FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Dokle će ekipa dogurati u Ligi prvaka ove sezone?

Anketa je završila: 27 feb 2026, 23:24.

Osmina finala
6
21%
Četvrtfinale
10
36%
Polufinale
2
7%
Finale
1
4%
Osvajaju Ligu prvaka
9
32%

Ukupno glasova: 28

1921boy

Re: FC Barcelona

Post Postao/la 1921boy » 11 avg 2023, 19:03

Neymar igra lijevo krilo a Yamal desno, ne vidim kako ga može ugroziti.

Stegen - Araújo, Christensen, García, Koundé - Frenkie, Pedri, Páez (Gavi) - Torres, Lewandowski, Fati, Raphinha.

Spisak igrača koji će biti dostupni u nedjelju, ostali čekaju registraciju.
Brko iz druge galaksije!

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 11 avg 2023, 19:09

Balde ? Pa on može na stari ugovor valjda kao i Araujo.

Kako on nije registriran ?

Alfredo Martinez je pisao kako je "na stolu" Barcina ekonomska poluga od 120 miliona koja bi dopustila registraciju 6 od 9 igrača, to bi trebali biti Araujo vjerovatno novi ugovor, Gundogan, Balde, Romeu, Roberto i Pena. A Abde, Inigo i Alonso bi trebali pričekati, vjerovatno ozvaničenje transfera Dembelea.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 11 avg 2023, 19:18

Izgleda zaista Neymar. Ugovor na tri godine, 1+2, gdje bi prvu godinu igrao za manje love.
Strašno. Fuj. Kakav autogol. Povratak klošara. Hebi se Laporta.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 11 avg 2023, 19:23

Izgleda da je Neymar kaparisan, Marcelo Bechler (prvi objavio odlazak Neymara iz Barce), Morreto i mnogi drugi pouzdani izvori prenijeli.

Zanimljivo ce biti vidjeti napad Neymar, Lewandowski, Roque.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 avg 2023, 19:59

neymar je "no-brainer", prilika koja se ne smije propustiti

preostale su mu tri godine vrhunskog fudbala, prosto se mora nadoknaditi gubitak dembelea (da, on je gubitak sa svim svojim manama), ali, sad neces samo nadoknaditi taj gubitak, nego ces dobiti veci kvalitet, a ako ansu fati i ferran nastave s igrama kao u predsezoni, napad bi odjednom mogao postati jaci dio ove ekipe, a ne slabost lol

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 11 avg 2023, 20:12

Chinaglia je napisao/la:
11 avg 2023, 19:59
neymar je "no-brainer", prilika koja se ne smije propustiti

preostale su mu tri godine vrhunskog fudbala, prosto se mora nadoknaditi gubitak dembelea (da, on je gubitak sa svim svojim manama), ali, sad neces samo nadoknaditi taj gubitak, nego ces dobiti veci kvalitet, a ako ansu fati i ferran nastave s igrama kao u predsezoni, napad bi odjednom mogao postati jaci dio ove ekipe, a ne slabost lol
Fati je na radaru PSGa, čekaj nije tu sve riješeno. Ne bi me čudilo, da je ovdje ugovoreno, ukoliko PSG krene po njega,da bude neka sklizana cijena ili nešto. A svakako, kao što sam prije neki dan rekao, Fati i Ferran kad bi prenijeli igre iz predsezone bi bili najveća Barcina pojačanja. Lewa je utihnuo skroz, možda ga ovaj transfer Neymara trzne malo.

Što se Neymara tiče, kad je na svom mjestu, realno top 3 fudbaler na svijetu. A mislim da bi u Barci mogao biti na mjestu. Meni se veći problem čini, gdje bi ga Xavi mogao uklopiti u ovo što sada forsira, 3421. Tada otpada jedan veznjak i onda bi polušpice najprije trebale biti Pedri i Neymar.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 11 avg 2023, 22:01

U formaciji 3-4-2-1 ili šta već, Neymar će biti u poziciji bolnice. Hebo vas on.
Ako oni igraju za pare, valjda mi navijači imamo obraza. Prodani šupak ne zaslužuje Barcelonin dres. Vi stvarno zaboravljate način na koji je otišao i svo sranje koje je prouzrokovao.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 avg 2023, 23:23

jasonstatham je napisao/la:
11 avg 2023, 22:01
U formaciji 3-4-2-1 ili šta već, Neymar će biti u poziciji bolnice. Hebo vas on.
Ako oni igraju za pare, valjda mi navijači imamo obraza. Prodani šupak ne zaslužuje Barcelonin dres. Vi stvarno zaboravljate način na koji je otišao i svo sranje koje je prouzrokovao.
Valjo bi za imiđ lige.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 avg 2023, 00:14

Xavi Hernández remains unconvinced about the signing of Neymar. The Blaugrana coach remains firm in his opposition to the arrival of the Brazilian forward, despite the insistence in some sectors of the club to have the PSG player replace Ousmane Dembélé.

Neymar could be used to effect despite his injury record, but the concern is that he could end up being a bad influence on a dressing room full of young players.
Jednostavno, Xavi ne želi kretena u svlačionici, zna šta znači truhla jabuka.
Ali izgleda Laprota ga želi, predsjednik koji ne sluša trenera.
Jbg u Engleskoj je to sve odavno riješeno gdje menageri imaju potpuno autonomiju, gdje im se gazde i predsjednici ne mješaju u posao.

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 12 avg 2023, 00:33

A onda sljedece sezone po Messija iz Amerike i po mogucnosti mu dodati Suareza ako mu do tad koljeno ne otpadne.

Damn, upakovano sranje kvari odlazak dizelasa i pajdasa Busquetsa i Albe pa da dobijemo Barcu iz 2015, samo 10 godina stariju.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 12 avg 2023, 08:51

Cekaj , sada imaju pare da plate, daju platu i registruju izdajnika a nemaju finansije da dovedu besplatno najboljeg igraca kluba i univerzuma svih vremena ?

Koga yebe ovaj Laporta ?

Neymar kada je u formi a to je jako rijetko je vanserijski igrac.Da moze dati dubinu i mogucnost clutcha to je 100% ali nisi najveceg clutcha “mogao” dovesti a mozes ovog izdajnika je samarcina svakom najvijacu Barce.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 avg 2023, 09:40

Uopste nije uporedivo.
Neymar pristaje doci za platu 12 miliona, Messi ne bi pristao ispod 50.
Bitnija stvar, samom Messiu je dosta profesionalnog fidbala, zato je i otisao u USA. Sa druge strane, Neymaru je tek 31 godina i vjerovatno i sam zeli ispraviti greske i propsute iz zadnjih sezona. Njegov motiv je sigurno daleko veci. Da mu je do zezancije, sigurno bi ili ostao u Parisu, ili isao za puno vecim parama, koje realno moze dobiti.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 avg 2023, 10:52

Zvanicno, ode retards u PSG. Hvala Bogu pa ga se rijesismo, steta sto se to nije desilo puno ranije. Nejasni su mi samo oni koji su se nadali da ce od njega biti nesto i da se na njemu moze graditi neka nova buducnost. Ovako, ispalo je odlicno, jer Xavi i uprava bi ga vjerovatno jos tolerisali.
E sad, ajmo po Neymara :kafa:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 avg 2023, 10:57

Evander je napisao/la:
12 avg 2023, 10:52
Zvanicno, ode retards u PSG. Hvala Bogu pa ga se rijesismo, steta sto se to nije desilo puno ranije. Nejasni su mi samo oni koji su se nadali da ce od njega biti nesto i da se na njemu moze graditi neka nova buducnost. Ovako, ispalo je odlicno, jer Xavi i uprava bi ga vjerovatno jos tolerisali.
E sad, ajmo po Neymara :kafa:
Taman se rijesise jednog retarda, a onda hoce da dovedu drugog kojeg ni Xavi ne zeli :rol:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 12 avg 2023, 11:07

Realno koga boli kuratz šta Xavi želi, da se njega pita imali bi 11 spanskih mediokriteta.
Don't hate what you don't understand.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 avg 2023, 11:10

Sve oni fino dogovoraju s nejmarom oo plate i ugovora i sto se mene tice ako je tako nemam nista protiv da dodje,iako bi prije recimo felixa,al glavno pitanje oko odstete parizu niko ne objasnjava,kao da ce ga ovi pustiti dzaba,a nece vjerovatno ispod sto miliona i tako vjerovatno nema nista od te price

Sto se samog nejmara tice ako se i desi cudo da ne bude neke odstete visoke neka ga dovedu,vrlo moguce je da bi nas sve iznenadio i uozbilji se ovih par godina sto mu je ostalo do penzije,a ako i ne onda ima klupa,imaju tribine, uvijek se mora rizikovati , ako nije puno para onda vrijedi uci u taj rizik kad nemamo para i neke bogzna ponude na trzistu

Ako je xavijev stav zaista da mu ne treba,onda treba ispostovati xavija i ne dovodit ga taman da je 0 i transfer i plata,to sto mediji pisu nista znaci,moguce i da ga xavi zeli,al druga prica ide u javnost da arapi ne bi dizali cijenu i uslovljavali
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 12 avg 2023, 11:11

JoeBleck je napisao/la:
12 avg 2023, 08:51
Cekaj , sada imaju pare da plate, daju platu i registruju izdajnika a nemaju finansije da dovedu besplatno najboljeg igraca kluba i univerzuma svih vremena ?

Koga yebe ovaj Laporta ?
Prodali su Kessie i evo Dembelea, to je recimo 38 mil evra. Oslobodilo se u platama nekih 50 mil evra tu također. Potom ove prodaje BS, poluge... Da, sada imaju love.
Trebao bi i Lenglet sada, dogovorio je sve sa Tottenhamom, Barcelona se cjenka s Levyjem oko visine, nude 5, Barcelona traži 15. Naravno, biće 5. :)
Tu bi se oslobodilo enormnih skoro 40 mil evra u plati. Tako da ima para za 100 mil + pojačanje. :D :D

Jedino ne znam kako se ovaj Dembele transfer piše u la liga knjigama, jel' 25 ili 50? Da li to utječe za daljni balans brojeva?

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 12 avg 2023, 11:13

August 2023. godine ljudi pišu kako će se Neymar uozbiljit'. Bože sačuvaj.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 avg 2023, 11:13

jasonstatham je napisao/la:
12 avg 2023, 11:11

Jedino ne znam kako se ovaj Dembele transfer piše u la liga knjigama, jel' 25 ili 50? Da li to utječe za daljni balans brojeva?
https://www.transfermarkt.de/ousmane-de ... ler/288230

Dembele piše 50 miliona, ako je vjerovati ovim švabama. Mada Sarma najbolje zna, on svaki dan sjedi sa Laportom na kafi :mrgreen:

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 12 avg 2023, 11:17

Romariooo je napisao/la:
12 avg 2023, 11:10
Sve oni fino dogovoraju s nejmarom oo plate i ugovora i sto se mene tice ako je tako nemam nista protiv da dodje,iako bi prije recimo felixa,al glavno pitanje oko odstete parizu niko ne objasnjava,kao da ce ga ovi pustiti dzaba,a nece vjerovatno ispod sto miliona i tako vjerovatno nema nista od te price

Sto se samog nejmara tice ako se i desi cudo da ne bude neke odstete visoke neka ga dovedu,vrlo moguce je da bi nas sve iznenadio i uozbilji se ovih par godina sto mu je ostalo do penzije,a ako i ne onda ima klupa,imaju tribine, uvijek se mora rizikovati , ako nije puno para onda vrijedi uci u taj rizik kad nemamo para i neke bogzna ponude na trzistu

Ako je xavijev stav zaista da mu ne treba,onda treba ispostovati xavija i ne dovodit ga taman da je 0 i transfer i plata,to sto mediji pisu nista znaci,moguce i da ga xavi zeli,al druga prica ide u javnost da arapi ne bi dizali cijenu i uslovljavali
Kakvi 100 mil drug?! Za šta 100? Evo, vidimo koliko se otimaju evropske ekipe oko njega. NIKO!
Lik po tm-u vrijedi 60. Uzmemo li u obzir da je bolnica, da je partijaner, da nije nikakav suigrač i mnoge druge varijable, plus što želi da ide, što se PSG žuri da ga se riješi, on hladno ne vrijedi više od 30.
Benfica, Porto, Lyon, Dortumud i slični bi ponudili 15 i to bi bio realan deal.

Sad vidim da on ima još dvije godine ugovora gdje mu dođu 112 mil evra! Dakle njima čak i odgovara da ide besplatno samo da se riješe troškova.
Zadnja izmjena: jasonstatham, dana/u 12 avg 2023, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.