FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 03 mar 2018, 23:22

skoroalen je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Moze li mi neko reci sta se podrazumijeva pod rijecju pritisak, ko ga izaziva i na koji nacin?
Pritisak je brate sila po jedinici površine. Izazivaju ga tijela koja vrše tu silu, logično. Izražava se u Paskalima, 'nači njutn po metru kvadratnom.
Praktično, ako na stadion dođe 2 milje ljudi, njihovi glasovi s tribina izazivaju vibraciju zraka koji pada na nejaka pleća naših igrača... svaki od njih osjeti nekoliko milipaskala pritiska, znači igrači su nam pichoke. :kafa:
Sjedi 6 :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 mar 2018, 23:25

Sta je sa Ahmom, sloboda nema stopera mogao bi on konacno metnuti :mrgreen:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 mar 2018, 23:27

Memara je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
1300 ljudi,pritisak, u.listici 200 ljudi, pritisak, suspendovano.koševo, pritisak...
Ne daj bože da odu u Dinamo. Partizan, ili avaj lige 5 ahhahaha
Objasni mi ovo?

Kući
slika

U gostima.
slika
Objasni ti meni kako prosječno ljudsko biće koje trči i oko ušiju mu struji zrak, koje 90 minuta sluša pjesmu podrške koja nadjačava žamor, iz istog tog žamora razumije šta mu dovikuje neko s istoka, udaljenog 20ak metara od ivice igrališta. Znači igrač sredine terena ima 50ak metara udaljenosti od tribine, i lafo čuje psovku il šta već.
Drugo je ako se oni boje grba i dresa FK Sarajeva, onda dolazimo do iste stvari o kojoj smo raspravljali kad je Repuh ostao na klupi Sarajeva. Nisu kompetentni da igraju na velikoj sceni i zdravo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 mar 2018, 23:33

Naravno da je veci pritisak ovdje.Neznam sta je cudno na ovu izjavu,ljudi imaju dvije titule zadnje dvije godine,ne gori im nista,sve moguce i nemoguce uslove imaju u smislu da "ne moraju" nista nazor ,niko im ne stoji nad glavom. Ali niko nasim nije kriv sto oni nisu dominantni u ligi kao i Zrinjski pa da nemaju pritisak koji se najvise odnosi zbog tog rezultata tj sto je Zrinjski uradio a sta mi.

Taj pritisak najbolje pokazuju ti isti igraci koji igraju i tamo i ovamo.Odnosno koji su igrali ovdje pa tamo ili obratno.Nista oni nisu fudbalski bolji igraci niti su mogli za klasu bolji igraci biti,jednostavno zdravija je sredina,bolji kolektiv i tu ce svako izgledati odnosno igrati u ovom slucaju.

Nema taj pritisak veze sa ljudima na stadionu i sa navijacima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 03 mar 2018, 23:43

Ovo je Stanojevicu danas drugi zuti, i jedini je igrac trenutno sa dva zuta.
Po jedan imaju: Hodzic, Velkoski, Kuzmanovic, Saric, Mustafic i Bekic.

A sto se tice Adukora, mislim da je on pauzirao samo ovo kolo, jer je bio cist od kartona prije Radnika, tako da su se ta dva zuta odmah ponistila i pauzira samo ovo kolo.
JURIŠ

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 mar 2018, 23:45

https://www.sp*orti*fico.rs/profeed/2487-mentalni-trener-u-fudbalu-utakmice-se-dobijaju-u-glavi/
Izbrišite zvjezdice i pročitajte. O ovom sam ja odavno govorio, dobar sportski psiholog je pola uspjeha. Ako se oni sami us.eru zato što igraju za Sarajevo, problem je u njima.
Postoji onaj trik, kad se zaljubiš u djevojku i počneš je idealizirat, samo je zamisli na WC šolji i "pada" ti odmah u mislima. Nek i naše mudonje zamisle da su svaki dan u Antaliji i da će na kafu poslije tekme. Il' da im skinemo plate ako nisu sposobni da svoj posao rade onako kako treba. Zamisli da ti privatnik projekat, plaćen si 50 milja da ga uradiš, a ti uzmeš pare, sfušeriš projekat i kažeš "pa puno se očekivalo od mene, hoćete sve savršeno a ja ne mogu tako". E qrac jaro.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 mar 2018, 23:51

Al opet kontam, zamisli dovest ovakvog čovjeka Bekiću. Lik ga 15 minuta loži da je najjači, da može, da grize, da je Alex Sandro, da trebe ovlaže na tribinama kad ga vide... u 4. minuti Almir nabija loptu na porodilište i pogleda tetovažu. :facepalm:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 mar 2018, 23:55

miky_hz je napisao/la:Naravno da je veci pritisak ovdje.Neznam sta je cudno na ovu izjavu,ljudi imaju dvije titule zadnje dvije godine,ne gori im nista,sve moguce i nemoguce uslove imaju u smislu da "ne moraju" nista nazor ,niko im ne stoji nad glavom. Ali niko nasim nije kriv sto oni nisu dominantni u ligi kao i Zrinjski pa da nemaju pritisak koji se najvise odnosi zbog tog rezultata tj sto je Zrinjski uradio a sta mi.

Taj pritisak najbolje pokazuju ti isti igraci koji igraju i tamo i ovamo.Odnosno koji su igrali ovdje pa tamo ili obratno.Nista oni nisu fudbalski bolji igraci niti su mogli za klasu bolji igraci biti,jednostavno zdravija je sredina,bolji kolektiv i tu ce svako izgledati odnosno igrati u ovom slucaju.

Nema taj pritisak veze sa ljudima na stadionu i sa navijacima.
Naravno da ima i veze sa navijačima, ovdje mislim isključivo na istok. Pa upravo to i jest prva razlika između nas i Zrinjskog. Gledam ovaj snimak nema ih više od 1000 na tribinama. Evo imaš dobar primjer Rustemovića koji je trenutno najbolji igrač Slobode.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 03 mar 2018, 23:57

bekica treba neko isprebijati..kladim se u zivot da bi nakon toga bio najbolji bek lige
nadam se da ce se to uskoro desiti

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 mar 2018, 00:02

bihuzur je napisao/la:bekica treba neko isprebijati..kladim se u zivot da bi nakon toga bio najbolji bek lige
Zašto imam osjećaj da bi to ovako izgledalo? Njega i da biješ on je hladan, svejedno mu.

https://media2.giphy.com/media/8BNNGw8WcMivS/giphy.gif
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 04 mar 2018, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 mar 2018, 00:03

skoroalen je napisao/la:https://www.sp*orti*fico.rs/profeed/2487-mentalni-trener-u-fudbalu-utakmice-se-dobijaju-u-glavi/
Izbrišite zvjezdice i pročitajte. O ovom sam ja odavno govorio, dobar sportski psiholog je pola uspjeha. Ako se oni sami us.eru zato što igraju za Sarajevo, problem je u njima.
Postoji onaj trik, kad se zaljubiš u djevojku i počneš je idealizirat, samo je zamisli na WC šolji i "pada" ti odmah u mislima. Nek i naše mudonje zamisle da su svaki dan u Antaliji i da će na kafu poslije tekme. Il' da im skinemo plate ako nisu sposobni da svoj posao rade onako kako treba. Zamisli da ti privatnik projekat, plaćen si 50 milja da ga uradiš, a ti uzmeš pare, sfušeriš projekat i kažeš "pa puno se očekivalo od mene, hoćete sve savršeno a ja ne mogu tako". E qrac jaro.
Da imamo u glavi pa da dovedemo jednog ovakvog to bi bilo pojacanje u stilu Jajala. Ali prvo treba ovoj upravi jedan psiholog, a onda da predje na igrace, vjerujem da bi nam bilo svima ljepse za gledati FKS.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 04 mar 2018, 00:06

Ja sam zadovoljan sa današnjom pobjedom i u globalu ne bih imao ništa protiv da svaku utakmicu dobijamo minimalnim rezultatom, a kupimo bodove i borimo se za titulu, koja je sad nerealna i ne treba je očekivati niti neki pritisak "nabijati" Husrefu ili trenutnom igračkom kadru! Vamos Sarajevo! :)
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 04 mar 2018, 00:09

skoroalen je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:bekica treba neko isprebijati..kladim se u zivot da bi nakon toga bio najbolji bek lige
Zašto imam osjećaj da bi to ovako izgledalo? Njega i da biješ on je hladan, svejedno mu.

https://media2.giphy.com/media/8BNNGw8WcMivS/giphy.gif
ne bi brate, vjeruj mi
vidjeces abd :mrgreen:

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 04 mar 2018, 00:11

Upravo zbog ovoga Kadusicu je vrh bh premijer liga ili eventualno treca liga turske.

Cuj lakse mu davati maksimum gdje nema pritiska, nevjerovatno kako lik razmislja, pa nedo Bog da igra u neku ozbiljniju ligu, srce bi ga streflo.

Al dobro je covjek objasnio, upravo zbog ovakvih debila koji ovako razmisljaju mi smo tu gdje jesmo.

J... ih pritisak vise.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 mar 2018, 00:16

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Memara je napisao/la:Povukao i pararelu između igranja u Zrinjskom i Sarajevu.

"Sarajevo je dosta drugačija sredina. Ovdje je manje pritiska, a kada je tako, onda je i meni kao igraču lakše igrati i davati maksimum."

Ništa novo. Za mene je ovo prvi i najveći problem kluba. Kadušić, Bilbija i Todorović ista priča. Opet se vraćamo na je.bini pritisak! Ovo je najveća prednost zrinjskog i listice iz sezone u sezonu.
Mali se zayeb'o, nije svjestan
Zasto se zahebao?
Kao prvo, igra. Ovdje je sjedio na klupi jednoj ohrdini Hodzicu i bio neopravdano zapostavljan od trenera.
Ima vecu platu nego ovdje.
Igra za tim koji konstantno uzima trofeje.

Ja ne vidim da se on tu nesto zahebao, realno.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 mar 2018, 01:08

Zajebo se jer nema vecu platu,i nek je otiso ne trebaju nam igraci koji ne cijene klub koji ih je podigo to je jedna gnjida odvratna,uglavnom igronje redovno dok nije poceo da ucjenjuje i cifre da lupa i ko god misli da mu je tamo bolje a nije nek ide

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 mar 2018, 01:11

Memara je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
1300 ljudi,pritisak, u.listici 200 ljudi, pritisak, suspendovano.koševo, pritisak...
Ne daj bože da odu u Dinamo. Partizan, ili avaj lige 5 ahhahaha
Objasni mi ovo?

Kući
slika

U gostima.
slika
Nek se nose i oni i pritisak za boljeg nisu,nit su zasluzi bolje cuj pritisak. Ako mu je bolje tamo nikad se ne vratio a kad dodje u grad volio bi nogu onako iskreno da slomi,il da mu je neko slomi svjedno,jednostavno ljudska nula

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 mar 2018, 01:15

Poceo snimak jes da kasni dvaes i pet minuta al koga briga ono 1 i 15 je tek :urnebes:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 mar 2018, 01:18

Spominji pritisak,pa levati sto dolazite u klub kad odma znate da je najvei pritisak u ligi kod nas? Sta su mislili gdje dolaze? Ako nisu sposobni nek idu,nek budu luzeri ko sto jesu obicne zene,kod prsvog fudbalera,borca,muskarca ta rijec ne postoji il ako ti je tim u srcu ko Mujakic il Mihojevic kad je poceo,u kost svaku ko da su milion tekmi odigrali,evo i Sabanovic isto il Halilovic

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 mar 2018, 01:26

miky_hz je napisao/la:Poceo snimak jes da kasni dvaes i pet minuta al koga briga ono 1 i 15 je tek :urnebes:
Ima jos bolesnika, analizira se igra :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []