Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
od kada pratim fudbal nisam vidio sebicnijeg igraca od grafitea , dzeko je odigrao koliko je mogao pa lopte mu niko nije pruzio kako treba !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
sta ste vise zapeli za veha. sta god na terenu se desi negativno veh kriv. kad se desi pozitivno igraci zasluzni. ohladite malo.sladoled je napisao/la:nije problem u Džeki nego je problem u Wolfsburgu odnosno u onom kretenu Vehu
pa Grafite je imao samo 4 tačna dodavanja
ni dzeko nije toliko ls, samo nema lopti kvalitetnih.
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 15 sep 2009, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Slažem se.BOSNA JE ZAKON je napisao/la:meni je dzeko isti kao i prosle sezone, sve sto radi naucio je od magata i nije lijen vec tipican napadac, on sam procijeni kad treba stvarati pritisak, ne moze trcati na svaku loptu
Samo se bojim da je sam sebi počeo stvarati pritisak da mora zabiti go, primjeti se da je nervozan što mu nedaju loptu. To nebi bilo dobro, samo nek se trudi ko večeras golovi će doći.
A vidim da će ga ovdje neki još malo početi zvati klocem
CRNI_SA je napisao/la:od kada pratim fudbal nisam vidio sebicnijeg igraca od grafitea
pogledaj utakmicu Hoffenheima, ima jedan "slican" Grafite-u, samo sto ima ruznu frizuru..

jest da je dobar igrac, ali je cigan kad je u pitanju dodavanje lopti
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ma kazem ja nema lopti pravih za njega samo mu nabijaju on jadan skace bori seelvir75 je napisao/la:Slažem se.BOSNA JE ZAKON je napisao/la:meni je dzeko isti kao i prosle sezone, sve sto radi naucio je od magata i nije lijen vec tipican napadac, on sam procijeni kad treba stvarati pritisak, ne moze trcati na svaku loptu
Samo se bojim da je sam sebi počeo stvarati pritisak da mora zabiti go, primjeti se da je nervozan što mu nedaju loptu. To nebi bilo dobro, samo nek se trudi ko večeras golovi će doći.
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Upravu ste obadvojica, jedinu loptu sto je dobio u kazneno prostoru je ona losa lopta sto je na kraju spasio i pomogao da se pretvori u gol.... Grafite jeste sebican ali boljeg strijelca odavno nisam vidio, zapravo su oni tako i dobar tandem jer su jako razliciti igraci, Dzeko mu puno otvara prostor, zato i Grafite puno lakse zabija kad je tu Dzekoelvir75 je napisao/la:Slažem se.BOSNA JE ZAKON je napisao/la:meni je dzeko isti kao i prosle sezone, sve sto radi naucio je od magata i nije lijen vec tipican napadac, on sam procijeni kad treba stvarati pritisak, ne moze trcati na svaku loptu
-
ma pratim i hof ovo je obasi , ali ovaj je mila majka za grafitea_dreamer_ je napisao/la:CRNI_SA je napisao/la:od kada pratim fudbal nisam vidio sebicnijeg igraca od grafitea
pogledaj utakmicu Hoffenheima, ima jedan "slican" Grafite-u, samo sto ima ruznu frizuru..
jest da je dobar igrac, ali je cigan kad je u pitanju dodavanje lopti
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Ne kakite u prazno, Grafite je igracina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
da bi dobio loptu mora se otkrit i kretat i to je to,njega nema cjelu utakmicu uvijek kasni za grafiteom i martinsom,grafite dobije loptu jer se otkrije ili je uzme martins najvise pretrco na utakmici,kad se dzeko pocne otkrivat i utrcavat miske ce mu dati loptu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
cuj robneko_iz_mase je napisao/la:Ma realno gledajuci Dzeko nije u nekoj formi u zadnje vrijeme, ali isto tako, Dzeko veceras nije dobio 3 upotrebljive lopte... A sto se tiche vazdusnih duela, tu mu ni Sotomayor ne bi nista mogao
Proradit ce on aBd protiv Manchmalova, naravno ukoliko mu onaj rob pocne dodavati lopte.
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
upravu si ovaj grafite koju god loptu dobije u sesnestercu to je 99% go on i miske su naj bolji u timu
tako je. neki ovdje ocito ocekuju da sve lopte idu na dzeku i vedada. i kako ce covjek bit los, a dao vise nego dzeko prosloj sezoni.Virtu4l je napisao/la:Ne kakite u prazno, Grafite je igracina.
grafite je sila.
Ocekivao sam veceras od Dzeke gol, povratak, ali...Ne ide ljudi i djaba je, u katastrofalnoj je formi i prosto se nasmijem kad internet strucnjaci krenu sa komentarima tipa, ne dobija loptu, ovaj je sebican, grafite je kloc i tako. Smijesno, covjek zabije tri komada i kloc. Mislim da je Dzeko imao proslu sezonu koju nece nikad vise ponoviti, jest nas Edin dobar igrac ali realno daleko je to od deset top svjetskih napadaca, kad se smo sjetim prica, bolji je od ibrakadabre, kakav ronaldo, i tako. Zao mi je radi njega, ali samo rad rad rad, a ne spanciranje po Sarajevu na svakom okupljanju repke
Golman je da brani,stoperi da zaustave napade,sredina i bekovi i da zaustave napade i da prave sanse za spiceve.
A spicevi su tu da zabijaju golove.I to je citava prica sta je posao Dzeke.
Da li sam ja tu nesto preskocio
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dezko je korisniji i prodorniji uz to i mladji i perspektivni napadac od grafite-a dok je grafite bolji tehnicar i malo veci egoista sto se odslikava u broju golova i asistencija ove dvojce fudbalera..ko kaze da dzeko ili grafite nisu u topformi nije gledo utakmicu veceras..a to sto Edin nije zabijo je samo stvar peha, sudbine, cuga, itd.
Cinjenica da su obadvojca postavljeni kao sigurni duo u napadu govori sve o ovoj dvojici velikana
Cinjenica da su obadvojca postavljeni kao sigurni duo u napadu govori sve o ovoj dvojici velikana
Nisi u pravu, napadacevo je da spusta lopte glavomharishp je napisao/la:Golman je da brani,stoperi da zaustave napade,sredina i bekovi i da zaustave napade i da prave sanse za spiceve.
Wolfsburg ni nalik na onaj od prosle sezone, sve sto je Magat ustimo ovaj Veh ce rastimat. Za razliku od prosle sezone Dzeko tri puta manje dobiva upotrebljivih lopti zato i nedaje golove.
Ma sve je i vise nego jasno "Dzeko je nezadovoljn ostankom u Wolfsburgu"..
Inace kameni Dzeko bez nekih emocija na terenu veceras je pokazao da nije zadovoljan ostankom,mahao je rukama kao policajac na raskrnici,sto je i vise nego dokaz sta misli o igri vukova...
Ako ubrzo ne izbaci Mlian iz glave nema od ove sezone nista za njega...
Inace kameni Dzeko bez nekih emocija na terenu veceras je pokazao da nije zadovoljan ostankom,mahao je rukama kao policajac na raskrnici,sto je i vise nego dokaz sta misli o igri vukova...
Ako ubrzo ne izbaci Mlian iz glave nema od ove sezone nista za njega...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
- miralem444
- Kontakt:
dao je vise zahvaljujuci penalima..dajte molim vas...dzeko je za grafita igracina...ma pojma on nema...heebo ga ona 3 gola...Wolverine je napisao/la:tako je. neki ovdje ocito ocekuju da sve lopte idu na dzeku i vedada. i kako ce covjek bit los, a dao vise nego dzeko prosloj sezoni.Virtu4l je napisao/la:Ne kakite u prazno, Grafite je igracina.
grafite je sila.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- majestic24
- Kontakt:
Ako je igracina,nek zabije vise golova od njega. Sam je kriv sto ne suta on penale...imao je priliku i u klubu i u repki,al ih nije iskoristio.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza, zikerrz21 i 55 gostiju.