BernardBarnjak je napisao/la:
Nije Rondo toliko bolji od Lawsona. Razlika je minimalna. Ali mi se ovaj trade ne bi svidio...
ajde reci da se zaj.ebavas
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
BernardBarnjak je napisao/la:
Nije Rondo toliko bolji od Lawsona. Razlika je minimalna. Ali mi se ovaj trade ne bi svidio...
Rondo nece nikada biti prva opcija dobre ekipe, tako da ovaj trade uopste nije los. Lawson je veoma dobar PG, a jos dobijaju i McGeea i popularnost preko TNT-a.miki_92 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:
Nije Rondo toliko bolji od Lawsona. Razlika je minimalna. Ali mi se ovaj trade ne bi svidio...![]()
+1miki_92 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:
Nije Rondo toliko bolji od Lawsona. Razlika je minimalna. Ali mi se ovaj trade ne bi svidio...![]()
inace prikriveni agent BullsaBernardBarnjak je napisao/la:Ma ja ne navijam za Boston ja sam ubaceni element da pravljenje panike
Moje ime je Ivica Dukan.dema je napisao/la:inace prikriveni agent BullsaBernardBarnjak je napisao/la:Ma ja ne navijam za Boston ja sam ubaceni element da pravljenje panike
Paraglajder je napisao/la:Barnjak me sve više iznenađuje sa svojim ispadima, te bi trejdovao Garnetta, te je Lawson bare-bare sa Rondom. Šta je brate s' tobom?
Dobićemo ba, ne možemo 2 derbija zaredom zijaniti.BernardBarnjak je napisao/la:Paraglajder je napisao/la:Barnjak me sve više iznenađuje sa svojim ispadima, te bi trejdovao Garnetta, te je Lawson bare-bare sa Rondom. Šta je brate s' tobom?
Ma nista. Dosadilo mi da gubimo... necu trade bekova hocu centra.
Mozemo li protiv Atlante veceras??
Ne radim sutra pa cu najverovatni gledati tekmu. I bullse vs gsw...

Slabiju, ne bih rekao, ali hajd, nek ti bude. Ako ces tako mjeriti igrace onda je Rudy Gay daleko bolji igrac od Bryant-a jer je uspio odvesti ekipu preko 50%. Lawson cak nije ni najbolji igrac Denvera. Vidio bi njeg da igra s ovakvim Pierceom i Garnettom.Donnie Darko je napisao/la:Lawson je bolji od Ronda. Barem je sposoban ekipu, i to slabiju btw, odvesti preko 50% pobjeda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.