Izet Hajrovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

kenanbrajic
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la kenanbrajic » 08 jun 2014, 15:12

Belko je napisao/la:Sta vi mislite je li ispravna odluka Papeta da stavi u prvu Izeta :?:
Po meni nase najjace desno krilo...boljeg nemamo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jun 2014, 15:22

dubrovnik je napisao/la:Susicevu inertnost po pitanju skautiranja i pozivanja novih reprezentativaca je neukusni braniti. Osobno mislim da mu je to najlosija strana. Izuzev Bicakcica ne sjecam se reprezentativca koji je u repku upao bez velikih prosvjeda nase javnosti. Ovo se naravno ne odnosi na tkzv. Seadove igrace. Pa evo sjetite se Seferovica i u najnovije vrijeme Arslanagica. Koliko se oteze sa sredjivanjem stvari sa ovim momkom, a super bi nam dosao sad u sastavu. Ipak Safet makar u zadnje vrijeme mijenja takticki pristup utakmicama i za to mu skidam kapu. Bolje ikad nego nikad. Treba ga ostavit na miru do kraja SP.
Lulic, Mujdza?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 jun 2014, 15:43

Bosniacum Lilium je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Susicevu inertnost po pitanju skautiranja i pozivanja novih reprezentativaca je neukusni braniti. Osobno mislim da mu je to najlosija strana. Izuzev Bicakcica ne sjecam se reprezentativca koji je u repku upao bez velikih prosvjeda nase javnosti. Ovo se naravno ne odnosi na tkzv. Seadove igrace. Pa evo sjetite se Seferovica i u najnovije vrijeme Arslanagica. Koliko se oteze sa sredjivanjem stvari sa ovim momkom, a super bi nam dosao sad u sastavu. Ipak Safet makar u zadnje vrijeme mijenja takticki pristup utakmicama i za to mu skidam kapu. Bolje ikad nego nikad. Treba ga ostavit na miru do kraja SP.
Lulic, Mujdza?
Ajde dobro to je bilo dok Sead i nije bio bas tako aktivan. Begovic, Hajrovic, Kolasinac, Zukanovic, Besic, Arslanagic, Prcic,Tankovic, Halilovic, Seferovic ...... Neke smo dobili a neke i ne. Svima je zajednicko vece ili manje ignoriranje od strane Susica u odredjenom dijelu karijere. Ali necu vise to svakako svi znamo kako je bilo. Samo neki ce priznat a neki ne. Osnovno je da je u ovom momentu isprazno diskutirati o ovome.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 08 jun 2014, 16:12

Je li me oci varaju, ili su na ovoj temi zaista prisutni oni koji su zvali ponajboljeg igraca repke Izmetom?

Sta sve nece licemjer napravit da dokaze suprotno, za sto lira u sto vira.

Mozda da malo pročeprkamo i teme o Kolasincu(inace nazivan Kokosinjcem od istih)..:-)

Pokrijte se usima pilici koji visite ovdje hvalisajuci amatera Susica i spustajuci nase igrace kako bi njega opravdali..ne javljajte se zetoni bez obraza!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jun 2014, 16:18

dubrovnik je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Lulic, Mujdza?
Ajde dobro to je bilo dok Sead i nije bio bas tako aktivan. Begovic, Hajrovic, Kolasinac, Zukanovic, Besic, Arslanagic, Prcic,Tankovic, Halilovic, Seferovic ...... Neke smo dobili a neke i ne. Svima je zajednicko vece ili manje ignoriranje od strane Susica u odredjenom dijelu karijere. Ali necu vise to svakako svi znamo kako je bilo. Samo neki ce priznat a neki ne. Osnovno je da je u ovom momentu isprazno diskutirati o ovome.
kao i svaki trener, ima pluseve i minuse, po meni do sada vise pluseva, ja sam zadovoljan... Poslije SP vjerovatno dolazi neko drugi, tako da ce tu vjerovatno biti i tih mladih nada (prije svega mislim na Arslanagica, Prcica).

A Seferovic, pa eto, ja vjerujem da ne bi donio neku prevagu, imacemo mi Aru za EP u FR :D

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jun 2014, 19:17

Izet Hajrovic pred transferom u Werder Bremen! Pregovori su u toku.

http://www.transfermarkt.de/bosnischer- ... ews/162263

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2014, 19:19

Goalgetter je napisao/la:Izet Hajrovic pred transferom u Werder Bremen! Pregovori su u toku.

http://www.transfermarkt.de/bosnischer- ... ews/162263
Auuu kao bi to bilo dobro :pray:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jun 2014, 19:21

Ja nisam nesto odusevljen, posto je Werder u zadnjim godinama propao ko zeton. Dovode smjesne igrace za velike sume, i perspektiva kluba i u sljedecoj sezoni je da ce im vrhunac biti sredina tabele, pogotovo jer im je otisao opet najbolji igrac Hunt. Ipak, Bundesliga je prava destinacija za Hajrovica, i transfer ne bi bio los za njega.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2014, 19:24

Goalgetter je napisao/la:Ja nisam nesto odusevljen, posto je Werder u zadnjim godinama propao ko zeton. Dovode smjesne igrace za velike sume, i perspektiva kluba i u sljedecoj sezoni je da ce im vrhunac biti sredina tabele, pogotovo jer im je otisao opet najbolji igrac Hunt. Ipak, Bundesliga je prava destinacija za Hajrovica, i transfer ne bi bio los za njega.
Ja mislim da je za njega bitnije da igra. Werder ima i neko ime, poprilično stabilan klub (u smislu rezultata u ligi). Ako se tu pokaže, a eto kako ti kažeš konkurencija mu ne bi trebala biti velika ne sumnjam da će preći u neki bolji Njemački klub jer Švabe forsiraju igru sa krilima ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jun 2014, 19:29

Istina, bolje nego da grije klupu u Galatasarayu, preko Werdera moze sigurno i do jacih klubova u Bundesligi. Njegovim stilom igranja ce se sigurno nametnuti.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2014, 19:37

Goalgetter je napisao/la:Istina, bolje nego da grije klupu u Galatasarayu, preko Werdera moze sigurno i do jacih klubova u Bundesligi. Njegovim stilom igranja ce se sigurno nametnuti.

Ima sve što treba imati jedan mlad i prespektivan igrač (šut, dribling, centaršut i solidna trka). Još će on napredovati u Njemačkoj, to je najbolja liga za mlade igrače. Samo da ne ostane u Turskoj, vjerovatno će si upropastiti karijeru ako ostane tamo.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jun 2014, 19:40

dobro je sto se povezuje s klubovima iz Bundeslige

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 jun 2014, 19:41

Goalgetter je napisao/la:Ja nisam nesto odusevljen, posto je Werder u zadnjim godinama propao ko zeton. Dovode smjesne igrace za velike sume, i perspektiva kluba i u sljedecoj sezoni je da ce im vrhunac biti sredina tabele, pogotovo jer im je otisao opet najbolji igrac Hunt. Ipak, Bundesliga je prava destinacija za Hajrovica, i transfer ne bi bio los za njega.
Izo potpisuj odma i ne okreci se. Nikad se nezna moze bit neka povreda na SP. Ili da imas los dan. Bundesliga je bundesliga pa svejedno koji klub. Ako bude jedan od boljih igraca u svom timu u svakom slucaju prelazi u jedan od najbolja 3,4 kluba u Njemackoj. A jos je i standardan reprezentativac jake reprezentacije. To mu jos podize cijenu. **** Galatu cim prije to bolje. Cak i ako budu do 30% manja primanja u Werderu. Dugorocno cemu se to isplatiti visestruko.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jun 2014, 19:44

Navodno je vec transfer gotova stvar, i Izo prelazi 100% u Werder. Izvor: Insideri u Bremenu. :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jun 2014, 19:46

Jos da dovedu Ailtona i put stare slave :njanjanja: :urnebes:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jun 2014, 19:47

Hajmo Bumen. :cool:

Nadam se da se ovo nece izjaloviti i da ce se zavrsiti prije pocetka SP-a, jer ukoliko stvar ne bude gotova ostade on u Galati.
Razlog, dominacija na Brazilskim pasnjacima. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2014, 19:48

Eto šta Svjetsko prvenstvo znači za igrače. Izet odigra dobro dvije pripremne odmah interes klubova iz Bundeslige. ;)

I onda neko kaže kako veliko takmičenje ne može prodati igrača :roll:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 jun 2014, 19:50

Ako ima ponudu iz Bremena, ne treba mnogo razmišljati, nego objeručke prihvatiti i put Njemačke. Werder je milion puta bolja opcija od sjedenja na klupi u Galati. Ne samo što je u pitanju jača liga, već i zato što bi najvjerovatnije imao osigurano mjesto u prvih jedanaest i relativno slabu konkurenciju u timu. A onda, čak i da igrom slučaja ispadnu, mogao bi preći u neki jači klub kao Bičakčić.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jun 2014, 19:51

Odavno je Werder zainteresovan za njega, jos prije nego sto je otisao u Galatasaray. Izgleda da je Eichin iskoristio ovu situaciju jer mu Galata nije isplatila zadnje 3 plate, stoga bi mogao i bez odstete zavrsiti u Bremenu.

Njemacki Radio Energy javlja da je transfer gotova stvar, ali po meni jos to nije povjerljivo.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 08 jun 2014, 19:55

Ocekujem povratak Bešića u Bundesligu :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.