FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 07 mar 2018, 10:52

miky_hz je napisao/la:Dali smo spremni za Rustema. Ja sam skontao da je zbog njegovog dolaska karta skuplja u odnosu na Radnik.

Salu na stranu sretno nam :salut:
Svi mi dobro znamo da ce Rustem odigrati danas kao nikad.Da ce sve njegove lopte imati oci :roll: :roll:
Vazda tako bude u p.m. :evil:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 mar 2018, 11:03

"Uprava FK Podrinje Janja je u pregovorima sa FK Sarajevo o mogućnostima uspostavljanja saradnje između dva kluba sa akcentom na saradnju u oblasti rada sa mlađim selekcijama igrača.
Takođe, izvjesna je još jedna prijateljska utakmica između FK Podrinje i FK Sarajevo u Janji.
Završetak pregovora će biti uskoro, o čemu će naši vjerni navijači biti blagovremeno obaviješteni"

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 mar 2018, 11:07

mma_hz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Dali smo spremni za Rustema. Ja sam skontao da je zbog njegovog dolaska karta skuplja u odnosu na Radnik.

Salu na stranu sretno nam :salut:
Svi mi dobro znamo da ce Rustem odigrati danas kao nikad.Da ce sve njegove lopte imati oci :roll: :roll:
Vazda tako bude u p.m. :evil:
Sto posto, Rustem danas igra k'o Lampard.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 07 mar 2018, 11:14

Sreca Rustemova pa je srijeda, inace bi ozvio neke traume iz proslosti :D
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 mar 2018, 11:18

Mi na prvom mojatv kanalu, kone na drugom.
Danas cak trojica nasih bivsih u slobodanki; ivetic, rustem i bekic. :D
vidjecemo hoce li husref pogoditi danas sta? :mrgreen: ocekujem opet neke izmjene i sastav tipa: pavlovic - bekic, mujakic, adukor, hodzic - stanojevic, saric - halilovic, rahmanovic, hebibovic - velkoski.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 mar 2018, 11:40

Jel tučemo danas slance?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

High

Post Postao/la High » 07 mar 2018, 12:22

ledesma je napisao/la:Jel tučemo danas slance?
2 - 0.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 07 mar 2018, 12:23

Idemo po tri bobe danas , nadam se Mujakicu na stoperu a veznom redu Adukor Stanojevuc i Crepulja , mada znamo da je Xavi( saric) nezamjenljiv u prvih 11
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 07 mar 2018, 12:49

Inijesta je napisao/la:Idemo po tri bobe danas , nadam se Mujakicu na stoperu a veznom redu Adukor Stanojevuc i Crepulja , mada znamo da je Xavi( saric) nezamjenljiv u prvih 11
Šofranac ne igra, kako će Adukor u vezni red ? Mujakić je barem siguran u prvih 11, a osim njih trojice mi izbra na stoperu nemamo.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 07 mar 2018, 12:54

haris004 je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Idemo po tri bobe danas , nadam se Mujakicu na stoperu a veznom redu Adukor Stanojevuc i Crepulja , mada znamo da je Xavi( saric) nezamjenljiv u prvih 11
Šofranac ne igra, kako će Adukor u vezni red ? Mujakić je barem siguran u prvih 11, a osim njih trojice mi izbra na stoperu nemamo.
Pa sta on boluje 20 dana , kakva je to gripa ili nam je i on doso nespreman i sa nekom ozljedom
Dok god budemo experimentisali pogotovo sa odbranom nama ce i 3 boda protiv celika biti ravna tituli
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 07 mar 2018, 13:09

Jedna tu, još jedna sad, pa još samo deset poslije i titula je tu.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 mar 2018, 13:11

Ma Šofranac ubleha malo veća, ništa on bolji nije od bilo kojeg štopera što će igrat ligu za opstanak... Mogli smo i jeftinije a vjerujem i bolje proći, ko mu yebe mater kad nije odigro ništa da valja evo već 2 mjeseca, čija je to greška jel moja? NJegova? ili uprave'
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 07 mar 2018, 13:22

ledesma je napisao/la:Ma Šofranac ubleha malo veća, ništa on bolji nije od bilo kojeg štopera što će igrat ligu za opstanak... Mogli smo i jeftinije a vjerujem i bolje proći, ko mu yebe mater kad nije odigro ništa da valja evo već 2 mjeseca, čija je to greška jel moja? NJegova? ili uprave'
Kakva nebuloza. Jel teško povjerovat da je čovjek stvarno bio prehlađen pa je zbog toga i ispao iz forme i da nije 100% fit za utakmicu ? Zašto se odmah moraju tražiti krivci u upravi, u Husrefu, u bilo kome ? Al opet razumijem, najlakše je Šofrancu yebat mater :crazy:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 mar 2018, 13:26

haris004 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Ma Šofranac ubleha malo veća, ništa on bolji nije od bilo kojeg štopera što će igrat ligu za opstanak... Mogli smo i jeftinije a vjerujem i bolje proći, ko mu yebe mater kad nije odigro ništa da valja evo već 2 mjeseca, čija je to greška jel moja? NJegova? ili uprave'
Kakva nebuloza. Jel teško povjerovat da je čovjek stvarno bio prehlađen pa je zbog toga i ispao iz forme i da nije 100% fit za utakmicu ? Zašto se odmah moraju tražiti krivci u upravi, u Husrefu, u bilo kome ? Al opet razumijem, najlakše je Šofrancu yebat mater :crazy:
Ja sam ovo govorio i na početku, kad je doša da je fula, baš kao i za Novakovića. Imaš frajera koji u 5 6 tekmi nije sastavio 20 min da valja? Halooooo? Jedini krivac je uprava, niko drugi!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 07 mar 2018, 13:33

ledesma je napisao/la:
haris004 je napisao/la:
Ja sam ovo govorio i na početku, kad je doša da je fula, baš kao i za Novakovića. Imaš frajera koji u 5 6 tekmi nije sastavio 20 min da valja? Halooooo? Jedini krivac je uprava, niko drugi!
Jesi dobar ti ? Igrao protiv širokog 90', pauzirao protiv Radnika, Krupe i evo sad Slobode. Kakvih 20' u 5 utakmica ? Zašto izvrćeš činjenice, šta imaš od tog ? U toj jednoj utakmici protiv širokog odigrao prilično solidno.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 mar 2018, 13:49

:lol: :lol: :lol: :lol:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 mar 2018, 14:08

Sta sam rekao danas; identican sastav. :lol:

slika
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 07 mar 2018, 14:14

Yebo mu bekic sve vise!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 mar 2018, 14:16

Hoće l' ko od vas bit na zapadu? Isfura me ekipa, auto im crk'o, pa da ne sjedim sam :urnebes:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 07 mar 2018, 14:17

ledesma je napisao/la:
haris004 je napisao/la:
Kao prvo, lik propušta evo treću utakmicu jer je bolestan, kao drugo protiv Širokog i na pripremama je bio i više nego dobar, kao treće bez minimum polusezone ne možeš reći da je neko fula i kao četvrto taj Novaković je itekako dobro odigrao prošlu sezonu i bio najbolji naš stoper, u ovoj je loš i obzirom na širinu na stoperskim pozicijama mislim da je samo trebao biti klupiran kad već odmah nije dobio raskid!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 6 gostiju.