Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2024/25
Evo potvrde, tehnologijom je var ustanovio 2 dodira a ne snimcima. Sta kazu dalje mali bijesni pacenici 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ma sta se sikirate i prepirete bezveze oko pravila Real osvaja standardno.Ove godine nikad lakše. 

Real možda i osvoji ako zaobiđu Barcelonu, ljudi ih školovali dva puta već, izgledali ko Tenerife.
Spreman je Dortmund

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
To pravilo oko ruke, da je maltene svaka ruka penal osim ruke uz tijelo je po meni dobro. Naravno nije idealno ali je bolje nego da mi sudije u varu i na ekranu ocjenjuju sta je namjerno, sta nije, da li je nesto slucajno ili nije, jer time otvaras pandorinu kutiju za kojekakve manipulacije i spletke.
Najbolje bi bilo da se uvede pravilo, da se u utakmicama protiv Reala donose nova pravila tokom igre, koja će pogodovati protivničkoj ekipi. Mislim da je to jedini način da se mašina zaustavi.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Je l' dirao loptu dva puta? Jest. Gotova priča, pravilo takvo i pravila se treba držati. Steta sto sudije nisu odlučnije i tokom igre, prilikom isključivanja igrača, penala i slično.
⚽FK Garaže⚽
Nema svrhe gubiti vrijeme.Shategabri je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:39Ovdje stoji takoRodju je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:37Hahahahaha, dobar si. 62-38 je naveo, hahahahahaa, ok. Opet laž, 56-44, dakle, isti si kao masa drugih.Shategabri je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:20
Puki pogled na statse kaže 62-38 posjed lopte za Real.
I duplo više pasova.
A gledao sam utakmicu, Real kružio oko šesnesterca jorgandžija ko kiša oko Kragujevca.
Što nije bilo više šansi? Nisu uspjevali probiti bunker.
Dakle, sve što sam ranije napisao stoji.
Od Atletica se očekivalo da tako igra, čim si zabili gol u prvoj minuti, znao sam da Cholo ide na zatvaranje, ako bude kakve kontre, dobro i jest.
Carlo je sezonu prije fasovao u Mančesteru kad je išao spustenog garda. Budala bi bio da je dvaput fasovao na isti način.
Zato je ove sezone shvatio da može više i otišlo se s drugim pristupom na megdan Cityju.
17 vs 10 total attempts, 8 vs 3 attempts on target, vizavi kontri u korist ATM. Broj kornera jednak, po 10.
Napravljeni faulovi 16 vs 11 za tvoje. Zvanična stranica ne laže, nadam se.
Ja nemam problem sa pobjedom tvoje ekipe, nisam navijač niti ATM, ali čemu laganje samog sebe i uvjeravanje
da je bilo onako kako nije bilo, glumatanje nekakvog ponosa učinjenim, veličanjem sretnog prolaska boljim izvođenjem penala, u čemu je problem to priznati?
ali u pravu si, na oficijelnoj stranici stoji taj omjer:
https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... tatistics/
A šta to mijenja u kontekstu da li je omnjer 56-44 ili 62-38, jel i jedno i drugo govori ko je tu imao loptu u nogama?
+
Pa dobro si rekao, kontri, znači branili se, tu je i podatak o broju pasova.
Bar to je vama navijačima Barse uvijek bio bitan pokazatelj sa meča.
Pa ako si gledao utakmicu, vidio si kako se Atletico postavio nakon datog gola.
A možemo i pisati kako je Atletico napadao i tražio drugi gol, ali znamo i ti i ja da nije bilo tako.
Ništa ja ne veličam, Real je odigrao ispodprosječnu utakmicu, u tome ih je onemogućio protivnik odličnom defanzivnom izvedbom.
Nemam problem to priznati.
P.S. ATM se postavio tako da je mogao imati u 1om poluvremenu 3 0, jer moleri nisu uradili ništa, a ATM imao niz odličnih situacija. U drugom isto. U tom kontekstu "kontre", sarkazam kontaš. To je pokazala utakmica, statistika, šta god........a ne ovo lupetanje je li Alvarez udario 2x ili nije. Opet se dogodilo, da je prošla ekipa koja nije bolje igrala, nego je imala više sreće. Činjenica je da ih prati sreća, a bogami i iste sudije ( Poljak je sudio i protiv Bayerna lani ). Bye, bye.
Uvijek si voljela triput bez vađenja.denimen99 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:42Na onoj snimci iz suprotnog ugla, HD zoom, se vidi da je Julian čak tri puta dodirnuo loptu prilikom pucanja penala. Dakle ne da je prekršaj, već čisti bezobrazluk, naizgled finog momkagodrina je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:26Molim delegaciju u UEFI da dostavi dokaze par forumasa da je bio dupli kontakt sa loptom.
Ljudi misle da su u var sobi bacali grah. Kako ih nije stid tako brzo donijet tako jasnu odluku.
Ja ih razumijem, lakse bi im bilo protiv cholove garde koji im se redovno sklanjaju ali jok.
Ne znam samo kako je brzo trajala provjera. Proslo je vise od minutu od trenutka kad je Alvarez osutao do trenutka kad su ponistili. A ima video na kojem je Vaskez odmah signalizirao cetvrtom sudiji koji stoji na centru da je moguce kako je doslo dondvostrukog kontakta.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ono sinoć nije imalo nikakve veze sa dobrom igrom ili pobjedničkim mentalitetom. Jednostavno čista fudbalska sreća koju Real sinoć nije zaslužio. Koliko se puta desi da igrač dodirne loptu dvaput pri izvođenju onako bitnog penala? Jednom ili niti jednom u 10 godina.
Mada mi nije žao ni Atletica, da su igrali malo hrabrije mogli su dobiti ovaj meč bez problema jer Real je bio baš očajan. Ali strah je haman učinio svoje.
Recimo s druge strane Barcelona koja nema strah od Reala ih natambura olako, zato jer imaju tehnički bolju sredinu terena. Realovi kopitari imaju ograničenu tehniku.
Mada mi nije žao ni Atletica, da su igrali malo hrabrije mogli su dobiti ovaj meč bez problema jer Real je bio baš očajan. Ali strah je haman učinio svoje.
Recimo s druge strane Barcelona koja nema strah od Reala ih natambura olako, zato jer imaju tehnički bolju sredinu terena. Realovi kopitari imaju ograničenu tehniku.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kad se uzme u obzir prva utakmica, i smijesno nedosudhivanje eklatantnog penala, Real je bio puno bolji u dvomecu.Shategabri je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:39Ovdje stoji takoRodju je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:37Hahahahaha, dobar si. 62-38 je naveo, hahahahahaa, ok. Opet laž, 56-44, dakle, isti si kao masa drugih.Shategabri je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:20
Puki pogled na statse kaže 62-38 posjed lopte za Real.
I duplo više pasova.
A gledao sam utakmicu, Real kružio oko šesnesterca jorgandžija ko kiša oko Kragujevca.
Što nije bilo više šansi? Nisu uspjevali probiti bunker.
Dakle, sve što sam ranije napisao stoji.
Od Atletica se očekivalo da tako igra, čim si zabili gol u prvoj minuti, znao sam da Cholo ide na zatvaranje, ako bude kakve kontre, dobro i jest.
Carlo je sezonu prije fasovao u Mančesteru kad je išao spustenog garda. Budala bi bio da je dvaput fasovao na isti način.
Zato je ove sezone shvatio da može više i otišlo se s drugim pristupom na megdan Cityju.
17 vs 10 total attempts, 8 vs 3 attempts on target, vizavi kontri u korist ATM. Broj kornera jednak, po 10.
Napravljeni faulovi 16 vs 11 za tvoje. Zvanična stranica ne laže, nadam se.
Ja nemam problem sa pobjedom tvoje ekipe, nisam navijač niti ATM, ali čemu laganje samog sebe i uvjeravanje
da je bilo onako kako nije bilo, glumatanje nekakvog ponosa učinjenim, veličanjem sretnog prolaska boljim izvođenjem penala, u čemu je problem to priznati?
ali u pravu si, na oficijelnoj stranici stoji taj omjer:
https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... tatistics/
A šta to mijenja u kontekstu da li je omnjer 56-44 ili 62-38, jel i jedno i drugo govori ko je tu imao loptu u nogama?
+
Pa dobro si rekao, kontri, znači branili se, tu je i podatak o broju pasova.
Bar to je vama navijačima Barse uvijek bio bitan pokazatelj sa meča.
Pa ako si gledao utakmicu, vidio si kako se Atletico postavio nakon datog gola.
A možemo i pisati kako je Atletico napadao i tražio drugi gol, ali znamo i ti i ja da nije bilo tako.
Ništa ja ne veličam, Real je odigrao ispodprosječnu utakmicu, u tome ih je onemogućio protivnik odličnom defanzivnom izvedbom.
Nemam problem to priznati.
Al jel pošteno da se svira najstrožija kazna kad te lopta slučajno pogodi u ruku a nije bila nikakva opasna situacija npr. nije ni išla prema golu nego bio neki centaršut i sl? Branič ne može stalno držati ruku iza leđa pogotovo kad je u skoku jer mu treba za balans, svako ko ide barem na termin zna o čemu pričam. Ovako smo u situaciji da je sve pošteno ali nije fer pa opet nismo ništa postigli.miki09 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 16:27To pravilo oko ruke, da je maltene svaka ruka penal osim ruke uz tijelo je po meni dobro. Naravno nije idealno ali je bolje nego da mi sudije u varu i na ekranu ocjenjuju sta je namjerno, sta nije, da li je nesto slucajno ili nije, jer time otvaras pandorinu kutiju za kojekakve manipulacije i spletke.
Ovaj poništen penal Alvarezu je po pravilima ali jel to pošteno? Možda jest dotakao loptu 2x ali je nije pomjerio ni milimetar i samim time niti je ostvario neku prednost za sebe niti je omeo golmana. Ja bih samo zabranio one penale kad izvođač zastane sekundu prije šuta jer to prevari golmana koji se mora sekundu ranije bacit ako hoće da ima šansu odbranit šut u malu mrežicu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma nije vala bas tako rijetko ali nebitno valjda ako je krsenje pravila koliko je cesto.Romagnoli13 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 16:57Ono sinoć nije imalo nikakve veze sa dobrom igrom ili pobjedničkim mentalitetom. Jednostavno čista fudbalska sreća koju Real sinoć nije zaslužio. Koliko se puta desi da igrač dodirne loptu dvaput pri izvođenju onako bitnog penala? Jednom ili niti jednom u 10 godina.
Danas sam vidjeo video i kako je Mesi u finalu wc sa Francuzima ovako isto izveo penal. Haj sad znaj Jel montaza al desava se ba ovo.
I jbg vise ta sreca, hocel svaki put kad pobjede bit sreca, ne moze ba bit samo do srece.
I ovo ruke u 16m jel penal ili nije, eto sinoc situacija opet slobodna procjena jel dovoljno blizu ali ruka je svakako uticala jer su vamo cekali igraci tu loptu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Kako ce biti sreca.
Isto da kazes kako je nesreca sto je PSG prvu utakmicu protiv Liverpoola izgubio iako su stvorili 15 sansi. To im se stalno desava. Vise puta ove sezone, a o Dortmundu prosle godine da ne govorim. Jednostavno ne znaju iskoristiti sanse.
A igraci Atletica evo vec 10 godina protiv Reala u LP pogadjaju stative, precke. Primaju golove u zadnjim minutama. Ramos, Chicharito,…
Jednostavno udje strah u noge.
Isto da kazes kako je nesreca sto je PSG prvu utakmicu protiv Liverpoola izgubio iako su stvorili 15 sansi. To im se stalno desava. Vise puta ove sezone, a o Dortmundu prosle godine da ne govorim. Jednostavno ne znaju iskoristiti sanse.
A igraci Atletica evo vec 10 godina protiv Reala u LP pogadjaju stative, precke. Primaju golove u zadnjim minutama. Ramos, Chicharito,…
Jednostavno udje strah u noge.
Real je imao toliko sreće u ovom dvomeču da im sudija nije svirao čak 3 penala.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
A i ovaj 1 što im je svirao, fulili.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
U prvoj utakmici je bio cist penal i ono je brutalna greska, cini mi se nisu ni gledali var.
Ono sinoc nije i nema govora o penalu.
A sreca je relativna stvar. Sreca je i kad se Mendy oklizne, sreca je i kad je Vini napuca, svasta je sreca. Zavisi kako ko gleda.
Ono sinoc nije i nema govora o penalu.
A sreca je relativna stvar. Sreca je i kad se Mendy oklizne, sreca je i kad je Vini napuca, svasta je sreca. Zavisi kako ko gleda.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kilometri napisani a niko da postavi obično pitanje. Bi li Realu onakav gol poništili?
- RollingPaper
- Kontakt:
Jao ljubi ih mati.
Pa treba da im ne sviraju 20 penala minimum, da isprave pravdu, koliko im se gledalo kroz prste i sve zivo im se sviralo sve ove godine.
Pa treba da im ne sviraju 20 penala minimum, da isprave pravdu, koliko im se gledalo kroz prste i sve zivo im se sviralo sve ove godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.