).

Laprda uopsteno.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 25 nov 2009, 15:11

Simpatizer je napisao/la:Evo sad uletih u kucu, Celo je u studiju.
Napisacu ako bude nesto zanimljivo rekao.

Zaboravio sam napisati da su rezervisti juce dobili Slobodu iz Mrkonjica 1-0(Gagula).
je li ovo siniša gagula, što je prije bio kod nas???
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 25 nov 2009, 15:13

e,hebiga...kad od svih direktora,igraca,trenera,clanova upravnog odbora.igraca i ostalih,oni u studio dovedu jednog od dvojice pomocnih trenera.....nista se konkretnije nije moglo ni ocekivati od cele,njega se tamo pita otprilike kao i mene....

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 25 nov 2009, 15:15

Bicemo kompletni protiv Sarajeva. Svi ce biti 100% spremni!

Cilj je osvajanje oba trofeja. Hvala nebesima da je neko stisnuo muda i to rekao!

Sad se neki lik ukljucio u program, aj cobana majko mila.

Finansijsko stanje stabilno.

@Barney

Jeste.
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 25 nov 2009, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 25 nov 2009, 15:15

je li ovo siniša gagula, što je prije bio kod nas???
jeste...vidis kakav mi tim imamo kad u njemu nemaju mjesta igraci koji su bili u skoli fudbala Ajaxa iz Amsterdama :D

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 25 nov 2009, 15:17

Schlager je napisao/la:je li ovo siniša gagula, što je prije bio kod nas???

jeste...vidis kakav mi tim imamo kad u njemu nemaju mjesta igraci koji su bili u skoli fudbala Ajaxa iz Amsterdma :D
hehe jbte sjecam se kada je dolazio u nas ja gledam ajaxova skola, pa da nije bio i u sparti iz praga(ako se ne varam) kad ono... doduse kod nas je vise na stakama bio nego sto je igrao... ali mu je mala boli glava uuf, ako nista valja ga drzati radi nje :mrgreen: :mrgreen:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 nov 2009, 15:18

Ajde, nije ni u nas pa smo sasvim dobro gurali. :lol:
...Život za Široki...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.