Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Ako izgubimo Pape će reći da je Belgija prvi favorit grupe i da ovaj poraz nije tragedija, te da će to nadoknaditi otkidanjem boda protiv izraela tamo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- hogarstrasni
Davno sam to napisao. Gurace i racunati, dok budemo imali sanse , a onda ce savez reci da ga treba pustiti da zavrsi ciklus, ipak nas je odveo na SP.
Od Susica, kriminalca, djubreta, Arkanovog prijatelja, ne treba ocekivati da ponudi ostavku.
Od Susica, kriminalca, djubreta, Arkanovog prijatelja, ne treba ocekivati da ponudi ostavku.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Pape skriva prvih 11 protiv Belgije, ali svi znamo da nece biti nikakvih promjena u sastavu, inace bi ih on sam najavio, eventualno samo Avdija <-> Mujdza. 
Dijamantu Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
-
Hattrick123
- Kontakt:
sad se vec brinem za Begovica da ne ode u vezni redGoalgetter je napisao/la:Pape skriva prvih 11 protiv Belgije, ali svi znamo da nece biti nikakvih promjena u sastavu, inace bi ih on sam najavio, eventualno samo Avdija <-> Mujdza.
Semper Fidelis
Jel ko cito sta kaze Bernd Stange na sve ovo? Mislim na pocetak kvalfa u nasoj grupi i sta ocekuje od tekme Bosna - Belgija?
Ko to mi? Jel' te stidhogarstrasni je napisao/la:dok budemo imali sanse
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja se brinem za Begovica da mu ne bude double penetration+cumshot+crempie uz bukake cjelokupne ekipe 
Mi Cipar. Mi Wales. Mi Andora. Mi Belgija. Mi Palestina.Virtu4l je napisao/la:Ko to mi? Jel' te stidhogarstrasni je napisao/la:dok budemo imali sanse
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ej ljudi iz Zenice,jel ovo Amer ?
Nisam ga vidio 100% godina,zar je moguće da se ovako udebljao,nekad bio vatreni Robijaš na jugu ,a sad dočekuje Kompanya

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kompany je valjda prosli put kad je bila Belgija podjelio svu opremu ljudima, skinuli ga u gace 
15.10.2013.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gotivna su ekipa, kad ne igraju sa nama navijao bih za njih protiv vecine 
Imaju dobru himnu, Ta Fete
Imaju dobru himnu, Ta Fete
Belgija mi je jedna od dražih repki... Al nakon BiH,najjača mi je Kolumbija
Njih baš gotivim 
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Samo vi torbicom,pa kako god.Otelo je napisao/la:Mi Cipar. Mi Wales. Mi Andora. Mi Belgija. Mi Palestina.Virtu4l je napisao/la:Ko to mi? Jel' te stidhogarstrasni je napisao/la:dok budemo imali sanse
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dok mi kupimo torbice Cipar vodi na Bilinom 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Eh da ste ranije....Otelo je napisao/la:Dok mi kupimo torbice Cipar vodi na Bilinom
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Al evo poslat cemo Tinceka sutra, i onako ne radi nista korisno na terenu 
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 37 gostiju.