FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
CALA CALAAAAAA CALAAA SVAKA TI DALA CESTITKE IZ ZENCIE ZA SVE KOJIMA JE SARAJEVO U SRCU JOS SKORO I DVA DOBRA POJACANJA I ODE SARAJEVO OPET PO TITULU 

- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
cestitke igracima i navijacima sarajeva,iako sam Zeljin navijac drago mi je radi sarajeva...aBd.4 pretkolo pa na utakmicu...pozzz i jos jednom sve cestitke!!!
Evo ekskluzivnih informacija (mozda...
). Ako izvlacenjebude kao prosle godine Sarajevo ce dobiti nekog od ovih ekipa: Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe, Hertha BSC, Athletic Bilbao, CFR Cluj
http://www.****/showpost.php?p=2190 ... count=3775
Ovdje je to momak odlicno napisao... Ovo jos nije 100%, kao sto je i on sam rekao...

http://www.****/showpost.php?p=2190 ... count=3775
Ovdje je to momak odlicno napisao... Ovo jos nije 100%, kao sto je i on sam rekao...
Zadnja izmjena: enzo_gio, dana/u 06 avg 2009, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sve cestitke ekipi Sarajeva,navijacima bordo tima,i cijelom gradu Sarajevo.
Ovo je veliki uspjeh za BH nogomet,i nadamo se svi zajedno da ce FK Sarajevo proci jos dalje,ako ne,da ce u 4.pretkolu biti jedna sjajna utakmica i da ce cijelo Sarajevo da uziva.Zasluzili su to.
Jos jednom sve cestitke iz Zenice.
Ovo je veliki uspjeh za BH nogomet,i nadamo se svi zajedno da ce FK Sarajevo proci jos dalje,ako ne,da ce u 4.pretkolu biti jedna sjajna utakmica i da ce cijelo Sarajevo da uziva.Zasluzili su to.
Jos jednom sve cestitke iz Zenice.
Sve cestitke,stvarno ste zasluzili prolaz,sutra CLuj izvuci i proci u grupnu fazu,ili da dobijete Partizan ili Dinamo koji su po mom misljenju za nijansu jaci od SarajevaBosnier je napisao/la:sad u 12 ili sutra ujutrudolina cupova je napisao/la:u 12 sati na vogosci ima utakmica sarajevo-helsinborgcestitke sarajevu treba biti posten i reci da su momci zasluzili na terenu...
Tracy McGrady!!!
Toooooooooooo Sarajevo ljubavi moojaaaaa. Dokazali smo da smo najbolji IDEMOOOOO DALJEEEEE... JEEEEEEEEE.
Toooooooooooo Sarajevo ljubavi moojaaaaa. Dokazali smo da smo najbolji IDEMOOOOO DALJEEEEE... JEEEEEEEEE.
svaka cast sarajevu...a ja bi zaista volio da nam dodje PARTIZAN ILI DINAMO.....ja mislim da bi bilo mrtvih glava...
i jos jednom sve cestitke sarajevu
i jos jednom sve cestitke sarajevu
Sve cestitke i najbolje zelje za iduce tekme , Pozz iz Ze . 

"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse
Idemo dalje, napadamo Euroligu
gdje li mi je onaj moj plavi kolega?
Budi drug, čestitaj ba

gdje li mi je onaj moj plavi kolega?

Budi drug, čestitaj ba
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ima li gdje TV-Vogosca na netu?dolina cupova je napisao/la:sad u 12 prenosBosnier je napisao/la:sad u 12 ili sutra ujutrudolina cupova je napisao/la:u 12 sati na vogosci ima utakmica sarajevo-helsinborgcestitke sarajevu treba biti posten i reci da su momci zasluzili na terenu...
Tracy McGrady!!!
kofrcite se do modrice
CESTITKEEE !!!
jos samo da je imati srece sutra pa pri zdrijebu izvuci ekipu koja se moze proci pa kako uletiti u grupnu fazu
jos samo da je imati srece sutra pa pri zdrijebu izvuci ekipu koja se moze proci pa kako uletiti u grupnu fazu

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
e red bi bio da nam/vam dođe neko iz Engleske premier lige , da se odužite za Željin Newcastle
, a evo kako gledam u ponudi su Everton i Fulham 

Svaka cast momci!!!!!
Velika pobjeda, jos jedna
Velika pobjeda, jos jedna

- fk zeljeznicar
- Kontakt:
ČESTITAM RAJVOSA
P.S sljedeće kolo bez punog koševa neću ni čestitati
P.S sljedeće kolo bez punog koševa neću ni čestitati
- Principatus
- Kontakt:
Super, srdacne cestitke. Tako nastaviti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pa nemogu da vjerujem da ni jedna BiH tv kuca nije prenosila tekmu,posebno sam zgrazen na BHT
od mene licno nece vise dobijati onu pisljivu sumo za preplatu mamu im lopovsku,a sve csetitke igracima Sarajeva i veliki respekt Hordama 

Cestitam al zaista od sveg srca igracima na borbenosti i zalaganju. Mozda smo mali u odnosu na ostatak evrope ali pravi borci uvijek pobjedjuju. Od srca vam hvala, uljepsali ste mi dan i noc i zahvaljuci Vama moj grad veceras slavi. Samo tako nastavite. Nema predaje. SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- velez_mostar
- Kontakt:
nije sad da imam neke predrasude,ali bi mi bilo pravo zao da su svi nasi klubovi ispali ,pa da nam se susjedi smiju kako nismo u stanju nista uraditi,pokazali smo da nam nogomet ide u pravom smjeru,i da puno ne zaostajemo.Po menio je Siroki imao dobru priliku,nije Sturm nesto,ali eto..ili Slavija,izbaci Aalborga,i izgubi od Kosica,ali eto..dobro je ,barem je Sarajevo tu,od srca cestitke,od srca sam navijao i cekao rezultate,refresirao penale,i bio uzbudjen,svaka cast!!
Sto se tice narednih protivnika,mislim da bi FK Sarajevo trebalo dovesti pokojeg igraca dok jos nije kasno ,i optimisticno uci u naredni krug.Volio bi da imam negdje snimak pogledat,ali izgleda da necu imati tu priliku,pa cu naci negdje golove na netu!Pozdrav jos jednom,i sretno u Nyonu!!!
Sto se tice narednih protivnika,mislim da bi FK Sarajevo trebalo dovesti pokojeg igraca dok jos nije kasno ,i optimisticno uci u naredni krug.Volio bi da imam negdje snimak pogledat,ali izgleda da necu imati tu priliku,pa cu naci negdje golove na netu!Pozdrav jos jednom,i sretno u Nyonu!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Evander, Google Adsense [Bot], Kockoglavi, kogmagie46, mnon46, Pena i 64 gosta.