Tkanton je napisao/la:Bod su izgubili trener i golman, do pobjede nismo nikako mogli, sudija nije nista specijalno srao, standardno domacinski mada se stice utisak da je rezultat bio u nasu korist da bi to bila druga prica, sve u svemu nismo bolje ni zasluzili, Orasiju treba cestitat na borbenosti i postenju sto kod nasih ckapija nije slucaj osim Ramica i one male 18 sto je usla u drugom dijelu. Ocekivat nesto od Orasija a mi ih poslali u nizi rang je stvarno bezobrazno ko god kaze drugacije, dosad smo tu utakmicu dva put naplatili od veleza red je da se jednom obije o glavu. Antonio Vidovic daleko najbolji igrac na terenu sa 5 kila viska i bez kondicije i to najbolje govori kakvi smo bili.
Pisko daleko najveci seljak na tribini...
Slazem se u potpunosti sa tobom,neznam sta smo mi to ocekivali,mi kao navijaci smo ispostovali podrska koda igras kuci,utakmica sezone gdje se treba ginuti i nemoc bar na kraju sacuvat bar bod.Sad treba trazit alibiji u sudijama pa nije nam on zabio dva gola nego Vidovic.Problemi jesu dublje prirode i cinjenica je da mi nemamo nikog svog ni u savezu BIH ni u savezu TK,mislim da su u savezu Tk neki ljudi od nas koji nisu apsolutno u dodiru sa klubom i nuikake koristi klub od njih nema,ipak to nista neopravdava katastrofalnu nasu igru i pristup utakmici sezone.