Po meni nase najjace desno krilo...boljeg nemamoBelko je napisao/la:Sta vi mislite je li ispravna odluka Papeta da stavi u prvu Izeta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Po meni nase najjace desno krilo...boljeg nemamoBelko je napisao/la:Sta vi mislite je li ispravna odluka Papeta da stavi u prvu Izeta
Lulic, Mujdza?dubrovnik je napisao/la:Susicevu inertnost po pitanju skautiranja i pozivanja novih reprezentativaca je neukusni braniti. Osobno mislim da mu je to najlosija strana. Izuzev Bicakcica ne sjecam se reprezentativca koji je u repku upao bez velikih prosvjeda nase javnosti. Ovo se naravno ne odnosi na tkzv. Seadove igrace. Pa evo sjetite se Seferovica i u najnovije vrijeme Arslanagica. Koliko se oteze sa sredjivanjem stvari sa ovim momkom, a super bi nam dosao sad u sastavu. Ipak Safet makar u zadnje vrijeme mijenja takticki pristup utakmicama i za to mu skidam kapu. Bolje ikad nego nikad. Treba ga ostavit na miru do kraja SP.
Ajde dobro to je bilo dok Sead i nije bio bas tako aktivan. Begovic, Hajrovic, Kolasinac, Zukanovic, Besic, Arslanagic, Prcic,Tankovic, Halilovic, Seferovic ...... Neke smo dobili a neke i ne. Svima je zajednicko vece ili manje ignoriranje od strane Susica u odredjenom dijelu karijere. Ali necu vise to svakako svi znamo kako je bilo. Samo neki ce priznat a neki ne. Osnovno je da je u ovom momentu isprazno diskutirati o ovome.Bosniacum Lilium je napisao/la:Lulic, Mujdza?dubrovnik je napisao/la:Susicevu inertnost po pitanju skautiranja i pozivanja novih reprezentativaca je neukusni braniti. Osobno mislim da mu je to najlosija strana. Izuzev Bicakcica ne sjecam se reprezentativca koji je u repku upao bez velikih prosvjeda nase javnosti. Ovo se naravno ne odnosi na tkzv. Seadove igrace. Pa evo sjetite se Seferovica i u najnovije vrijeme Arslanagica. Koliko se oteze sa sredjivanjem stvari sa ovim momkom, a super bi nam dosao sad u sastavu. Ipak Safet makar u zadnje vrijeme mijenja takticki pristup utakmicama i za to mu skidam kapu. Bolje ikad nego nikad. Treba ga ostavit na miru do kraja SP.
kao i svaki trener, ima pluseve i minuse, po meni do sada vise pluseva, ja sam zadovoljan... Poslije SP vjerovatno dolazi neko drugi, tako da ce tu vjerovatno biti i tih mladih nada (prije svega mislim na Arslanagica, Prcica).dubrovnik je napisao/la:Ajde dobro to je bilo dok Sead i nije bio bas tako aktivan. Begovic, Hajrovic, Kolasinac, Zukanovic, Besic, Arslanagic, Prcic,Tankovic, Halilovic, Seferovic ...... Neke smo dobili a neke i ne. Svima je zajednicko vece ili manje ignoriranje od strane Susica u odredjenom dijelu karijere. Ali necu vise to svakako svi znamo kako je bilo. Samo neki ce priznat a neki ne. Osnovno je da je u ovom momentu isprazno diskutirati o ovome.Bosniacum Lilium je napisao/la:Lulic, Mujdza?dubrovnik je napisao/la:Susicevu inertnost po pitanju skautiranja i pozivanja novih reprezentativaca je neukusni braniti. Osobno mislim da mu je to najlosija strana. Izuzev Bicakcica ne sjecam se reprezentativca koji je u repku upao bez velikih prosvjeda nase javnosti. Ovo se naravno ne odnosi na tkzv. Seadove igrace. Pa evo sjetite se Seferovica i u najnovije vrijeme Arslanagica. Koliko se oteze sa sredjivanjem stvari sa ovim momkom, a super bi nam dosao sad u sastavu. Ipak Safet makar u zadnje vrijeme mijenja takticki pristup utakmicama i za to mu skidam kapu. Bolje ikad nego nikad. Treba ga ostavit na miru do kraja SP.
Auuu kao bi to bilo dobroGoalgetter je napisao/la:Izet Hajrovic pred transferom u Werder Bremen! Pregovori su u toku.
http://www.transfermarkt.de/bosnischer- ... ews/162263
Ja mislim da je za njega bitnije da igra. Werder ima i neko ime, poprilično stabilan klub (u smislu rezultata u ligi). Ako se tu pokaže, a eto kako ti kažeš konkurencija mu ne bi trebala biti velika ne sumnjam da će preći u neki bolji Njemački klub jer Švabe forsiraju igru sa krilimaGoalgetter je napisao/la:Ja nisam nesto odusevljen, posto je Werder u zadnjim godinama propao ko zeton. Dovode smjesne igrace za velike sume, i perspektiva kluba i u sljedecoj sezoni je da ce im vrhunac biti sredina tabele, pogotovo jer im je otisao opet najbolji igrac Hunt. Ipak, Bundesliga je prava destinacija za Hajrovica, i transfer ne bi bio los za njega.
Goalgetter je napisao/la:Istina, bolje nego da grije klupu u Galatasarayu, preko Werdera moze sigurno i do jacih klubova u Bundesligi. Njegovim stilom igranja ce se sigurno nametnuti.
Izo potpisuj odma i ne okreci se. Nikad se nezna moze bit neka povreda na SP. Ili da imas los dan. Bundesliga je bundesliga pa svejedno koji klub. Ako bude jedan od boljih igraca u svom timu u svakom slucaju prelazi u jedan od najbolja 3,4 kluba u Njemackoj. A jos je i standardan reprezentativac jake reprezentacije. To mu jos podize cijenu. **** Galatu cim prije to bolje. Cak i ako budu do 30% manja primanja u Werderu. Dugorocno cemu se to isplatiti visestruko.Goalgetter je napisao/la:Ja nisam nesto odusevljen, posto je Werder u zadnjim godinama propao ko zeton. Dovode smjesne igrace za velike sume, i perspektiva kluba i u sljedecoj sezoni je da ce im vrhunac biti sredina tabele, pogotovo jer im je otisao opet najbolji igrac Hunt. Ipak, Bundesliga je prava destinacija za Hajrovica, i transfer ne bi bio los za njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.