Vec par mjeseci citam i pratim sta se pise tu na forumu, pa rekoh vakat bi bilo da se pridruzim
Nije mi jasno sto se dize tolika frka oko Pogbe, koji je nesumljivo veliki talenat, ali je malo reci da je ne dokazan u iole vecim utakmicama, ali opet mislim da bi bio sjajna rotaciona opcija za Marchisija ili VIdala, a Verattija obavezno treba dovesti jer je nerealno ocekivati istu sezonu od Pirla sljedece godine kad budemo imali puno vise utakmica i moramo imati adekvatnu soluciju kad on ne igra, jer je ocito da nam je pirlo kicmena srz ekipe i iskreno strah me sta bi bilo kad bi se on povrijedio ili nesto slicno..
Meni bi prioritet bio dovesti lijevog ofanzivnog beka, i naravno spic napadaca. Kolarov, Armero, Vargas su po meni 3 najjace opcije, Adriana ne bih volio, A. jer mrzin Barcu

, B. jer je Brazilac, a Juve i Brazilci k'o ulje i voda
Sto se spica tice, licno bi bio najsretniji covjek na planeti da nam dodje Edin, ne samo sto je nas, nego sto bi bio IDEALAN igrac da fata Pirlove lopte iz sredine, i centarsute sa strana, dok ne sumnjam da bi on i Mirko bili ubojit tandem, a ne d'o Bog da jos Jovetica dovedemo. Isto tako mislim da bi samom Edinu Juve bio najbolja opcija, za klasu je jaci od svakog napadaca kojim Juve trenutno raspolaze, i ponavljam, perfektno bi se uklopio u stil igre.
Takođe me je strah glupih kupovina, a Bog zna da smo ih imali u proteklih 5 godina,(Amauri, Toni, Boriello, Padoin, Elia(kojeg mi je jako zao sto nije igrao jos utakmica, ne znam koji su ga k++++ kupovali) i sl). Ali posto smo napokon prvaci, i opet smo u Ligi Prvaka, nadam se da do toga nece doci i da cemo dovesti kvalitetna pojacanja.
Toliko od mene za sad