prava ljudina...DinceManijak je napisao/la:Gledajte ljudeskaru![]()
![]()
joj ufatila me neka nerovoza...jedva cekam vise kace ta utakmica...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
prava ljudina...DinceManijak je napisao/la:Gledajte ljudeskaru![]()
![]()
Ovi ga ljiljani otvaraju u struku.DinceManijak je napisao/la:Gledajte ljudeskaru![]()
![]()
Vjeruješ meni nikad to nije smetalo. Jednostavno zato što smo mi takav narod. Gledamo prvo kakav je čovjek a tek onda ostalo. Ne znam možda nekome i smeta, ali vjerujem da je mali procenat ljudi.Cartman je napisao/la:Je li vam jos smeta ekavica?
ma kretenima moze to samo da smeta...ma nidje veze...ljudina od covjekaZagor je napisao/la:Vjeruješ meni nikad to nije smetalo. Jednostavno zato što smo mi takav narod. Gledamo prvo kakav je čovjek a tek onda ostalo. Ne znam možda nekome i smeta, ali vjerujem da je mali procenat ljudi.Cartman je napisao/la:Je li vam jos smeta ekavica?
barem ti minimalno se izljeci.bistrikboy je napisao/la:Ocekujem minimalan poraz,da nastavimo ovaj uspjesni niz na gostovanjima...![]()
u Pobjedu ne vjerujem u nerijeseno također,jednostavno fali nam kvalitet za to,jer nema Ibisevica,Salihovica,Rahimica...
Ima, kako da neRK Gradacac je napisao/la:Ima li prenos preko interneta negdje...???
GdjeKnele je napisao/la:Ima, kako da neRK Gradacac je napisao/la:Ima li prenos preko interneta negdje...???
takvi kao ti netrebaju ništ apisat....bistrikboy je napisao/la:Ocekujem minimalan poraz,da nastavimo ovaj uspjesni niz na gostovanjima...![]()
u Pobjedu ne vjerujem u nerijeseno također,jednostavno fali nam kvalitet za to,jer nema Ibisevica,Salihovica,Rahimica...
http://www.atdhe.net/live-tv-5681.htmlRK Gradacac je napisao/la:Ima li prenos preko interneta negdje...???
RK Gradacac je napisao/la:GdjeKnele je napisao/la:Ima, kako da neRK Gradacac je napisao/la:Ima li prenos preko interneta negdje...???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.