Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la MaGiCa » 20 mar 2014, 23:33

@Siamo Noi

OK. Pogledacu. Inache je to 1 mentalni napor, ali shta da se radi - mnogo ima mazohista u danasnje vrijeme. ;)

@ultrasstyle

Fali to shto je nepotrebno i nije poenta na loshoj ligi koliko debilnom ispadanju.
Jedini italijanski klub koji se ove sezone obrukao u Evropi je bio ACM - svi ostali su ispali na dlaku, na jedan gol. Udinese ne rachunam, oni nisu ozbiljan klub, a i nisu stigli do grupnih faza.
I onda dodjesh ti kao neki mod i sa visine nam solish pamet citirajiuci Kusturichine filmove u fazonu: Jesam li vam rek'o, a?

:arrow:

@DelPiero

Odmorite malo sa tim Higuainom. Ok, ne gotivite ga vishe, niko od vas nikada nije ni hteo da ga se potpishe u JFCu (iako to ovaj forum bash ne potvrdjuje), jeste - mashi izgledne shanse...ali chovek ore teren, nameshta zicere ekipi, daje golove, nosi ekipu...pa ne mozhe on da bude kriv shto Insigne i Mertens propuste 4-5 zicera u 1om dvomechu, Pandev i Callejon josh toliko, a on sam 1 ili 2 . Niti mozhe da bude kriv shto Porto iz 4 shuta u okvir gola zabije 2. Higuain nije Cavani, ali nije ni Quagliarella. Oladite malo sa tim koliko je placen i da li vredi te pare. Juventus je vece pare davao za bekove, u ona "srecnija" vremena.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 20 mar 2014, 23:38

Ma moram ga spomenut kad mi je lik postao odbojan kao Lewandowski ili Gomez zbog ovih sto ga nazivaju vrhunskim napadacem ranga Ibrahimovica, jos me na kladionici obori :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Stranac
Kontakt:

Re: Najboljih 11 Serie A

Post Postao/la Stranac » 21 mar 2014, 02:07

Puma je napisao/la:Hanadanovic-Benatia-Campagnaro-Chiellini-Maicon-De Rossi-Vidal-Hamsik-Alvarez-Higuain-Rossi
:lol: :lol: :lol:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 mar 2014, 08:00

E jbg.

Mene san prenio, otvaram oči i vidim kako onaj blećak promašuje penal za Betis.

Prebacujem na ttx da vidim kako je Napoli prošao...i ostajem :shock:

Šteta, dobra ekipa, ono što sam vidio je da su bili solidni i pritiskali Porto. Žao mi što ne odoše dalje.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 21 mar 2014, 08:11

Samir - Maicon - Benatia - Barzagli - Radu - Pirlo - Hernanes - Pogba - Callejon - Rossi - Palacio

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 21 mar 2014, 08:40

Palacio ispred Teveza :roll:
Pirlo igrama ove sezone nije zasluzio prvih 11 Serie A.
Il Club più titolato al mondo!

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 21 mar 2014, 08:50

Rodrigol je najpotcjenjeniji napadac pa usudio bih se reci i na svijetu,jadan covjek je citavu sezonu sam iznio na svojim plecima, iza sebe imao u vecini utakmica totalno nekreativan vezni red,bekove koji centrirat ne znaju, usamljen u napadu,zabijao,asistirao,vracao se i odbranu,nema sta nije radio,jednostavno je nevjerovatno potcjenjen.
A bio sam u dilemi Strootman ili Andrea ali eto ipak sam starog umjetnika stavio.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 21 mar 2014, 09:32

Sad tek skonta da je Juve ispred Milana na tabeli citavih 40 bodova, wtf :shock: sve mislim nekih dvadesetak, hjoj :?
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 21 mar 2014, 10:13

Slazem se za Rodriga, i meni je lično jedan od drazih napadaca jer svaku utakmicu daje svoj maximum, ali realno ne moze ispred Teveza, barem po mom misljenju.
Definitvno Strootman ispred Pirla
Il Club più titolato al mondo!

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 21 mar 2014, 10:26

3-5-2

Gigi - Cuadrado -Barzagli- Benatia- Chiellini- Asamoah- Vidal- Strotman- Borja Valero - Tevez - Rosi
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 21 mar 2014, 14:34

Svaki klub u Italiji bi dao puno toga samo da ima igrača kao što je Higuian. Zato se prestanite lagati, čovjek je najbolji napadač u ligi i tu nema nikakve dileme. Istina, zna promašiti zicer ali to ne umanjuje činjenicu da je u prvoj sezoni za Napoli zabio 21 gol i ubilježio 11 asistencija. A ima još do kraja sezona i ima vremena da popravi svoj učinak. Plaćen je onoliko koliko je Napoli mogao da izdvoji, i to je jedini klub iz Italije koji je mogao da plati tu sumu. Sad nekome je to previše, ali koga to zanima? Fudbal je danas takav, ne može dobiti kvalitet ako ne pljuneš 20-30-40 miliona €. To što je Juve imao neku ludu sreću pa za 15-ak miliona € dobio Pirla,Pogbu i Vidala, to je rijetkost. Dešava se jednom ili niti jednom u 10-15 godina. Nema mnogo mutavih uprava kao što je ona u Milanu pa da pusti igrača kakav je Pirlo(bio), ili da neko napravi propust kakav je uradio United.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 21 mar 2014, 14:46

Ne može me niko ubjediti da je Napoli mogao i bolje sa parama od Cavanija nego što su izveli. Previše je to para za Higuaina s obzirom kakvom se zadnjom linijom raspolagalo. Ne umanjujem kvalitet argentinca, nego rezon čelnih ljudi koju su radili transfere.

Uostalom sa tim pojačanjim Napoli je trebao biti ozbiljniji ove sezone. Je l' potencijalni kup dovoljan ako se uloži 80ak miliona?

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 21 mar 2014, 15:08

Napadač koji u ključnim momentima napuni gaće nije niti ikad može biti najbolji napadač lige niti vrijediti 40 miliona. To je jedina istina.

Neću ulaziti u to koga su oni mogli dovesti, samo ocjenjujem ono što su sa njim dobili. Ja sam odmah na početku govorio da će on sigurno ispuniti svoju kvotu golova, ali da neće biti čovjek odluke i to je tako.

Može se sad govoriti kako on radi za ekipu, rade i drugi. Nije on kriv što su Mertens i Insigne promašili zicere kao i on, nije. Ali je on špic, udarna igla ekipa, čovjek koji mora zabiti kada ekipi to najviše treba i to je sva mudrost.

Ovo što on radi u Napoliju je mogao i bilo koji drugi dobar napadač, a sa novcem koji je on plaćen mogla se pojačati ekipa na svim drugim deficitarnim pozicijama.

Uostalom, čemu vraćanje na raspravu koja nije ništa dobro donijela prije par mjeseci, @francobaresi?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 21 mar 2014, 15:15

Higuain je klasa, ekstra napadač.

Ne treba da se krivi za ispadanje Napolija on nego Benitez koji nije imao muda i nespretnost pojedinih igrača.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 mar 2014, 15:59

Stalno se okrece ta pricha o "80 miliona evra, bla, bla, bla".
Ljudi, od para za Cavanija su dovedeni Higuain, Mertens, Callejon i Rafael. Dakle, izgubio si Cavanija, a doveo si napadachku liniju + rezervnog golmana. S tim da je kvalitet drugog golmana drastichno povecan, a da je napad zadrzhao oshtricu iz proshle sezone (Callejon, Mertens i Higuain su vec sada zabili 43 gola kombinovano, a Cavani proshle sezone - 38), dakle problem lezhi u odbrani. Sem R.Albiola niko nije doveden a da vredi, a Maggio&Zuniga su povredjeni i u padu, Ghoulam mozhe plafon da bude za klupu, a ostalo je talashika.
Znachi, gospodine moderatore, te gospodo rubentini (koji nikako da kiselo grozhdje svarite) - bavite se time shto vash klub nema krshtenog beka, shto je ulupao masu puta vishe od 20 miliona evra po transferu i shto ce opet da zhali za LS (chak i ako osvoji LE), umesto shto vidite nekakvog losheg i preplacenog Higuaina. Svi mi znamo da on nije Cavani/Ibrahimovic/Suarez/Falcao kvalitet, ali je tu ispod njih, tj. u istom koshu sa Lewandowskim, D.Costom, J.Martinezom, Benzemom i dr., a to je neka jaka druga klasa napadacha ili prva klasa, ako ove prethodno navedene smatramo creme de la creme iliti elitom.

BTW, Tevez i Llorente su cenim izdominirali Real, Firencu, Galatu i ostale, chim ste se vi ovoliko osokolili da pljuckate po Pipi :?: :roll:

Jednostavno smarate sa tim vashim horskim nametanjem mishljenja. U redu je, razumemo vas. ;)

JH13
Kontakt:

Post Postao/la JH13 » 21 mar 2014, 16:02

IlCapitano je napisao/la:Napadač koji u ključnim momentima napuni gaće nije niti ikad može biti najbolji napadač lige niti vrijediti 40 miliona. To je jedina istina.

Neću ulaziti u to koga su oni mogli dovesti, samo ocjenjujem ono što su sa njim dobili. Ja sam odmah na početku govorio da će on sigurno ispuniti svoju kvotu golova, ali da neće biti čovjek odluke i to je tako.

Može se sad govoriti kako on radi za ekipu, rade i drugi. Nije on kriv što su Mertens i Insigne promašili zicere kao i on, nije. Ali je on špic, udarna igla ekipa, čovjek koji mora zabiti kada ekipi to najviše treba i to je sva mudrost.

Ovo što on radi u Napoliju je mogao i bilo koji drugi dobar napadač, a sa novcem koji je on plaćen mogla se pojačati ekipa na svim drugim deficitarnim pozicijama.

Uostalom, čemu vraćanje na raspravu koja nije ništa dobro donijela prije par mjeseci, @francobaresi?
znaci po tebi bilo koji drugi napadac je mogao da za Napoli ove sezone zabije ovoliko golova i napravi toliko asistencija? pa dobro je.bo majku gdje se kriju ti napadaci onda? interesatno da svaki klub koji hoce extra napadaca poput Pipite mora iskesirat minimalno 30+ miliona.

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 21 mar 2014, 16:21

Upali se bezveze, ništa slagao nisam, ponovio si što i ja. Ne pravi Highuain toliku razliku da bi se keširalo za njega 40 mil, a obrana šuplja ko sir. To j sva poenta. Odma grizu čoporaši čudio jedno. :D :D :D

Da je Lazio keširo 80 miliona i da kasni 20 bodova za prvakom (u današnje vrijeme), ti bi prvi pljuvo redom od Lotita pa preko čitave garniture.

Dakle, moje mišljenje, ne vidim gdje i kome ga namećem. Jednostavno ga iznosim, jer forum tome služi, samo opušteno. ;)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 21 mar 2014, 16:25

Sve je Stranac rekao, džaba sam i pisao kilometarski post...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 21 mar 2014, 16:30

Higuain možda nije neko ko će nekim ekstra potezom začiniti meč ili riješiti protivnika, ali je poacher kojeg bih sad gledao u Milanu. Odličan napadač koji radi veoma bitne sitnice koje recimo čine Lewandowski u BVB-u ili Diego Costa u AM-u. Dakle, nije toliko statičan i smotan kakvim ga se želi prikazati, nego mnogo znači za igru tima. U to smo se uvjerili više puta, a druga stvar je što ne može svaki put činiti isto. Zato i nije sami vrh, ali je odmah ispod njega kao što @MaGiCa napisa. Nipošto ne smatram da je promašena investicija i uzaludno potrošen novac. Napoli sada ima paklen napad, jedino što mu fali je sigurnost u odbrani. Nažalost, to će riješiti jedino dovođenjem pojačanja, jer od sadašnjih igrača na tim pozicijama nema koristi.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 21 mar 2014, 17:03

Stranac je napisao/la:Upali se bezveze, ništa slagao nisam, ponovio si što i ja. Ne pravi Highuain toliku razliku da bi se keširalo za njega 40 mil, a obrana šuplja ko sir. To j sva poenta. Odma grizu čoporaši čudio jedno. :D :D :D
:D
Ma Higuain je sjajan igrac al s druge strane od igraca koji ukupno ce Napoli kostat 80 miliona ne ocekujem da fula prazan gol kao protiv Chieva cini mi se i na kraju Chievo uzme bod a na taj nacin i druge ekipe i bye bye skudeto, jbo ti sva druga opravdanja.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []