Koju državu ba, koga da predstavlja? Takve kako što si ti? Ljubomornu i iskompleksiranu hordu, koja samo čeka da popljuje i umanji bilo koji uspjeh.velez_mostar je napisao/la:Za njega i jesu plafoni, ali ne da ih kreci, nego da glavurdom udara od njih!Hombre je napisao/la:Kakav govor mržnje, nevjerovatno.velez_mostar je napisao/la:
Izgleda da sam neke stvari davno vidio..
Kad se usljiva furda najede, najgora kombinacija..ali lako se srat' po ovoj kur.cevitoj zemlji punoj budala
Zabranio bi ja tebi, glavati Jusufe da pridjes ovoj zemlji, i tvoje bi deportovao tamo gdje si kupljen(u pravom smislu te rijeci).
FUJ!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Pa da je Jusuf ostao u ovoj kur.cevitoj zemlji sada bi možda krečio plafone a ne igrao najjaču ligu svijeta.
Govor mrznje je kad majmun kaze da nece igrati za one koji ne spavaju gledajuci ga pored tv, digla se furda i takvoj treba zabraniti pristup zemlji.
Dovoljno se ova drzava omalovazavala od strane svakakvih furdi(ovo mu pare nikad nece ispraviti, vjecno ce bit' furda).
Lijep pozdrav tebi, oko 3 ujutro ga prati i navijaj za njega, a on ce ti se smijati i njegova prazna pačurina će vjerovati da je uspio, a zapravo siromah ne zna sta znaci biti uspjesan.
Mirza je dokazao velicinu, i skontao da je puno vece bogatsvo kad te ljudi vole, postuju, na svakom koraku spominju u pozitivnom kontekstu, nego nekakav materijalni status..to Jusufčina glupa nikad neće imati u sebi.
Odma' sam ga provalio, zato je ova reakcija jos zesca.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naravno da ću ga pratiti, jer cijenim svakog ko je postigao nešto, a dolazi iz ovakve sredine, koja te guši i ne da ti da napreduješ u bilo kojem smislu.