Kako ja znam mi smo ove godine imali priliku prodati Sarića u Poljsku, međutim tim transferom on bi ispao iz svih eventualnih kombinacija oko reprezentacije, i mi smo ga zadržali, ali samo da bi ga na ljeto mogli pustiti za džabe. Sa druge strane mi očito dobijamo trampom Crepulju.skoroalen je napisao/la:Al je fazon što kod nas svi proigraju u zadnjoj godini ugovora. Duljević je kod Kodre bio klupa, ulazio da se osvježi ekipa. Kod Ješića užasan, nije uradio ništa, čak i neke penale promašio i, budimo realni, niko nije vjerovao da za njega možemo uzet i trećinu para koje je Ješić spominjao. U zadnjih pola godine ugovora prekomandovan na prednjeg veznog gdje je napokon počeo pokazivat šta zna, a tad je bilo kasno za produženje.
Sarić isto, ko je prošle sezone upamtio dva dobra poteza od Sarića? Ove sezone konačno malo proigrao i sad bi ga dosta raje zadržalo (ja iskreno ne bih), al je sad ušao u posljednjih 6 mjeseci ugovora i već može tražit klub. A Sarić prošle sezone, i Duljević u sezoni 15/16 nisu bili ni za reprezentacije ni za novog ugovora.
Meni je to prilično neozbiljno. Sarić se trebao prodati na zimu kad smo imali priliku. Ovako smo samo u novčanom minusu, jer plaćamo trenutno oba igrača, od Sarića nećemo marke vidjet, i on kad ode Crepulji ostane samo jedna godina ugovora za odradit kod nas i onda je pitanje da li će produžit ugovor ili ne, a pri tome je očito da ove polusezone oba ne mogu igrati zajedno na terenu zbog gužve u veznom redu, a Sarić ima veliku prednost u odnosu na njega. Neozbiljno, veoma neozbiljno..