Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

A_d_0
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la A_d_0 » 10 nov 2009, 22:32

the scouser je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Nemojte tako ljudi,dali su go! :lol:
nevolim ni ja real al me nerviraju ovi sto se javljaju a nisu osvojili trofeja od 1963. kako te bolan nije stid ja bi se poklopio po usima i sakrio se negdje.
2004/2005 Liga Sampiona.Uostalom Liverpool ima pojaku zalihu trfeja,tako da me boli neka stvar narednih 5 godina.
ma pasa ti zivis u proslosti...gdje ste sada? a u narednih 5 sezona igracete engleska 3 liga sjever.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 nov 2009, 22:33

A_d_0 je napisao/la:
ma pasa ti zivis u proslosti...gdje ste sada? a u narednih 5 sezona igracete engleska 3 liga sjever.
i kao takvi bi dali 4 gola realu.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 nov 2009, 22:34

A_d_0 je napisao/la:
Da ti kao Milanovac si potpuno okrenut buducnosti -.-'.Zadnji nam je trofej 2006 godine,a prosle godine nam je titula za dlaku pobjegla.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 nov 2009, 22:36

A_d_0 je napisao/la:
Da ti kao Milanovac si potpuno okrenut buducnosti -.-'.Zadnji nam je trofej 2006 godine,a prosle godine nam je titula za dlaku pobjegla.
ja nista i nepricam vec sutim i nespominjem trofeje koje smo osvajali prije 3-4 sezone jer to je nevazno sada...a ti se jarane ubi hvaleci a u stvranosti ispadate...

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 nov 2009, 22:39

A_d_0 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
ja nista i nepricam vec sutim i nespominjem trofeje koje smo osvajali prije 3-4 sezone jer to je nevazno sada...a ti se jarane ubi hvaleci a u stvranosti ispadate...
Vas je kriza tresla na pcoetku sezone,kao nas sada,mozda je nasa malo jaca,al' jbg to je kriza ne ispadanje.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 10 nov 2009, 22:40

Prosjek god u Milanu je 40..................... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 nov 2009, 22:42

rafa je napisao/la:Prosjek god u Milanu je 40..................... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
i? kakve to veze ima seedorf tzv. starac velemajstor fudbala za sve tvoje mladjahne igrace sem torresa i babela. a o pirlu stvarno ne bih ovom prilikom no zalutali smo sa teme izvinjavam se.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 nov 2009, 22:44

zamolio bih sda odete sa ove teme, osim ako necete da zajebavate realovce.

mislim nema smisla skretat sa teme. :D

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 nov 2009, 22:46

Wolverine je napisao/la:zamolio bih sda odete sa ove teme, osim ako necete da zajebavate realovce.

Da,to.... :D SAmo me zanima vrijednost onog tima,jel iznose ko jedna Kakina mjesecna plata?

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 nov 2009, 22:47

Wolverine je napisao/la:zamolio bih sda odete sa ove teme, osim ako necete da zajebavate realovce.

haha ti zivis da ih zajebajes..

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 nov 2009, 22:53

Da,to.... :D SAmo me zanima vrijednost onog tima,jel iznose ko jedna Kakina mjesecna plata?
blizu si. kao ronaldova sedmicna plata.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 nov 2009, 22:54

Nakon prolaska Alcarcona odlučio sam na njh spiskati svu ušteđevinu i kupiti ih.Vidim da bih u prvoj ligi imao bar jednu mušteriju.Nakon ovog kup dvoboja reći ću:"Sramota je da klub od milion eura izbaci ekipi koja je 500 puta skuplja"
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 10 nov 2009, 23:01

neki su dosadni sa provokacijama dosta bre vis :? e a pogotovo neki sto su fanovi klubova koje ispadaju u svakom takmicenju kojem igraju :roll:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 nov 2009, 23:04

CRNI_SA je napisao/la:neki su dosadni sa provokacijama dosta bre vis :? e a pogotovo neki sto su fanovi klubova koje ispadaju u svakom takmicenju kojem igraju :roll:
I ti navijas za Barcu. :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 nov 2009, 23:08

CRNI_SA je napisao/la:neki su dosadni sa provokacijama dosta bre vis :? e a pogotovo neki sto su fanovi klubova koje ispadaju u svakom takmicenju kojem igraju :roll:
Ti si Realovac u koži Barselone.Ako ćemo tvojom logikom i Barsa je krenula našim putem.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 10 nov 2009, 23:13

Gledao sam večeras utakmicu! Real potpuno zasluženo pobijedio, pokazali su znanje i karakter! Nogometaši Alcorcona su ušli u utakmicu pomalo podcjenjivački, umalo im se to obilo od glavu! Pellegrini je pokazao taktičko umijeće i sa demoraliziranom ekipom uspio na koljena baciti veliki Alcorcon! Hala Madrid i idemo po trostruku, ovaj dvostruku titulu...
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 nov 2009, 23:18

Offside je napisao/la:Gledao sam večeras utakmicu! Real potpuno zasluženo pobijedio, pokazali su znanje i karakter! Nogometaši Alcorcona su ušli u utakmicu pomalo podcjenjivački, umalo im se to obilo od glavu! Pellegrini je pokazao taktičko umijeće i sa demoraliziranom ekipom uspio na koljena baciti veliki Alcorcon! Hala Madrid i idemo po trostruku, ovaj dvostruku titulu...
:lol: :lol: :lol:

Ma ne dirajte mi Pipitu. :evil: Sta vam je ona kriva? :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 nov 2009, 23:20

Do godine cete osvojiti. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Barem ste pobijedili.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 10 nov 2009, 23:25

Nail for Real je napisao/la:Vecaras Kaka i Lass nastupaju za Real,a igraci najavljuju da mogu da dobiju Alcorcona.Utakmica pocinje u 20:00.HALA MADRID i sretno im bilo!!
Imali su pravo, sto jest jest.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 10 nov 2009, 23:39

Stvarno je sramota, ispao Real protiv amatera :shock:
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.