NK Zvijezda Gradačac

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la GracanicaAA » 14 maj 2016, 15:52

crvenobijeli je napisao/la:Imal neko da nam.pise o igri i rezultatu,za one koji nemogu ic u orasje...
Bit ce prijenos na ovoj stranici i Sretno komsije :thumbup:

High

Post Postao/la High » 14 maj 2016, 15:56

Kad igrate?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 maj 2016, 16:12

U 17 h
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 maj 2016, 16:16

GracanicaAA je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:Imal neko da nam.pise o igri i rezultatu,za one koji nemogu ic u orasje...
Bit ce prijenos na ovoj stranici i Sretno komsije :thumbup:
Super hvala takodje sretno i da nas obradujete....

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 14 maj 2016, 17:18

Hajmo momci preokret, kvalitetniji ste puno !

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 maj 2016, 17:22

Ev jajce vodi u gracanici,ako ovo zijanimo nece bit dobro.pa nedime dragi gdje ces sa 1 spicem,igrat...ccc nemam rijeci...

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 14 maj 2016, 17:29

U spicu savic nasi ko curice se prepali a i sudija je naravno domaci

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 maj 2016, 18:26

Jel ovo nismo suta uputili u go,na ovom ss.ba samo orasje igra i.napada

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 14 maj 2016, 18:27

Kako ces uputiti kad sudija ne da prici centra

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 14 maj 2016, 19:26

ajmo sad svi kolektivno da pozdravimo gospodju Karacic. Dario yebem ti porijeklo cigansko

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 14 maj 2016, 19:47

KANALA od dana u pm :guz: :guz: FUJJJ :sick: :sick: nedase...

ali idemo daljeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ideeeeeeeeeeeeemoooooooooooooooooooooooooooooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bih:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 14 maj 2016, 19:48

Ovo mi sad sve izgleda ko ruzan san i nevjerujem sam sebi,ljudi jel moguc ovakav scenario da se odigra .Ja nebi sad da vise potenciram ove nepravde oko sudjenja deligiranja i ostalog,ja bi prije svega analiziro nas,prije svega bojazljivo se uslo u utakmicu koda smo dosli na megdan Barseloni,golove nam zabija veteran koji ce se vjerovotno veceras oduzet od ozujskog.Pitam sebe i ostale ako smo nemocni bili,ako nam sudija neda igrat jesmo li mogli makar odigrat 0-0.Ono sto me boli da taj Metallege uopste nije jaka ekipa ali danas su se pokazali da su bar jaci od Bratstva.Iako sam bio veliki optimista za ulazak u pl i dalje te sanse postoje,ali realno minimalne i ako ne udjemo slucajno to bi za nas znacio veliki krah.Po meni ako neudjemo u pl posljedice treba da snose svi redom otkaz za spor.direktora kompletan strucni stab i na kraju i igraci.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 14 maj 2016, 19:58

Eto ga komsije, kao sto smo se i nadali na najgore... Sjebase nas sudije. :plac: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
zmajevac je napisao/la:Ono sto me boli da taj Metallege uopste nije jaka ekipa ali danas su se pokazali da su bar jaci od Bratstva.
Iskreno nisu nista pokazali kod nas. Igrali su na kontre, imali par suteva i mogu reci da su na srecu pobjedili i mi sebi (smotano) dali taj gol. Jer da nije bilo tog gola, zavrsilo bih 0:0. Izlezavali su se jedno po mojoj procjeni nekih 20 - 15 minuta...
Jednostavno kada smo primili taj AG. svi su pali, nismo se mogli dignuti iz tog Šoka, Basic odma iz igre vadi krilo i ubacuje zadnjeg veznog da umrtvi nasu igru koja je isla kroz sredinu.

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 14 maj 2016, 20:28

žao mi samo što nema roštilja u gradačcu sljedeće kolo,al et to je prva liga federacije,teška utakmica u prvom dijelu gosti se valjaju, al sudija zašto je poslan to je i napravio,u prvom janje prolazi između dva stopera gostiju izlazi na golmana guraju ga sa leđa keno svira kontra faul,i onda situacija koja je dovela do nemilih scena u 93-minuti u istom napadu nesvira dva čista penala kod drugog je vidio da mora svirat i pokazuje na penal al pomoćni sudija grgić mu mahnu prstom i on samo produži ruku i pokaza kontra faul,i onda nastaje ganja za sudijom prvo šuša ga napade pa ga ikan za vrat i panta,dok je policija ušla na teren ikan ga opet za vrat i zguli mu kožu onda policija ga izvede,samo me strah visokih kazni jer već je sudija keno tužio šušu i kadiju prošlu utakmicu u jajcu pa moraju na sud u petak,al to je naša liga.čujem da ste i vi u orašju prošli ko kroz vatru.pozz iz pokradene gračanice

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 14 maj 2016, 20:43

Treba to sve fino dokumetovat i UEFI fino mail i sve poslat... Prate oni dosta toga oko sudjenja i sve pa da se fino akteri ti kazne... mislim na sudije i savez da se te mjere poostre, nemoguce da se tako sudi stalno... Fino UEFA to pogleda pa delegate salje nevidljive i lagano...

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 14 maj 2016, 20:54

Sutili smo prije utakmice a znali smo sta ce desiti u Orašju i u Gracanici ako nastavimo šutjeti gotovi smo

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 14 maj 2016, 21:14

Nije mi krivo sto smo izgubili i sto xe nas mozda kostati PL neka nismo bili na nivou.
Ali onakav odnos igraca Orasja nismo zasluzili imao sam osjecaj kao da zele da nam pootkidaju noge i hvala im trebat cemo mi njima nekad garant. Sudija je strucno odradio posao olaksao mu je posao kada je bilo dva nula nije morao krasti al napravio je posao. Drugo pol.se lezalo brat bratu 20 min savaki faulcic je valjanje po dvije minute ....sramota.
Nedim pokazao da je nista uci u igru bez spica i to Ramica koji se neboji koji jedini moze igrati bez straha s igra Misan ustvari jel igrao Misan?....
Kako dalje ? Sad placi moli da neko igra za tebe.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 maj 2016, 21:19

Jel ikako ulazio ramic.koji ga je **** dovodio ako mu nece igrat.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 maj 2016, 21:26

Bundava u stomaku,moramo mi jos pet godina pure jest da udemo.nadam se da nas durgut preuzima veceras. Uprava je isla na postenje i izgubili smo bitku.ovu ligu nikad niko nije osvojiona posten nacin niti ce kad.premijer liga cao.necu puno kritikovat ali cu samo nedimu yebat mater za svaki slucaj.mrs ulicaru cobanski
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 maj 2016, 21:28

Nije to nista sta su nama radili kad smo igrali prvu sezonu Federacije i nas je Orasje pobijedilo, a Bratstvo niđe veze oni svake godine povaljaju nekog sa TK kantona, nas npr pobijede a Jedinstvo uzme bod u Gracanici smijesno, nek vam je bog na pomoci jer vrlo dobro znamo kakve su tu igre, jedino svaka cast Banovicima oni su uvijek dobro dosli na Tusanj.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.