FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

haris004
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la haris004 » 06 mar 2018, 19:41

skoroalen je napisao/la:Al je fazon što kod nas svi proigraju u zadnjoj godini ugovora. Duljević je kod Kodre bio klupa, ulazio da se osvježi ekipa. Kod Ješića užasan, nije uradio ništa, čak i neke penale promašio i, budimo realni, niko nije vjerovao da za njega možemo uzet i trećinu para koje je Ješić spominjao. U zadnjih pola godine ugovora prekomandovan na prednjeg veznog gdje je napokon počeo pokazivat šta zna, a tad je bilo kasno za produženje.
Sarić isto, ko je prošle sezone upamtio dva dobra poteza od Sarića? Ove sezone konačno malo proigrao i sad bi ga dosta raje zadržalo (ja iskreno ne bih), al je sad ušao u posljednjih 6 mjeseci ugovora i već može tražit klub. A Sarić prošle sezone, i Duljević u sezoni 15/16 nisu bili ni za reprezentacije ni za novog ugovora.
Kako ja znam mi smo ove godine imali priliku prodati Sarića u Poljsku, međutim tim transferom on bi ispao iz svih eventualnih kombinacija oko reprezentacije, i mi smo ga zadržali, ali samo da bi ga na ljeto mogli pustiti za džabe. Sa druge strane mi očito dobijamo trampom Crepulju.
Meni je to prilično neozbiljno. Sarić se trebao prodati na zimu kad smo imali priliku. Ovako smo samo u novčanom minusu, jer plaćamo trenutno oba igrača, od Sarića nećemo marke vidjet, i on kad ode Crepulji ostane samo jedna godina ugovora za odradit kod nas i onda je pitanje da li će produžit ugovor ili ne, a pri tome je očito da ove polusezone oba ne mogu igrati zajedno na terenu zbog gužve u veznom redu, a Sarić ima veliku prednost u odnosu na njega. Neozbiljno, veoma neozbiljno..

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 mar 2018, 19:58

Nek ide Saric nikad se ne vratio kod nas,nek i Bekica,Hebibovica i Ahmetovica povede za dzaba sve akcija je,ti levati nisu za par godina kolko igraju kod nas nista napravili,osim od Zarije sto su ispali i grcevito se borili za evropu i neki kuka zasto ide haha sretan mu put sto dalje od nas

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 06 mar 2018, 20:37

Hajde još malo ko može da podrži ovu akciju 'Bordo vremeplov' tamo može na fb stranici završiti to. Ko je u mogućnosti nek' ispoštuje. Svima puna usta Sarajeva, evo prilike za nešto konkretno.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 06 mar 2018, 21:29

Sarić je igrač koji jednu utakmicu odigrao iznadprosječno i narednih 5 utakmica se pošteno ne vidi. To je to!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 06 mar 2018, 21:48

sarajevo46 je napisao/la:Hajde još malo ko može da podrži ovu akciju 'Bordo vremeplov' tamo može na fb stranici završiti to. Ko je u mogućnosti nek' ispoštuje. Svima puna usta Sarajeva, evo prilike za nešto konkretno.
Malo ko će s foruma uzet to, kad je tek krenulo sa uplatama ovdje su bili komentari čuj 100 KM, lik je lud, ko će mu toliko dati, bolje potrošit na nešto drugo i slično.
A kao što kažeš svima usta puna Sarajeva, ta knjiga je savršen poklon nekome za rođendan recimo. Jbg trebao bi je svako imati jer sadrži kompletnu historiju kluba što je fantastično.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 06 mar 2018, 21:58

Lik je napisao/la:
sarajevo46 je napisao/la:Hajde još malo ko može da podrži ovu akciju 'Bordo vremeplov' tamo može na fb stranici završiti to. Ko je u mogućnosti nek' ispoštuje. Svima puna usta Sarajeva, evo prilike za nešto konkretno.
Malo ko će s foruma uzet to, kad je tek krenulo sa uplatama ovdje su bili komentari čuj 100 KM, lik je lud, ko će mu toliko dati, bolje potrošit na nešto drugo i slično.
A kao što kažeš svima usta puna Sarajeva, ta knjiga je savršen poklon nekome za rođendan recimo. Jbg trebao bi je svako imati jer sadrži kompletnu historiju kluba što je fantastično.
Pa glavno je sto vecu zajebanciju napraviti i ismijati sto je tuzno. Knjiga je super, jedva cekam stampanje. :)

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 mar 2018, 22:28

realno nije kriv trener sto mu je par igraca bolesno ali je kriv sto mu igraju ti bolesni, kao npr. saric u uskom ili halilovic protiv radnika.
ok oni bolesni, jel' i heric/radovac/mustafic bio bolestan u uskom odnosno mico/lelic/husejinovic protiv radnika?
sta cemo sa hebibovicem na beku, odnosno krstom na krilu? potpuni promasaj.
kaze da se 'igra pogadjanja' sa sastavom? kao u krupi je pogodio sa juniorima a vidjecemo hoce li sutra pogoditi sa igracima? :?: jarane nije kockanje izbaciti ovakvog hodzica/bekica iz sastava i staviti sabanovica; to je logicno nakon partija malog na pripremama.
i kakvo crno pogadjanje u fudbalu? imal' gdje pracenja protivnika ili stvaranja nekakve nase prepoznatljive igre (pa neka se drugi prilagodjavaju)? nista to...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Regulator
Kontakt:

Post Postao/la Regulator » 06 mar 2018, 22:57

zagor1987 je napisao/la:Nek ide Saric nikad se ne vratio kod nas,nek i Bekica,Hebibovica i Ahmetovica povede za dzaba sve akcija je,ti levati nisu za par godina kolko igraju kod nas nista napravili,osim od Zarije sto su ispali i grcevito se borili za evropu i neki kuka zasto ide haha sretan mu put sto dalje od nas

Ma **** Ahmetovica, sta je taj do sada uradio sem sto je dao 13 golova i prvi je strijelac lige trenutno!!!

Ja stvarno ne mogu da vjerujem sta pojedini ovdje pisu, sta koji k.urac vi pratite????

Pa covjek ima 32 godine i kao napadac pretrci vise na jednoj utakmici nego bilo koji drugi u ligi, samo Bekic vise od njega na utakmici pretrci ( u prazno do duse ale eto)...

Koliko nema smisla ono sto pojedini ovdje pisu, siguran sam da bi sutra da Lewandowskog dovedemo za mjesec isto pisali i o njemu!!!

Nemojte ljudi ovako cirkuzati, nema smisla stvarno...

Regulator
Kontakt:

Post Postao/la Regulator » 06 mar 2018, 22:57

zagor1987 je napisao/la:Nek ide Saric nikad se ne vratio kod nas,nek i Bekica,Hebibovica i Ahmetovica povede za dzaba sve akcija je,ti levati nisu za par godina kolko igraju kod nas nista napravili,osim od Zarije sto su ispali i grcevito se borili za evropu i neki kuka zasto ide haha sretan mu put sto dalje od nas

Ma **** Ahmetovica, sta je taj do sada uradio sem sto je dao 13 golova i prvi je strijelac lige trenutno!!!

Ja stvarno ne mogu da vjerujem sta pojedini ovdje pisu, sta koji k.urac vi pratite????

Pa covjek ima 32 godine i kao napadac pretrci vise na jednoj utakmici nego bilo koji drugi u ligi, samo Bekic vise od njega na utakmici pretrci ( u prazno do duse ale eto)...

Koliko nema smisla ono sto pojedini ovdje pisu, siguran sam da bi sutra da Lewandowskog dovedemo za mjesec isto pisali i o njemu!!!

Nemojte ljudi ovako cirkuzati, nema smisla stvarno...

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 06 mar 2018, 23:14

sarajevo46 je napisao/la:
Lik je napisao/la:
Pa glavno je sto vecu zajebanciju napraviti i ismijati sto je tuzno. Knjiga je super, jedva cekam stampanje. :)
I ja jedva čekam, biće uskoro :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 mar 2018, 00:26

I "vojnicima kluba" i "bolesnicima" izgleda postalo i postaje uspjeh i to treće mjesto, čak i četvrto ako bude garantovalo evropu. Po meni jadno da jadnije ne može biti, spustili su ambicije i srozali klub ni svjesni nismo koliko.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 mar 2018, 00:58

Yebala ih srijeda i debilski termini njihovi :puke:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 07 mar 2018, 01:32

sarajevo46 je napisao/la:
Lik je napisao/la:
Knjiga je lijepa stvar i vrh urađena. A 100% tačno je da klub ni feningom nije pomogao njeno izdavanje koje nije nimalo jeftino. Jedino što su uradili je što su autoru dali dozvolu za upotrebu imena i grba.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 mar 2018, 01:36

Kako ljudi stignu pisati sa dva acc, ja jedva i sa jednog acc stignem... :mrgreen:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 07 mar 2018, 02:01

belosevic28 je napisao/la:Kako ljudi stignu pisati sa dva acc, ja jedva i sa jednog acc stignem... :mrgreen:
Ko je taj bestidnik da ga pošaljemo da ubere sebi prut?

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 mar 2018, 02:08

Ima ih vise sto je najgore haha

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 07 mar 2018, 02:13

@SarajevoJeBordo
Nije vise ni do kluba (koji je trebao pogurati novcano) vec do raje koja treba naruciti/kupiti knjigu.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 07 mar 2018, 03:07

Lik je napisao/la:@SarajevoJeBordo
Nije vise ni do kluba (koji je trebao pogurati novcano) vec do raje koja treba naruciti/kupiti knjigu.
Ma to svakako, nego pročitah komentar vezano za knjigu pa mi pade na pamet da nisu htjeli ništa pogurati.

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 07 mar 2018, 08:03

Sretno danas nasim momcima, do nove pobjede abd , necu moci na tekmu, jer moram na teren steta :roll:

Lijepo je i vrijeme danas, iako je radni dan, trebalo bi biti raje na kosevu, tacnije na sjeveru ! :mrgreen:

Kao dijete ja sam stobom.... :opaopa:
04.10.2009 !

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 mar 2018, 09:08

Na kojoj smo mojoj TV?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, misstianopenaldo, ronaldo99 i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []