Nekrofilija je moguca posljedica zagadjenosti zenice
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- Wilshere10
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Bas mu zena dopusta da vodi mamu? SumLjamKylian je napisao/la: ↑02 jul 2026, 22:27Musa doveo porodicu ženu, mamu, brata, bukvalno imao family time, šta će mu Nurkić, Sulejmanović...StevieG8 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 22:26Jel samo meni cudno da Nurkic i Sulejmanovic ne sjede skupa s Musom.. svaka cast Gegicu Garzi i Aticu. Ovo sve ostalo da Bog sacuva. Ne mogu vjerovat koliko je Alibegovic bio los. Vrabac citavu utakmicu igrac manje ne znam u sta je Dario gledao pa je odigrao tolike minute.
Najgore sto smo u sve 3 ove teske utakmice bili tu negdje i falio nam je jedan igrac s nekih 10 poena da izvucemo pobjedu. Bas gorak poraz. Musu obavezno povest u Beograd da bodri momke.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
je li to to što se tiče prvenstva za nas?
- TripleThreat
- Kontakt:
Garza 22 minute na utakmici, samo minuta i kusur više od Kamenjaša, i samo 2 lične greške. Alibegović 35 minuta...
Katastrofalna odluka i rotacije od strane Darija.
Zna li iko situaciju da je zdrav i spreman ubjedljivo najbolji igrač ekipe startovao s klupe i imao ovako mizernu minutažu?
Zna li iko situaciju da je zdrav i spreman ubjedljivo najbolji igrač ekipe startovao s klupe i imao ovako mizernu minutažu?
"Your favorite player's favorite player" - MB
Objasnio!!VensanKasel je napisao/la: ↑02 jul 2026, 22:15Ali to su naša braća muslimani, nemojte tako.
Automatski moramo biti dobri prema njima
A oni lagano kradu igrače godinama, pa dođu u tvoju državu i pišaju po tebi.
Mislite da je Zenica onako odabrana?
Pitajte Žilu Preldžića i ostale izdajice...
Umjesto da utakmica bude u Krajini ili Tuzli da ih dočekamo na nož i pojedemo, mi odlučimo za Zenicu i prijateljsku atmosferu![]()
Pa lijepoKylian je napisao/la: ↑02 jul 2026, 22:27Musa doveo porodicu ženu, mamu, brata, bukvalno imao family time, šta će mu Nurkić, Sulejmanović...StevieG8 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 22:26Jel samo meni cudno da Nurkic i Sulejmanovic ne sjede skupa s Musom.. svaka cast Gegicu Garzi i Aticu. Ovo sve ostalo da Bog sacuva. Ne mogu vjerovat koliko je Alibegovic bio los. Vrabac citavu utakmicu igrac manje ne znam u sta je Dario gledao pa je odigrao tolike minute.
Najgore sto smo u sve 3 ove teske utakmice bili tu negdje i falio nam je jedan igrac s nekih 10 poena da izvucemo pobjedu. Bas gorak poraz. Musu obavezno povest u Beograd da bodri momke.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
Marokanci58
- Kontakt:
Na kraju su Nurkić i Sulejmanović, pa i Livadić prišli igračima da se pozdrave zajedno sa njima sa navijačima, ali Musa jok.StevieG8 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 22:32Pa lijepoKylian je napisao/la: ↑02 jul 2026, 22:27Musa doveo porodicu ženu, mamu, brata, bukvalno imao family time, šta će mu Nurkić, Sulejmanović...StevieG8 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 22:26Jel samo meni cudno da Nurkic i Sulejmanovic ne sjede skupa s Musom.. svaka cast Gegicu Garzi i Aticu. Ovo sve ostalo da Bog sacuva. Ne mogu vjerovat koliko je Alibegovic bio los. Vrabac citavu utakmicu igrac manje ne znam u sta je Dario gledao pa je odigrao tolike minute.
Ali nema veze, ako smo onako lijepo pozdravili Biberovića.....mi se nikada ne ljutimo
-
Zabogamiloga
- Kontakt:
Želio je poene s klupe, zato Garza nije startovao. Poslije druge tehničke nema smisla pričati o rotaciji. Odlično pripremljena utakmicaTripleThreat je napisao/la: ↑02 jul 2026, 22:30Garza 22 minute na utakmici, samo minuta i kusur više od Kamenjaša, i samo 2 lične greške. Alibegović 35 minuta...
- VensanKasel
- Kontakt:
Mi smo zemlja gdje građani bacaju smeće u rijeku pored kanti i kontejnera, pale gume i plastiku za grijanje, parkiraju na zelenoj površini i trotoaru pored parkinga, od malih se nogu uči djete da se švera ( ne plati kartu za tramvaj i autobus) i onda se čudimo za ovo večeras?
Da je država normalna, Biberoviću bi zabranjeno bilo da ikad uđe u Bosnu i Hercegovinu.
Kakav narod takav i savez ...
Ali zato idu ljiljani, obuče se dres i ko ne skače mrzi Bosnu hej hej hej
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
Zabogamiloga
- Kontakt:
Padaju Srbi, to je sigurno
Al koja ironija kad u dvorani krene U OVOM GRADUUUU JA NEMAM NIKOGAAAAAAAAA
kako mi uvijek nadjemo neku depresivnu pjesmu da nam bude navijacka... nadam se da ce ovo s Halidom isparit
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
19vendetta87
- Kontakt:
Amar Alibegovic je kosarkaska verzija Demirovica...36 minuta, 3 poena
Ni na EB nije bio nista bolji, ne postoji u bitnim utakmicama
Ni na EB nije bio nista bolji, ne postoji u bitnim utakmicama
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- TripleThreat
- Kontakt:
Nema te odluke koja može opravdati samo 22 minute za Garzu, sve i da se uzme i ta premisa da hoće poene s klupe.Zabogamiloga je napisao/la: ↑02 jul 2026, 22:38Želio je poene s klupe, zato Garza nije startovao. Poslije druge tehničke nema smisla pričati o rotaciji. Odlično pripremljena utakmicaTripleThreat je napisao/la: ↑02 jul 2026, 22:30Garza 22 minute na utakmici, samo minuta i kusur više od Kamenjaša, i samo 2 lične greške. Alibegović 35 minuta...
Bukvalno gledaš kako ti se napad raspada bez Luke u drugom poluvremenu, ti nijemo posmatraš.
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
Helemnejse
- Kontakt:
Musu **** saigraci
Ma skontao sam, htio je da vidi hoće li nedostajati, on je samo egoista i ljubomoran, garza je bio večeras hit i za navijače i za igrače i za Turke, on ne voli da je neko od njega bolji ili da neko misli da je od njega bolji. Gledam snimke, djeca Luku vuku po dvorani, slikaju se, on sretan ide od jednog do drugoga, slika se, smije...
To je sve tako, nazalost. Ovo veceras nije samo sportski poraz bio, nego vise od toga, sramota.VensanKasel je napisao/la: ↑02 jul 2026, 22:15Ali to su naša braća muslimani, nemojte tako.
Automatski moramo biti dobri prema njima
A oni lagano kradu igrače godinama, pa dođu u tvoju državu i pišaju po tebi.
Mislite da je Zenica onako odabrana?
Pitajte Žilu Preldžića i ostale izdajice...
Umjesto da utakmica bude u Krajini ili Tuzli da ih dočekamo na nož i pojedemo, mi odlučimo za Zenicu i prijateljsku atmosferu![]()