ma pasa ti zivis u proslosti...gdje ste sada? a u narednih 5 sezona igracete engleska 3 liga sjever.the scouser je napisao/la:2004/2005 Liga Sampiona.Uostalom Liverpool ima pojaku zalihu trfeja,tako da me boli neka stvar narednih 5 godina.A_d_0 je napisao/la:nevolim ni ja real al me nerviraju ovi sto se javljaju a nisu osvojili trofeja od 1963. kako te bolan nije stid ja bi se poklopio po usima i sakrio se negdje.the scouser je napisao/la:Nemojte tako ljudi,dali su go!
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
i kao takvi bi dali 4 gola realu.A_d_0 je napisao/la:
ma pasa ti zivis u proslosti...gdje ste sada? a u narednih 5 sezona igracete engleska 3 liga sjever.
- the scouser
- Kontakt:
Da ti kao Milanovac si potpuno okrenut buducnosti -.-'.Zadnji nam je trofej 2006 godine,a prosle godine nam je titula za dlaku pobjegla.A_d_0 je napisao/la:
ma pasa ti zivis u proslosti...gdje ste sada? a u narednih 5 sezona igracete engleska 3 liga sjever.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
ja nista i nepricam vec sutim i nespominjem trofeje koje smo osvajali prije 3-4 sezone jer to je nevazno sada...a ti se jarane ubi hvaleci a u stvranosti ispadate...the scouser je napisao/la:Da ti kao Milanovac si potpuno okrenut buducnosti -.-'.Zadnji nam je trofej 2006 godine,a prosle godine nam je titula za dlaku pobjegla.A_d_0 je napisao/la:
- the scouser
- Kontakt:
Vas je kriza tresla na pcoetku sezone,kao nas sada,mozda je nasa malo jaca,al' jbg to je kriza ne ispadanje.A_d_0 je napisao/la:ja nista i nepricam vec sutim i nespominjem trofeje koje smo osvajali prije 3-4 sezone jer to je nevazno sada...a ti se jarane ubi hvaleci a u stvranosti ispadate...the scouser je napisao/la:Da ti kao Milanovac si potpuno okrenut buducnosti -.-'.Zadnji nam je trofej 2006 godine,a prosle godine nam je titula za dlaku pobjegla.A_d_0 je napisao/la:
Prosjek god u Milanu je 40.....................

"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
i? kakve to veze ima seedorf tzv. starac velemajstor fudbala za sve tvoje mladjahne igrace sem torresa i babela. a o pirlu stvarno ne bih ovom prilikom no zalutali smo sa teme izvinjavam se.rafa je napisao/la:Prosjek god u Milanu je 40.....................![]()
![]()
zamolio bih sda odete sa ove teme, osim ako necete da zajebavate realovce.
mislim nema smisla skretat sa teme.

- the scouser
- Kontakt:
Da,to....Wolverine je napisao/la:zamolio bih sda odete sa ove teme, osim ako necete da zajebavate realovce.

haha ti zivis da ih zajebajes..Wolverine je napisao/la:zamolio bih sda odete sa ove teme, osim ako necete da zajebavate realovce.
blizu si. kao ronaldova sedmicna plata.the scouser je napisao/la:Da,to....Wolverine je napisao/la:zamolio bih sda odete sa ove teme, osim ako necete da zajebavate realovce.
mislim nema smisla skretat sa teme.SAmo me zanima vrijednost onog tima,jel iznose ko jedna Kakina mjesecna plata?
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nakon prolaska Alcarcona odlučio sam na njh spiskati svu ušteđevinu i kupiti ih.Vidim da bih u prvoj ligi imao bar jednu mušteriju.Nakon ovog kup dvoboja reći ću:"Sramota je da klub od milion eura izbaci ekipi koja je 500 puta skuplja"
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
neki su dosadni sa provokacijama dosta bre vis
e a pogotovo neki sto su fanovi klubova koje ispadaju u svakom takmicenju kojem igraju 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
I ti navijas za Barcu.CRNI_SA je napisao/la:neki su dosadni sa provokacijama dosta bre vise a pogotovo neki sto su fanovi klubova koje ispadaju u svakom takmicenju kojem igraju

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ti si Realovac u koži Barselone.Ako ćemo tvojom logikom i Barsa je krenula našim putem.CRNI_SA je napisao/la:neki su dosadni sa provokacijama dosta bre vise a pogotovo neki sto su fanovi klubova koje ispadaju u svakom takmicenju kojem igraju
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Gledao sam večeras utakmicu! Real potpuno zasluženo pobijedio, pokazali su znanje i karakter! Nogometaši Alcorcona su ušli u utakmicu pomalo podcjenjivački, umalo im se to obilo od glavu! Pellegrini je pokazao taktičko umijeće i sa demoraliziranom ekipom uspio na koljena baciti veliki Alcorcon! Hala Madrid i idemo po trostruku, ovaj dvostruku titulu...
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Offside je napisao/la:Gledao sam večeras utakmicu! Real potpuno zasluženo pobijedio, pokazali su znanje i karakter! Nogometaši Alcorcona su ušli u utakmicu pomalo podcjenjivački, umalo im se to obilo od glavu! Pellegrini je pokazao taktičko umijeće i sa demoraliziranom ekipom uspio na koljena baciti veliki Alcorcon! Hala Madrid i idemo po trostruku, ovaj dvostruku titulu...

Ma ne dirajte mi Pipitu.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Do godine cete osvojiti.
Barem ste pobijedili.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Imali su pravo, sto jest jest.Nail for Real je napisao/la:Vecaras Kaka i Lass nastupaju za Real,a igraci najavljuju da mogu da dobiju Alcorcona.Utakmica pocinje u 20:00.HALA MADRID i sretno im bilo!!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Stvarno je sramota, ispao Real protiv amatera 

It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.