Pukni od muke,he he,javio se kompleksas,JOVICU MAJSTORE !!!!DOBILI SMO NAJBOLJEG TRENERAU PLfukara87 je napisao/la:KO VISOKO LETI , NISKO PADA![]()
lijep pozdrav zmajevi ....

Pukni od muke,he he,javio se kompleksas,JOVICU MAJSTORE !!!!DOBILI SMO NAJBOLJEG TRENERAU PLfukara87 je napisao/la:KO VISOKO LETI , NISKO PADA![]()
lijep pozdrav zmajevi ....
Fatko je napisao/la:Aj malo ljudi opustese sto se tice pojedinaca iz TZ oni su mozda samo internet navijaci jer ja sto znam Fukara iz prve ekipe su ok momci i nikada nista nebi protiv nas rekli al znajte da ima ovdje svakakvih balavaca i likova koji su puno hrabri ali samo za tastaturom zato nebracaj paznju dosadit ce im pisat pa ce valjda prestat nego lijep izbor trenera dobro smo poceli jos sad kojim igracem da nas obraduju za kojeg se zna da je dobar bilo bi nam dobro za nastavak sezone
SaltCityAttack je napisao/la:Fatko je napisao/la:Aj malo ljudi opustese sto se tice pojedinaca iz TZ oni su mozda samo internet navijaci jer ja sto znam Fukara iz prve ekipe su ok momci i nikada nista nebi protiv nas rekli al znajte da ima ovdje svakakvih balavaca i likova koji su puno hrabri ali samo za tastaturom zato nebracaj paznju dosadit ce im pisat pa ce valjda prestat nego lijep izbor trenera dobro smo poceli jos sad kojim igracem da nas obraduju za kojeg se zna da je dobar bilo bi nam dobro za nastavak sezone
TAKO je care potpisujem...ebes forume i provokatore sa bilo koje strane... ja ne mogu vjerovat da ljudi ne mogu slobodno ni diskutovat, da se vazda nadje jedan indijanac koji ce ukakit temu...sa moje strane, a i vecine kako u Tuzli, tako vjerujem i na forumu mislimo dobro, kako o vasem klubu, a pogotov o vama navijacima i ljudima iz Gradacca... jos jednom sretno vama i vasme klubu u nastavku sezone i ovo je moj zadnji post na vasoj temi da ipak je ne kvarim, pa do slijedeceg gradskog derbija pozzzz, ili eventualnih interesantnih transfera svakako
APSOLUTNO SE SLAŽEM,MOJ POTPIS !zvjezdas je napisao/la:Jovic ce napraviti listu zelja,a ne kao dosada da dovodi ko stigne kojekakve anonimce i ko zna iz kakvih razloga.Vjerovatno ce i ti ljudi pokusavati da i dalje dovode i da se mijesaju u posao Jovicu,ali sumnjam da ce uspjet, jer on je vrlo pametna glava.Nadam se da ce pojedini paraziti u klubu,koji gledaju vlastiti interes, biti nemocni da bilo sta urade sto ide na stetu kluba.Dosta mi je bilo gledati one smrknute likove ili one ucifrane koji su imali vrlo glupe,destruktivne komentare o klubu.Vjeruj te,dosada nismo imali boljeg stratega koji zna vise o svim ekipama u ligi nego nasi o samoj Zvijezdi.Vidjecete,kakav ce im program nametnut.
Pa ima tu raznih igara kada su u pitanju odnosi unutar kluba. Treba se nekada čovjek zapitat zašto su se igrači protiv Slobode samo dodavali okolo šesnesterca, a ne upućuju šut prema golu ili ne nabacuju prema Tosunoviću. Treba reći isto tako kako je Ćurguz na početku radio na svom autoritetu preko nekih naših najboljih igrača. A uprava, heh to je već duga priča. Ako se ne bude niko miješao u posao Jovića onda će biti rezultata, ako budu čovjeka zezali neće ni on moći nešto posebno uradit. Teško je se borit protiv vjetrenjačazvjezdas je napisao/la:Zaboravih,nije isto kada neki nasi ko fol strucnjaci pozovu zvucno ime ili kada to uradi Jovic.Vidite i sami,ljudi odose posto zasto u Sarajevo,jest da je klub sa tradicijom,a nece u Zvijezdu za pritojan novac ili se sprdaju postavljajuci nemoguce uslove.Pa Savica n.p.r. kada je pozvao Osim u Zelju,nije to samo zbog Zelje, vec kako i sam rece da su se tel.brzo dogovorili i enoga sada ne smije pisnut i igra fudbal ko bubica,a kod nas se svadjao sa trenerom,navijacima...ovo pisem zato sto je i Jovic poput Osima.
A ja nacuo da dolazi i najbolji stoper anonimus gancev iz Zelje.mmmirza je napisao/la:dolaze alimanovic, puric, arsenijevic
alimanovic bi se rado vratio u zvijezdu,puricu istekao ugovor tako da ga je moguce dovesti jos kad bi pored njega uspjeli dovesti kojasevica iz sarajeva jer momak jedan od najboljih i mozda najboljih igrac u ligi.....mmmirza je napisao/la:dolaze alimanovic, puric, arsenijevic
evo misimovic bez klubaitalia sport je napisao/la:alimanovic bi se rado vratio u zvijezdu,puricu istekao ugovor tako da ga je moguce dovesti jos kad bi pored njega uspjeli dovesti kojasevica iz sarajeva jer momak jedan od najboljih i mozda najboljih igrac u ligi.....mmmirza je napisao/la:dolaze alimanovic, puric, arsenijevic
Kralju, ne budi siguran dok ne bude službeno. Niko ni Jovića nije očekivao, pa vidi čuda, eno ga u Gradačcu.kralj_je_mrtav je napisao/la:Necu da vam na muku pristajem, no sva ta trojica ce od jeseni igrati u jednom sarajevskom klubu i to onom najmladjemitalia sport je napisao/la:alimanovic bi se rado vratio u zvijezdu,puricu istekao ugovor tako da ga je moguce dovesti jos kad bi pored njega uspjeli dovesti kojasevica iz sarajeva jer momak jedan od najboljih i mozda najboljih igrac u ligi.....mmmirza je napisao/la:dolaze alimanovic, puric, arsenijevic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.