Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

BocaJuniors1905
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 29 jun 2025, 15:58

Burberry46 je napisao/la:
29 jun 2025, 15:54
I ove vijesti su postale smjesne, dolazi ovaj pregovara se sa ovim a u stvarnosti niko ne dolazi. Comolli hladno na predstavljanju kaze da ne bi volio baviti se oko igraca da mu treba SD a gledaj koliko ima posla oko igraca. Ludilo
Sam je kriv, rekao je neće dovoditi SD do Avgusta, kreten, misli sam može, a Masara slobodan bio samo se čekalo da potpiše.
Da Bog da nikog ne uspio dovesti da se odmah otjera debil već 1. Septembra
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 29 jun 2025, 16:03

BocaJuniors1905 je napisao/la:
29 jun 2025, 15:58
I ove vijesti su postale smjesne, dolazi ovaj pregovara se sa ovim a u stvarnosti niko ne dolazi. Comolli hladno na predstavljanju kaze da ne bi volio baviti se oko igraca da mu treba SD a gledaj koliko ima posla oko igraca. Ludilo
Sam je kriv, rekao je neće dovoditi SD do Avgusta, kreten, misli sam može, a Masara slobodan bio samo se čekalo da potpiše.
Bude li tako sezona je propala a nije ni pocela
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 29 jun 2025, 16:08

29 jun 2025, 16:03
BocaJuniors1905 je napisao/la:
29 jun 2025, 15:58
Bude li tako sezona je propala a nije ni pocela
Pa tako će i biti, dovešće se parmaci neki kao prividna pojačanja i to je to
Elkan najveći krivac, mijenjao sve debil odjednom, barem da je Đuntolija ostavio još ovo ljeto pa mu onda otkaz dati
Sad smo ostali na ovom Komoliju analitičaru i statističaru
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 jun 2025, 16:52

Juventinisimo je napisao/la:
29 jun 2025, 14:29
Pitao sam te koji su igraci dovedeni 2023-e godine za koju tvrdis da je potroseno 90 miliona? Mozes li mi navesti samo imena igraca, bez da ista dalje opisujes i objasnjavas?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jun 2025, 17:17

Kod Allegrija se nije dovodilo, on je bio takav strucnjak da je bio prezadovoljan fudbalskim parmacima. Tako smo i propali jer se pustilo njemu da odlucuje ko je dobar igrac, a ko nije.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 jun 2025, 17:20

Tako smo napravili Soule, Mireti, Fagioli, Huijsen, Yildiz, Iling-Junior, a koje smo kasnije unovcili da bi Motta imao 200 miliona za transfere i sezonu iz snova. Ali teska je to matematika.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 29 jun 2025, 17:30

Italia je napisao/la:
29 jun 2025, 16:52
Pitao sam te koji su igraci dovedeni 2023-e godine za koju tvrdis da je potroseno 90 miliona? Mozes li mi navesti samo imena igraca, bez da ista dalje opisujes i objasnjavas?
Vec sam objasnio....ali ti volis da vadis iz konteksta i tumacis kako ti pase..ok...fino sam napisao da su dovedeni u njegovom mandatu, LOGICKI tri godine je bio taj mandat..??!!

Zaboravi tu zadnju godinu. Dobio je NISTA.
Max je potrosio 350m u prve dvije godine, uzeo je NISTA, zavrsio je cetvrti i sedmi, silovao ga Villareal, pa u grupama CL imao JEDNU pobjedu, PET poraza, ziheraski ispao od Seville u EL...i tako to..
Nista bolje rezultate nije ostvario od Pirla, a Pirla ste pljuvali i dan i noc.. :crazy:

Ti gledas samo sto ti pase...dok je bio Max, igraci truba, trener najbolji na svijetu...dodje drugi trener, igraci najbolji na svijetu, trener truba.... :crazy:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jun 2025, 17:32

Italia je napisao/la:
29 jun 2025, 17:20
Tako smo napravili Soule, Mireti, Fagioli, Huijsen, Yildiz, Iling-Junior, a koje smo kasnije unovcili da bi Motta imao 200 miliona za transfere i sezonu iz snova. Ali teska je to matematika.
Rekao bi covjek da su ovi kod njega igrali, a igrali mu penzici i 10ak idiotskih igraca.
Prvo kada je dosao je otjerao Ronalda i Dybalu, da bi trazio ovu budalu Vlahovica i dao minute retardima kao sto su Milik, Kean i Morata.

U vezi su mu igrali Rabiot, zabetonirao Locattelija, Mckenniea i Paredesa. Po strani penzici kao Di Maria, Cuadrado, Kostic i pridoslica Weah. U odbrani Bonucci, Gatti, Danilo, De Sciglio, Rugani.
Eto to je njegov Juventus koji nije naslijedio od Contea.
Contea koji je smecar od covjeka ali bar sposobni smecar.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 29 jun 2025, 17:36

Italia je napisao/la:
29 jun 2025, 17:20
Opet netacno...nista Max tu nije napravio...taj NIKADA nije igrao mlade igrace(pa nismo valjda ludi, gledali i pratili smo), dok ga nisu stisle sile prilika...i kada je poceo da ih igra, danas ga velicate i u Boga kujete..
Da nije bilo tih "visih" sila, nikada ne bi zaigrali... :kafa:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 jun 2025, 22:41

29 jun 2025, 17:30
Italia je napisao/la:
Vec sam objasnio....ali ti volis da vadis iz konteksta i tumacis kako ti pase..ok...fino sam napisao da su dovedeni u njegovom mandatu, LOGICKI tri godine je bio taj mandat..??!!

Max je potrosio 350m u prve dvije godine, uzeo je NISTA, zavrsio je cetvrti i sedmi, silovao ga Villareal, pa u grupama CL imao JEDNU pobjedu, PET poraza, ziheraski ispao od Seville u EL...i tako to..
Nista bolje rezultate nije ostvario od Pirla, a Pirla ste pljuvali i dan i noc.. :crazy:

Ti gledas samo sto ti pase...dok je bio Max, igraci truba, trener najbolji na svijetu...dodje drugi trener, igraci najbolji na svijetu, trener truba.... :crazy:
Drago mi je da smo utvrdili da je "dobio" nista, i sa tih nista uzeo Coppa, gradio mladu ekipu (koju su kasnije Guintoli i Motta rasprodali da bi navukli pare koje su bacili na ublehe, ali barem su imali 200 miliona da bace na nesto). To je bila i poenta posta, sa 200 miliona i sa Interom koji je u padu, Allegri bi se prosetao ligom bez pola muke. Ali jbg, bitno je bilo promijeniti kurs, neke druge politike gurati, praviti rezove gdje i ne treba samo da krivica ne bi bila na nesposobnoj upravi (cije rezultate i danas gledamo).
Opet netacno...nista Max tu nije napravio...taj NIKADA nije igrao mlade igrace(pa nismo valjda ludi, gledali i pratili smo), dok ga nisu stisle sile prilika
Mozda si pratio, ali nisi shvatao. Evo i ovo za transfere, uz toliku dostupnost interneta, ti bi ovdje nekog ubjedjivao da je Juventus potrosio 90 miliona prije 2 godine samo jer si negdje procitao post, vidio vijest, pa nisi najbolje to skontao u glavi. Retroaktivno nesto pokusavas ispercipirati u trenutnku, kao da svi ljudi imaju amneziju i pamcenje pileta. Pa ako je po necemu jasna ta godina, te dvije godine, jasne su po jos jednom skandalu koji je pratio Juventus i zbog kojeg smo ponovo fasovali Calciopoli. Jos neki dan ona budala navede "petarda protiv Napolija", pa jel stvarno tako plikat mozak mozes biti i zaboraviti da si danima uoci te utakmice, i poslije nje, "strahovao" dal cemo ponovo doziviti Calciopoli. Al to je problem kod paušalnog pracenja koje se dalje prenosi i na osrednja tumacenja nekih desavanja. Takva osrednja tumacenja i dovode do nekakvih misljenja "samo da je trenera promijeniti, samo da uklonimo Aljegrija", a onda gledamo i dozivljavamo ovo iz prosle godine (nakon toliki ulaganja i odricanja buducnosti)..

Al hajd, smijesno je uvijek gledati kako mijenjate teze i vrtite se u nedogled sa izmisljanjem kojekakvih gluposti da bi opravdali svoje neznanje. Potrebna je kolektivna terapija ovdje.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 30 jun 2025, 09:49

Znaci dosli smo do zaključka, Max je potrosio u zadnjoj godini 200mil, Motta 0 :D
Max Allegri

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jun 2025, 18:13

Hej Max da je imao 200 miliona pa on bi za te pare doveo Vlahovica i Locattelija i prosetao se ligom :ljepota:

A inace 200 miliona je mit. Potrosnja prosle godine je bila 89 miliona. 111 prodaja i 200 kupovine.

Dobilo se nekih finih igraca za bagatelu kao sto su Di Gregorio, Kalulu, Thuram, Cabal i Alberto Costa.
Fulalo se sa Koopmeinersom, Luizom i Gonzalezom. S tim da Koopmeiners moze ove godine izmjeniti tu perspektivu da je promasaj.

Ove godine opet idu prodaje neke - Luiz, Gonzalez, Mbangula, Kostic, mozda Vlahovic i neki od ovih sto su bili na posudbi. Dovesti ce 2-3 igraca i opet ce to biti potrosnja ne preko 60-70 miliona..

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 30 jun 2025, 18:35

Italia je napisao/la:
29 jun 2025, 22:41
29 jun 2025, 17:30
Italia je napisao/la:

Drago mi je da smo utvrdili da je "dobio" nista, i sa tih nista uzeo Coppa, gradio mladu ekipu (koju su kasnije Guintoli i Motta rasprodali da bi navukli pare koje su bacili na ublehe, ali barem su imali 200 miliona da bace na nesto). To je bila i poenta posta, sa 200 miliona i sa Interom koji je u padu, Allegri bi se prosetao ligom bez pola muke. Ali jbg, bitno je bilo promijeniti kurs, neke druge politike gurati, praviti rezove gdje i ne treba samo da krivica ne bi bila na nesposobnoj upravi (cije rezultate i danas gledamo).
Opet netacno...nista Max tu nije napravio...taj NIKADA nije igrao mlade igrace(pa nismo valjda ludi, gledali i pratili smo), dok ga nisu stisle sile prilika
Mozda si pratio, ali nisi shvatao. Evo i ovo za transfere, uz toliku dostupnost interneta, ti bi ovdje nekog ubjedjivao da je Juventus potrosio 90 miliona prije 2 godine samo jer si negdje procitao post, vidio vijest, pa nisi najbolje to skontao u glavi. Retroaktivno nesto pokusavas ispercipirati u trenutnku, kao da svi ljudi imaju amneziju i pamcenje pileta. Pa ako je po necemu jasna ta godina, te dvije godine, jasne su po jos jednom skandalu koji je pratio Juventus i zbog kojeg smo ponovo fasovali Calciopoli. Jos neki dan ona budala navede "petarda protiv Napolija", pa jel stvarno tako plikat mozak mozes biti i zaboraviti da si danima uoci te utakmice, i poslije nje, "strahovao" dal cemo ponovo doziviti Calciopoli. Al to je problem kod paušalnog pracenja koje se dalje prenosi i na osrednja tumacenja nekih desavanja. Takva osrednja tumacenja i dovode do nekakvih misljenja "samo da je trenera promijeniti, samo da uklonimo Aljegrija", a onda gledamo i dozivljavamo ovo iz prosle godine (nakon toliki ulaganja i odricanja buducnosti)..

Al hajd, smijesno je uvijek gledati kako mijenjate teze i vrtite se u nedogled sa izmisljanjem kojekakvih gluposti da bi opravdali svoje neznanje. Potrebna je kolektivna terapija ovdje.
Opet si uzeo ono sto ti pase, iz konteksta, pa neka sve gori...ko ga yebe..
Znaci, onih 350m za dvije godine, necemo o tome...uz sve te mlade igrace iz U23, malo je potrosio za te dvije godine....aferim
Max jeste igrao mlade igrace, nema sta...Comana, Ruganija, Romera(na njega nikad nije ni racunao), Kulusevskog, Demirala(ovoga je odmah otjerao, priliku mu nije dao), Dragusina, itd
Rovella nikada nije dobio sansu.

Znas li kad je to bilo??
Coman danas ima 29 godina, Kulusevski 25, Demiral 27, Romero 27..
Zbog cega je Coman otisao?? Sta bi sa Keanom? Zasto on ode?
Svi ovi su standardni reprezentativci svojih drzava...oni su i danas "mladi" ali nisu talijani, nama samo oni trebaju da budemo opet "jaki"...Imamo savonu.. :zviz:

Napokon se oslobodili "mladica" Alex Sandra, kojeg je Max igrao i dan i noc...ja bi bio bolji bek od njega...dok je Cambiaso bio na posudbi, a kako ti tvrdis MAx je "gradio" mladu ekipu...jasta radi...kao sto rece, zadesile su ga sile prilika..

U svoj prici je vazno da je otjerao Benatiu...radi njega smo ispali, ne radi Maxove ziherastine, nego radi penala...Nije mu se svidjao Ronaldo, Can...

Nije mi jasno, kako ti nije jasno...ako sam napravio transfere u ovoj godini u vrijednosti 300m a platio 150, slijedece godine opet 150...
300m je otislo, nevazno gdje ih stavis, u jednu godinu, ili dvije...sta je problem??
Kao sto sam fino rekao, 95m u sezoni 23/24, to ne ide u transfere od prije godinu/dvije kad je bio Max?? Tada su dovedeni igraci....kako god okrenes, Max je dobio 350m u svom drugom mandatu, dvije ili tri godine, apsolutno nevazno.

Nisu ovo nikakve gluposti, ovo su cinjenice..

Ti stvarno mislis da se treneri apsolutno nista ne pitaju u dovodjenju igraca??
Evo, sada ce Max imati priliku da stvori nesto u Milanu. Zar nije vec sam trazio 2/3 igraca iz Juventusa?? Sto li?
Bez CL, realno da ce se Max "prosetati" ligom...Inter je u "padu", Juventus u kanalu...ocekivan je scudetto..

U tri godine njegovog ziherastva smo imali probleme, danas ih, hvala Bogu, nemamo... :thumbup:
Mi samo imamo probleme kada je Max tu...kad je tu bio Pirlo, nismo imali nikakvih problema, samo prazne stadione, itd...vidim da si naveo kako je Max odradio dobar posao i uzeo Kup...Cinjenica je da je Pirlo pocetnik uzeo dva.. :kafa:

Zadnjih 5 godina, Pirlo 78 bodova, ostali ispod..

Zivot je bio lijep kada je Conte udario temelje, Inter i Milan bili u kanalu...kao sto rece, imace priliku da stvara novi i snazan Milan.. :kafa: Vrijeme ce pokazati svoje..kao sto je pokazalo tri godine NICEGA u Juventusu..

@Mig, nismo dosli, to si samo TI dosao do tog zakljucka.

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 jun 2025, 21:20

Zao mi je sto ne vidis siru sliku i ne mozes da je shvatis. Evo ti par natuknica za razmisljanje:
- Evo vidis kako je tuzlak fino to objasnio, potrosilo se 200 mil, ali ipak se zaradilo 115 mil. Sto je istina i tacno. Medjutim, moja licna boljka tu jeste sto su se te pare dobrim dijelom namicale od “omladine” koja je prodavana za dobre pare. Koliko je samo Suleov transfer vrijedio. Eh, kad vec spominjes tih nekakvih 300 miliona, jel to istih 300 miliona koji su potroseni kada su se naplatili: De Light, Demiral, Ronaldo (plata, danasnji slucaj Vlahovica), Dybala (isti slucaj), Romero, Bentancur, Kulusevski
- Da li u tih 300 miliona racunas i ono sto je placeno za Chiesu i ostale igrace koji su placani na rate? Finansije su malo ozbiljnija stvar od toga sto ti zbrajas po transfermarketu i nikako covjece da to skontas.

Doveden je Vlahovic (izgubili se Ronaldo, Dybala i Morata), doveden je Bremer (direktan transfer poslije odlaska De Lighta). Mimo toga, jedini igraci vrijedni pomena koji su dosli su bili Mekeni, Locateli i Weah. Mozda sam koga zaboravio, ali u sustini to je to sto je Allegri “dobio” da radi sa time. A naslijedila se trhula ekipa jos od njegove zadnje sezone kada su se poceli tovariti istroseni igraci koje su nam plasirali Nedved i Paratici. I to je jedina istina. Od onog sto je imao, razvijao je ekipu i pravio mlade igrace, prve sezone haman cudo napravio pred kraj sezone kada smo zamalo sustigli milanske klubove, druga sezona bili na diobi prvog mjesta do afere, treca sezona isto do onog crvenog protiv Empolija (ako se ne varam) i onda se onakav inter dalje nije ni mogao stici.

Sbb kbb, nije ni bitno. Poenta: svi redom koji su kakali da je Max problem, uvjerili su se lijepo ove godine kako su svi ti isti problemi ostali i kod dva razlicita trenera i da se nikakav pomak ne vidi na vidiku. A drasticno veca sredstva su potrosena. Zali Boze sto, opet, otjerasmo trenera koji ima sposobnost da napravi rezultate zbog jbenih menadzercica koji se uce poslu na Juventusu. Jedini doslovce krivci citave ove situacije su uprava Juventusa i menadzment koji klub vodi u propast haman vec deceniju. Conte nije, niti ce ikad napraviti ekipu. Ekipu mu je napravio Marotta, koji odmah poslije Juventusa pravi “malo slabiji” Juventus i redovno osvaja titule sa posrnulim Interom, odvede se ekipa dva puta u finale LP.

Dadni Guardioli klub koji ima upravu kakvu mi imamo, pa ces vidjeti koliko madzionicar ne moze praviti carolije -> nije li se desilo to isto Murinju kada je prestao voditi finansijski najdominantnije klubove? Nije li i Anceloti 7-8 godina kuburio sa rezultatima dok se nije vratio u dominantnu ekipu? Gori sam ja sto ista pisem

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 30 jun 2025, 22:21

Znam ja dobro koliko smo kupili, koliko prodali....ti si taj koji je poceo sa 200m...ti si taj koji nije uzeo u obzir i nasu prodaju...ovo nije prvi puta da spominjes 200m...
Evo sada dok mi objasnjavas vec kontradiktiras samog sebe...ovdje vec ubrajas i sta smo prodali kod Allegrija :wtf:

Ti si taj koji je pljuvao Sarrija, Pirla i Mottu...cekate samo da nam krene lose, i onda se javite, da bi velicali Allegrija....Takva ista sudbina ceka i Tudora..
TI si taj koji je ovdje pisao da je Pirlu napravljen tim da osvoji sve....cim su ga se rijesili, dosao Allegri, drugu pricu si pricao..citam ja forum... ;)

Tesko je razgovarati sa nekim koji ne cijeni niciji rad osim Allegrijev.
Conte nije nista napravio?? Koliko god ga ja ne volim vise, NIKADA mu se ne moze njegov rad osporiti, a TI to upravo radis, samo da operes Allegrija.
Napoli je bio DESETI prosle godine. :kafa:
Medjutim, alibi vam je da je Napoli najlosiji prvak ikada, da su imali odmor, da su ovo, da su ono... :puke:

Nama je vazno da Juventus gubi, jer dok gubi, vi mozete prati Allegrija...FORZA ALLEGRI!!!!

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jun 2025, 22:24

U biti istina je tu na sredini samo sto niko nece sada da prizna. Neki su mislili da je Motta dobro rijesenje i da ide titula, pa na kraju nista, neki su mislili ako Allegri ostane da bi bilo bolje ali sa ovom upravom i vodjenjem kluba tesko.

Ali to nije sve, atmosfera je nikakva i to osjete i simpatizeri koji zive 2000 kilometara od Torina. Ona atmosfera i vjera 2011 je bila nenadjebiva i tada je bio veliki zanos. Sada nema ni tog zanosa da se krene jedna lijepa prica.

Zato ce i Tudor failati i svako naredni dok se ne posloze sve kockice i nesto drasticno ne promijeni.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 30 jun 2025, 22:35

Ma ljudi de se malo reality cekirajte.
JUVENTUS je veci i od alegrija i od mote i od pirla i od giuntolija i od svih drugih, pa ocigledno i od agnelija.
To znaci, dodjes u juventus imas rezultat - ostajes, nemas rezultas - ides kuci.
To se desilo alegriju, i mnogima drugima.
Giuntoli je napravio napoliju sampionski tim koji je imao vrijednost sigurno 3 puta veca nego kad je dosao, pa je dosao kao zvijezda u juventus, nema rezultata, guess what - ides kuci.
I tako jos 100 primjera.
Jedan od 100 primjera : max allegri, 3 sezone, nemas rezultata - ides kuci.
Iz postovanja prema prvom stintu nije otkaz dobio nakon godinu i po , nego nakon 3.
Sada su losu rezultati - zato imamo masovne promjene u klubu.
Tranzicija, epskih razmjera.
Vracati se na temu "je li starije kokos ili jaje" (ko je vise kriv, uprava ili trener) je aposlutno nepotrebno u ovom slucaju.
Treneri promjenjeni, uprava promjenjena...idemo sada pokusati se vratiti i to je to.
Ako neko ovo ne razumije nego se I DALJE RADUJE PORAZIMA JUVENTUSA DA BI NESTO BIO U PRAVU U NEKOJ SBB KBB DISKUSIJI, ON JE JUVENTINO 0 (NULA)!!!!

FORZA JUVE

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 01 jul 2025, 00:29

Bravo dinoo

Nek se stide svi koji se nasladjuju porazima samo da bi nesto dokazali a predstavljaju se kao juventini.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 01 jul 2025, 07:43

divi ovog dafija, prvo je odheban sa juvebalkan foruma prije par godina, jer, Boze, jakinta i mirko vucinic su bili dna Juve :rol:
Aljegri, out!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 01 jul 2025, 08:50

:lol:

Zelim vjerovati da ovi beskorisni trolovski epovi o mitoloskom bicu iz Livorna su samo distrakcija od toga da cemo dobiti Reala. :kafa:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.