Nemamo para da platimo igrace kojima smo duzi, koji su kako tako iznjeli teret sezone,zavlacimo ih danima pa ja bi popizdio davno da mi je babo rodjeni osnivac kluba nebi se vratio ni za sta na svijetu, dovodimo smijesne igrace, pojacanja su nam smijesna....ovo je klasnicno pranje para ali otom potom sjeticemo se svi mi danjasnje euforije sve je to u pet deka isto i Mirza i irfan samo sto jedan ima jedne a drugi druge razloge ulaska u klub. Samo mi nije jasna raja koja misli da ce biti dobro i kako ne vidi da ovaj Irfan pere pare preko nas i kluba, doveo svog jarana da mu bude trener i da mu gura igrace koje ce on da dovodi isto sto je radio Muco, slusamo ublehe ovaj krade, ovaj je dobar, ovi su losi pa nisam ja pasao trave da neznam ko je kakav. Da skratim nikad necemo biti (odnosno u skorije vrijeme) neki ozbiljniji Evropski klub a sto je veca zalost ni giganti u nasoj ligi dok ne dodje jedan (1) GAZDA koji ce se pitati za sve.Sve dok ima UO 100 clanova skupstine, milion menadjera oko kluba, zetova, amidza itd nema hajra. kad bude kao u Olimpiku jedan Babuka za sve ili u Dinamu onda ce biti dobro, a posto takvog covjeka nema koji je pun kao brod i koji voli Sarajevo danima, mjesecima, godinama cemo voliti jedne, pa preko noci ih mrziti, pljuvati po njima, pa ce doci neki bolji, pa nek su otisli ovi, pa nek su dosli ovi, ovi su super, ovi ne valjaju, isto osnovna skola...igramo se kluba. Shvatite da niko od ovih ne voli Sarajevo svim svojim srcem i da niko ne daje svoje pare i ako daje gleda da da nesto malo a da uzme sve sto se moze uzeti, da mogu stolice bi nam prodali, travu, golove samo da uzmu sebi u dzep. Hamo Granov, Blekici,MV, Plisek sve je to u pet deka....ovaj Rizvanovic mozda jest neki fini cikica koji nije pokvaren ali nemoze takav covjek da vodi klub u ovakvoj drzavi sa ovakvim ljudima, trebas biti smeker,namazan, znati i poznavati fudbal ili ti ga nogemet a takvih ljudi danas malo ima i uz to da imas para ko blata. Nisam neki optimista jer znam da ovdje nema hajra dok se neki zakoni koji nema u drzavi ne izglasaju pa da se zna ko pije a ko placa. I na kraju da zavrsim pa nek se ljuti ko hoce ima raznih navijaca na ovom svijetu,raznih klubova velikih ili malih pa tako i raznih vrsta navijaca, ali sto smo mi navijaci naseg voljenog kluba posebna sorta ljudi to nigdje nisam vidio....pomalo glupi, naivni, zacas euforicni, pa onda sjebani, toliko imamo osobina ljudskih i razlicitih da to nigdje nisam vidio, nemoze nama ugoditi niko i nikad, nikad necemo biti zadovoljni i to je tako, bilo i ostace. Svidjelo se to nekome ili ne al smo mahalasi, neznamo ni mi sami sta hocemo. pozzzzz