Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 04 jun 2012, 23:12

Ma uzet će Cellino najmanje 15 miliona za Nainggolana, od nas je uzeo 15 miliona za Matrija.

Barzagli je najbolji odbrambeni igrač lige za prošlu sezonu, statistika i ocjene to govore, pa nek' oni palamudaju kome hoće. :mrgreen:

Njemu je 31 godina, on može još dvije sezone i dosta od njega, valjda će dotad biti nešto od vječitog talenta Bonuccija. :lol:

http://www.facebook.com/pages/TuttoJuve ... ?sk=photos" onclick="window.open(this.href);return false;

Žiku ovih naših juventina. :mrgreen:

Michela Di Fonso najjača. 8-) :mrgreen:
Zadnja izmjena: GaziHusrevbeg, dana/u 04 jun 2012, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 04 jun 2012, 23:14

Priča sa Naiggolanom je davno završena, odnosno u januaru, to mu je bila prilika života, neka ga sada Cellino prodaje naftašima.
18M on ako košta, Vidal košta 58, a Marchisio bar 36.

Asamoah je moj izbor, Isla je takođe dobar, jedan će doći, nerealno je očekivati da će Juventus izvršiti raciju na Udinese i uzeti im haman 3 igrača (Armero).

Da sam na Marottinom mjestu, ne bih u inat prodavao polovicu Ekdala Cagliariu već bih je dao Udineseu u ovom dealu.

Vrlo je važno što ranije odraditi posao sa Asamoahom, i šefovi Udinesea su to rekli, oni igraju kvalifikacije i žele imati svoje igrače na raspolaganju, moraju znati da bi planirali pojačanja.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 04 jun 2012, 23:23

Ma ja sam odusevljen Armerom ali cini se da se on najmanje spominje, a u taj vezni red bih i ja volio Asamoaha ipak je to crnac a meni ekipa bez crnca ne moze biti ekipa :mrgreen: :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 04 jun 2012, 23:41

Bit će nama sad lakše dovoditi igrače jer smo se vratili, pa ponekad zna presuditi i velika želja igrača da pređe u neki klub, Van Persia bi mogli tako dovesti, a izgleda ozbiljno nam se nudi i Bocceti, ne bi on bio loše rješenje kao back up igrač, samo je problem što Rusi traže previše za njega.

E u ovom slučaju, bi Marotta trebao izganjati nešto na rate. :lol:
Željezničar ale!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 05 jun 2012, 00:07

Štoper Rubin Kazana i bivši igrač Genoe, Salvatore Bocchetti: "Ako me Juve pozove, doći ću trčeći".
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jun 2012, 00:16

10DelPiero je napisao/la:Stvarno Barzagli je doktorski odigrao ovu sezonu samo jos da moze zadrzati ovaj nivo i naredne 2-3 imali bi izvrsnog stopera pa usudio bih se reci i WC :mrgreen:

Nego 18 mil. za Radju je apsurdna cifra koju ne bih dao pa da je posljedni vezni na planeti :?
Od igrača kojeg su reštali po Bundesligi do WC igrača u Juventusu, čudni su putevi gospodnji. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 05 jun 2012, 00:19

Drogba, hajd ti na počinak :!: :lol:
Željezničar ale!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 jun 2012, 01:01

:lol:

Gianluca Di Marzio: "Verratti, domani il Pescara incontra Juve e Genoa".

Izgleda da je Genoa zagrizla, mada, mislim da se iza njih kriju milanski klubovi, treba reagovati i kupiti bar tu polovicu, jer ako ode u Genou, zna se gdje će završiti.
Jedina dobra stvar je što je on Juventino i što mu je jedina želja ili da ostane u rodnom gradu ili da pređe u klub za koji navija.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 05 jun 2012, 01:11

Saurman je napisao/la:
10DelPiero je napisao/la:Stvarno Barzagli je doktorski odigrao ovu sezonu samo jos da moze zadrzati ovaj nivo i naredne 2-3 imali bi izvrsnog stopera pa usudio bih se reci i WC :mrgreen:

Nego 18 mil. za Radju je apsurdna cifra koju ne bih dao pa da je posljedni vezni na planeti :?
Od igrača kojeg su reštali po Bundesligi do WC igrača u Juventusu, čudni su putevi gospodnji. :)
Ni prvi ni zadnji koji se preporodio nakon prelaska iz jedne lige u drugu :D
Alessandro Del Piero !

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 05 jun 2012, 02:31

Izgleda da je Paratici imao sastanak sa agentom Adriana iz Barce, dobro bi nam on došao na lijevog beka, bolje rješenje od Kolarova ili Cissokha sasvim sigurno, a i jeftiniji je od Armera.
Željezničar ale!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 05 jun 2012, 03:34

GaziHusrevbeg je napisao/la:Izgleda da je Paratici imao sastanak sa agentom Adriana iz Barce, dobro bi nam on došao na lijevog beka, bolje rješenje od Kolarova ili Cissokha sasvim sigurno, a i jeftiniji je od Armera.
Ma kakav on, neka onda De Ceglie neka igra ako vec ne mogu Armera dovesti :roll:
Alessandro Del Piero !

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 jun 2012, 08:37

Barza je mačka... igrao je za desetku lik... šteta što se povrijedio, ali neka se malo i odmori, odbrana italijanske repke će biti značajno oslabljena.

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 05 jun 2012, 09:16

Samo da vas ponovno pozdravim, sad zurim, Arogantni odnosno 30Scudetta se vratio jos jaci nakon jos jedne permanent cestitke od strane administracije.... Al' nema veze ovaj put je bilo sa razlogom a prosli put nije al' et'.....

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 05 jun 2012, 09:59

GaziHusrevbeg je napisao/la:Drogba, hajd ti na počinak :!: :lol:
nije on jos prebolio Fabia Grossa :lol:
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 jun 2012, 11:04

Pogba na twitteru kaže da je u Torinu, govore da je ovo njegov zvanični twitter, ali s obzirom da nije verifikovan (verifikovani twitter profili imaju onu značku), treba uzeti sa rezervom.

slika

Usput, prenijeli su i drugi mediji.
http://www.calciomercato.com/juventus/p ... uve-270234" onclick="window.open(this.href);return false;

Navodno će biti i prijateljska sa Unitedom, vjerovatno dogovoreno zbog tog deala.

slika

Vidjet ćemo, mislim da je patka na koju su svi nasjeli, čitam, svi govore da on nema profil na twitteru.

Kad smo kod tračeva, Tuttosport: "La Juve su Bosingwa: offerti tre anni di contratto". :arrow:
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 05 jun 2012, 12:32

Dobar je Adriano, sigurno bolji od Kolarova, čovjek igra u najboljoj ekipi svijeta, a i odličan je u ofanzivi i na 1:1 situacijama. Zna se ubaciti iz drugog plana, nešto na čemu Conte najviše insistira, ovako se iz drugog plana ubacuje samo Licht, a kad bi imali sličnog igrača i na drugoj strani, sigurno bi mnogo lakše ulazili u gol šanse.

Izgleda da još uvijek nije sigurno da će se Super kup igrati u Pekingu, jučer je samo određen datum odigravanja utakmice, našim ne odgovara mjesto odigravanja, jer bi onda u samo 10 dana imali dva međukontinentalna putovanja što može biti pogubno po fizičku spremu igrača. Mi smo šampioni, a pravila su jasna, prvak države bira gdje će se igrati utakmica.

Fakat mi je ovog svega preko glave, pa zar nas toliko svi mrze da se ni u čemu ne možemo dogovoriti kao ljudi!? U svemu se izmišlja neka topla voda. :x :roll:
Željezničar ale!

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 05 jun 2012, 13:12

Vec par mjeseci citam i pratim sta se pise tu na forumu, pa rekoh vakat bi bilo da se pridruzim :)

Nije mi jasno sto se dize tolika frka oko Pogbe, koji je nesumljivo veliki talenat, ali je malo reci da je ne dokazan u iole vecim utakmicama, ali opet mislim da bi bio sjajna rotaciona opcija za Marchisija ili VIdala, a Verattija obavezno treba dovesti jer je nerealno ocekivati istu sezonu od Pirla sljedece godine kad budemo imali puno vise utakmica i moramo imati adekvatnu soluciju kad on ne igra, jer je ocito da nam je pirlo kicmena srz ekipe i iskreno strah me sta bi bilo kad bi se on povrijedio ili nesto slicno..

Meni bi prioritet bio dovesti lijevog ofanzivnog beka, i naravno spic napadaca. Kolarov, Armero, Vargas su po meni 3 najjace opcije, Adriana ne bih volio, A. jer mrzin Barcu :), B. jer je Brazilac, a Juve i Brazilci k'o ulje i voda :)

Sto se spica tice, licno bi bio najsretniji covjek na planeti da nam dodje Edin, ne samo sto je nas, nego sto bi bio IDEALAN igrac da fata Pirlove lopte iz sredine, i centarsute sa strana, dok ne sumnjam da bi on i Mirko bili ubojit tandem, a ne d'o Bog da jos Jovetica dovedemo. Isto tako mislim da bi samom Edinu Juve bio najbolja opcija, za klasu je jaci od svakog napadaca kojim Juve trenutno raspolaze, i ponavljam, perfektno bi se uklopio u stil igre.

Takođe me je strah glupih kupovina, a Bog zna da smo ih imali u proteklih 5 godina,(Amauri, Toni, Boriello, Padoin, Elia(kojeg mi je jako zao sto nije igrao jos utakmica, ne znam koji su ga k++++ kupovali) i sl). Ali posto smo napokon prvaci, i opet smo u Ligi Prvaka, nadam se da do toga nece doci i da cemo dovesti kvalitetna pojacanja.

Toliko od mene za sad :)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 jun 2012, 14:28

Primavera Juventusa dobila poziv za učešće NextGen Serije (Ligu Šampiona mladih).

"Juventus učestvuje u 'NextGen Series' takmičenju po prvi put, i počastvovani smo zbog ovog poziva. Naši momci će dati sve od sebe da budu dostojan rival protivnicima i da opravdaju boje koje nose", kazao je Giovanni Rossi, sportski direktor Juventusove akademije.

Takmičenje počinje od augusta, a sistem je isti kao u LP. Grupa u kojoj se nalaze Juventus.

Grupa 2 - Manchester City FC, Juventus FC, Paris Saint-Germain, Fenerbahce.

Kako čitam i ovo sezone se planiraju veća ulaganja u Primaveru, pa tako je izdvojeno 7 miliona za igrače koji će pojačati Primaveru. Previše se ulaže u ove mlade igrače, a poslije idu na posudbe nekako mi to bezveze.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 jun 2012, 14:43

S obzirom da se skoro svake godine promijeni trener, ja sam i da se ove to uradi, treba u omladinski pogon uvesti praksu da se igra isti sistem kao u A timu, ne sviđa mi se Baroniev rad, ali osvojio je Viarregio i to će ga održati.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 jun 2012, 14:54

Slažem se i meni se ne sviđa kako radi Baroni, jer previše zeza sa sastavom, mislim da bi bilo dobro angažovati trenera koji ima slična viđenja fudbala kao Conte. Baroni forsira formaciju 4-3-1-2, što po meni nije nešto. I koliko sam pratio uvijek igra na neke kontre, umjesto da forsira pas igru.

Nadam se da će dobiti otkaz, jer protiv Milana je on kriv prije svega za poraz, jeste da je falilo igrača, ali onu ekipu Milana je trebao i sa kombinovanim sastavom dobiti. Ali neće on dobiti otkaz, jer ipak u mlađim kategorija rezultat nije toliko bitan.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []