Safet Sušić - Pape

drummer
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la drummer » 29 apr 2014, 19:38

Cartman je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Što prije otjerati Džeku i Spahića iz reprezentacije, Papetu produžiti ugovor na četiri godine minimalno radi mira u kući. Džeko ako neće da igra 90 minuta za reprezentaciju može pratiti preko teletexa utakmice naše reprezentacije na SP. A Spaha u kojem god klubu je bio, taj klub je propao, ako ništa bankrotirao, a kada bi napustio taj klub, taj klub bi procvjetao. :bih:
Sreca pa te se nista ne pita. Takvi kao ti bi nas vratili na nivo Albanije.

NE DAJ JUGONOSTALGICARIMA, SPAHA! NE DAJ!
Ne mozes ostat od njih sad kako smo se plasirali i kako im je idol iz proslih vremena dosao da sebi reaktivira karijeru.
Prije smo bili mirniji mi bezuslovni navijaci koji smo navijali za nasu svetinju i pratili je i kad ide i kad ne ide.
Sad imamo poplavu ovih nostalgicara koji ce opet poslije dva-tri slaba rezultata i odlaska njihovog idola reprezentaciji okrenuti ledja i vratiti se navijanju za susjednu zemlju za kojom pate i dan danas.
Znaci,oni su prolazno nuzno zlo.Opet cemo ostati mi,uvijek odani nasoj svetinji :bih:
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 29 apr 2014, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 29 apr 2014, 19:40

calcio je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Zasto ne spominjes Muniba, Safetovog vjernog prijatelja? Cujem da Pape redovno ide u Zenicu u posjete.
I neki igraci su podrzavali Muniba, konkretno Spahic. Pisao sam prije, opet cu ponoviti: Munib se nije pitao skoro ni za sta, on je bio tu postavljen da klima glavom i nista vise. Jedini je nastradao, iskoristen, a drugi su se izvukli.
Munib zrtva.
Munib heroj :lol: :lol: klimac...
Zadnja izmjena: Cigri, dana/u 29 apr 2014, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 apr 2014, 19:40

Virtu4l je napisao/la:
calcio je napisao/la:Kakvi likovi napadaju Susica.... :lolno:
Samo da napomenem da je i ovaj RockyMaivia iz Mostara ;)
Pa to je ocigledno, da su Mostarci mahom protiv Safeta, Ne znam samo zasto.(CAST IZUZECIMA, ima ih).
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 29 apr 2014, 19:41

Susice je kranje vrijeme da podnese ostavku , svakim danom sve vise urusava atmosferu oko reprezentacije :wave:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 29 apr 2014, 19:41

emir79 je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la: Da ima imalo obraza,otisao bi iz reprezentacije nakon poraza od Egipta.
Ne dala vas nana ruziti, sto ste vi ovdje svi obrazli.

@Drummer, je li i Egipat zasluga igraca?
Pa jest,kad izgube krivi su,kad pobijede zasluzni su.Tom utakmicom su zeljeli nesto poruciti,poruka je zdrava i u interesu nase domovine i reprezentacije i mi im halalimo taj poraz.Imao je svoju plemenitu svrhu.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 apr 2014, 19:41

Virtu4l je napisao/la:
Ma Nevesinje, kakav Mostar. :mrgreen:

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 29 apr 2014, 19:42

calcio je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Zasto ne spominjes Muniba, Safetovog vjernog prijatelja? Cujem da Pape redovno ide u Zenicu u posjete.
I neki igraci su podrzavali Muniba, konkretno Spahic. Pisao sam prije, opet cu ponoviti: Munib se nije pitao skoro ni za sta, on je bio tu postavljen da klima glavom i nista vise. Jedini je nastradao, iskoristen, a drugi su se izvukli.
Pa ko je iza svega toga,mozda Baka??? :P :P
StarMo nije skutorija...

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 29 apr 2014, 19:43

calcio je napisao/la:
Opet lazes. Izvor ti bio anonimni post sa foruma sportsport.ba.

Evo ti jos jedan biser: Bakir Izetbegovic je u vezi s Angelinom.

Koja glupost boze sacuvaj... Spahic je godinu dana pauziro od reprezentacije zbog Munje..

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 29 apr 2014, 19:44

RockyMaivia je napisao/la:
calcio je napisao/la:Susic je nas najbolji, najuspjesniji i vjerovatno najprofesionalniji selektor do sada. Ocigledno je ovdje mnogo djece koji nemaju predstavu o proslim vremenima.
Iskreno,Baka je space shuttle za Susica,mada Susica mozemo staviti u rang sa npr.Musovicem.
E taj,taj Musovic je trenerski i ljudski rang Susica.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 29 apr 2014, 19:46

calcio je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ma Nevesinje, kakav Mostar. :mrgreen:
Ma i ja ne volim ove brdjane npr.Nevesinjce,Gacane i Podvelezce.Ima finih ljudi,ali vecina ih gleda svoju korist.Zato je grad u raspadu
StarMo nije skutorija...

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 29 apr 2014, 19:47

Ne znam zasto uopste diskutujete . Argument je glavni da je bolji od prethodnika ne osvrtajuci se na njegove greske . Treba nam neko ko ce uvesti red i profesionalizam u i oko reprezentacije :bih:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 apr 2014, 19:48

Navedi mi samo jednog igraca iz bivse generacije, koji je nekad nesto rekao protiv Muniba? JEDNOG!

Munib je bio marioneta, to znas i ti vrlodobro, dok se glavna banda izvukla, prije svih Pasalic,Dominkovic,Colakovic,Jelic(preselio).

Ali bice interesantno kad knjiga dobije svjetlost dana, koju pise Munib, nadam se da nece stedjeti one koji su ga sprpili u zatvor.

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 29 apr 2014, 19:50

Neka ih jos malo, sad ce spisak, pa pripreme, prijateljske i onda na Sp pravimo dar mar, svijet se divi igracima i selektoru, a ovi pacijenti sto su umislili da su neki kriuticari ce se vratiti u jazbinu :bih:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 apr 2014, 19:50

drummer je napisao/la: Pa jest,kad izgube krivi su,kad pobijede zasluzni su.Tom utakmicom su zeljeli nesto poruciti,poruka je zdrava i u interesu nase domovine i reprezentacije i mi im halalimo taj poraz.Imao je svoju plemenitu svrhu.
Je li poruka igraca bila i u svim izgubljenim prijateljskim utakmicama?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 apr 2014, 23:07

drummer je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la:
calcio je napisao/la:Susic je nas najbolji, najuspjesniji i vjerovatno najprofesionalniji selektor do sada. Ocigledno je ovdje mnogo djece koji nemaju predstavu o proslim vremenima.
Iskreno,Baka je space shuttle za Susica,mada Susica mozemo staviti u rang sa npr.Musovicem.
E taj,taj Musovic je trenerski i ljudski rang Susica.
Onda mozete sa Misom tehnicarom pod ruku :rol:.
Sve neki ring-rangovi,friski.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 29 apr 2014, 23:10

Safet Sušić: "Kada osvojimo Svjetsko prvenstvo u Brazilu poslije utakmice neću ići na pres konferenciju, pitate se zašto? Pa želim ostaviti materijala onima što me stalno kritikuju da imaju o čemu pisati dok mi budemo slavili"

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 29 apr 2014, 23:29

sta sad, mi mostarci eto ne volimo ovu repku, hajde nek' sam i to procitao ovdje... :damn: kakve se sve gluposti ovdje pisu, i uvijek ista skupina ih pise..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 apr 2014, 23:30

STEVIE je napisao/la:sta sad, mi mostarci eto ne volimo ovu repku, hajde nek' sam i to procitao ovdje... :damn: kakve se sve gluposti ovdje pisu, i uvijek ista skupina ih pise..
Prvo je bilo da samo navijaci Zelje kritikuju Susica, pa Zenicani, pa onda dijasporci, a evo sad su Mostarci dosli na red. Vidti cemo ko je sljedeci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 apr 2014, 23:50

Cartman je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:sta sad, mi mostarci eto ne volimo ovu repku, hajde nek' sam i to procitao ovdje... :damn: kakve se sve gluposti ovdje pisu, i uvijek ista skupina ih pise..
Prvo je bilo da samo navijaci Zelje kritikuju Susica, pa Zenicani, pa onda dijasporci, a evo sad su Mostarci dosli na red. Vidti cemo ko je sljedeci.
Ne da ne volite repku, nego da mrzite Susica. Ogromna razlika, procitaj lijepo.

Inace evo vam vaseg Havaza, nego hocemo li mu i sad vjerovati?

http://www.****/sport/fudbal/jagodic ... tva-medija" onclick="window.open(this.href);return false;

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 apr 2014, 23:53

emir79 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Ne da ne volite repku, nego da mrzite Susica. Ogromna razlika, procitaj lijepo.

Inace evo vam vaseg Havaza, nego hocemo li mu i sad vjerovati?

http://www.****/sport/fudbal/jagodic ... tva-medija" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam ja iz Mostara, ne brini. Svakakvi ljudi, iz citave BiH, navijaci svih klubova, vide sta radi ovaj covjek i kakve greske pravi. Ja se zajebayem ovdje donekle, i naravno ne treba da sada podnese ostavku, ali je ovo u vezi Prcica kardinalna greska koja je dalje pojacana pozivom Tinceka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.