PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- jeremymajstor
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Pa sta ocekivato od najnetrofejnijeg kluba u historiji? Normalno da ce radnik osvojiti kup. Jedina veca sramota od slobode je fk njanjajevo.
Napokon jedan navijač Željezničara da prizna da su seljački klub bili i ostalikyrgios je napisao/la:Sta ces, jednom seljaci uvijek seljaci

Drago mi je da si razuman, možda malo i preoštar jer niste uvijek udarali ljude po terenu, bacali baklje i stolice u navijače, ali ako već ti tako kažeš, složiti ću se
Nad tobom sunce najljepše sja
Jedna na nas racun.

Prosle 2 godine a mi necemo ni u Evropu.

Prosle 2 godine a mi necemo ni u Evropu.

A brato yebote koji vam je. Pa najveci dusmanin Slobode bi nakon 7 dolazaka do pice i vracanja kuci suhog splovila sa drkicom rekao ma daj da osvoje kup bar yebem mu mater
#pravdazaslobodu

#pravdazaslobodu

Zamalopinoglavi je napisao/la:Napokon jedan navijač Željezničara da prizna da su seljački klub bili i ostalikyrgios je napisao/la:Sta ces, jednom seljaci uvijek seljaci![]()
![]()
![]()
Drago mi je da si razuman, možda malo i preoštar jer niste uvijek udarali ljude po terenu, bacali baklje i stolice u navijače, ali ako već ti tako kažeš, složiti ću se

Ma normala da se zayebavamo, jbt i meni je tragikomično iako je tek prva utakmica završena. Meni samo nisu jasni par ovih što iz rupa izadju i na forumu napišu nešto samo kada pljuvati po Slobodi treba, napisao sam već koji su.Cocaine je napisao/la:A brato yebote koji vam je. Pa najveci dusmanin Slobode bi nakon 7 dolazaka do pice i vracanja kuci suhog splovila sa drkicom rekao ma daj da osvoje kup bar yebem mu mater
#pravdazaslobodu
@kyrgios ako nisi navijač Želje onda se izvinjavam

Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 11 maj 2016, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Evenusi.. Doslovice.
Najnetrofejniji klub na svijetu! Kad oni nesto osvoje treba se ozbiljno zabrinut za buducnost fudbala u BiH
Najnetrofejniji klub na svijetu! Kad oni nesto osvoje treba se ozbiljno zabrinut za buducnost fudbala u BiH
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
kme kmee, hoce li sada biti sarajevski sudija namjerno dao crveni Zebi.pinoglavi je napisao/la:Napokon jedan navijač Željezničara da prizna da su seljački klub bili i ostalikyrgios je napisao/la:Sta ces, jednom seljaci uvijek seljaci![]()
![]()
![]()
sarajevsko-skutorski lobi

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
NECE ONİ "NİDJE". 

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Mislim da je kranje vrijeme Sloboda.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Neka nam ova sezona opomena bude.FrancescoTotti je napisao/la:Evenusi.. Doslovice.

Kome smeta Sloboda bez trofeja?
- Evolution87
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la:
povuci analogiju

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nemoj ih ni nama, dobro nam je i bez njihRinuka je napisao/la:hajmo potpisati peticiju da se tuzla da RS-u,

- jeremymajstor
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- jeremymajstor
- Kontakt:
Zeba veceras. Poprimio karakteristike.FrancescoTotti je napisao/la:Azmir ?jeremymajstor je napisao/la:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Al izgledom baca na sisojujeremymajstor je napisao/la:Zeba veceras. Poprimio karakteristike.FrancescoTotti je napisao/la:Azmir ?jeremymajstor je napisao/la:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, supervizor i 41 gost.