Safet Sušić - Pape

emir79
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la emir79 » 30 apr 2014, 00:01

Cartman je napisao/la: Nisam ja iz Mostara, ne brini. Svakakvi ljudi, iz citave BiH, navijaci svih klubova, vide sta radi ovaj covjek i kakve greske pravi. Ja se zajebayem ovdje donekle, i naravno ne treba da sada podnese ostavku, ali je ovo u vezi Prcica kardinalna greska koja je dalje pojacana pozivom Tinceka.
Ma znam za tebe, da si zajebant :mrgreen: , mislio sam citirati samo STEVIEA, pa ne izbrisah tvoj komentar, do mene je.

Slucaj Prcica je jasan, krivci su i Safet i Prcic i kraj price, bahato su se ponijela obojica. Imaju 5 dana da izglade stvari. Prcic nam mozda nije toliko potreban za Brazil, kao ni Tino sto svakako nije, ali bi mogao biti u uzem kadru ipak je mlad i igra evo zadnjih 7 utakmica standardno u liga "5".

Buduca nasa 8 svakako.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 30 apr 2014, 00:29

Cartman je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:sta sad, mi mostarci eto ne volimo ovu repku, hajde nek' sam i to procitao ovdje... :damn: kakve se sve gluposti ovdje pisu, i uvijek ista skupina ih pise..
Prvo je bilo da samo navijaci Zelje kritikuju Susica, pa Zenicani, pa onda dijasporci, a evo sad su Mostarci dosli na red. Vidti cemo ko je sljedeci.
sirokobrijezani

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 apr 2014, 00:35

Imam neki feeling da ce Pape uskoro postati nepopularan i u Argentini, Nigeriji i Iranu. :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 apr 2014, 07:13

STEVIE je napisao/la:sta sad, mi mostarci eto ne volimo ovu repku, hajde nek' sam i to procitao ovdje... :damn: kakve se sve gluposti ovdje pisu, i uvijek ista skupina ih pise..
Niko nije rekao da ne volite repku. Druga stvar je što nekolicina vas pišete po dobro ustaljenoj matrici, a gle čuda, skoro svima je pozivni 036.

Volio bih i ja da reprezentaciju vode Princ sa Neretve ili Vaha, ali do njih je, nije do nas ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 apr 2014, 10:15

calcio je napisao/la:Imam neki feeling da ce Pape uskoro postati nepopularan i u Argentini, Nigeriji i Iranu. :kafa:
Sve I jednu da pobjedimo opet bi ove pametnice nastavile po svome.

Naravno bilo bi nije Pape zasluzan nego igraci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 30 apr 2014, 11:33

Jagodić: Sušić je računao na njega! Prcić je žrtva medija!

ko koga ovdje handri :D u FEBRUARU GA OTPIS'O :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 apr 2014, 11:38

Bayern je sinoc igrao SAFETOVU FORMACIJU...i zato je demoliran...bez klasicnog zadnjeg veznog...
Safete, urazumi se!!!!!!!!!!!!!!!!

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 30 apr 2014, 11:42

hurem je napisao/la:Bayern je sinoc igrao SAFETOVU FORMACIJU...i zato je demoliran...bez klasicnog zadnjeg veznog...
Papetovi se bolje transformišu od Bayernovih igrača,a to Guardiola nije znao,znam da je pokušao kopirat našeg maestra,ali očigledno je da ih nije uvježbao da daju gol više od protivnika... dakle da se savjetovao sa Sušićem,bilo bi na kraju 5-4 za Bayern,jer to je taktika s kojom uvijek zabijes bar jedan gol više od protivnika :bih:
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 apr 2014, 13:04

Grohotom se smijem.
Voli te tvoje Sarajevo.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 30 apr 2014, 13:07

Slijedeci su Krajisnici protiv Susica zbog Ibricica :lol:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 30 apr 2014, 13:09

Virtu4l je napisao/la:Grohotom se smijem.
Bio bi iznenađen da je drugačije :njanjanja:
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 30 apr 2014, 13:11

Najgori su ovi sto brane Susica.Ne razumijem otkud im vise materijala za odbranu.
StarMo nije skutorija...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 apr 2014, 13:16

Ne treba ti materijal da slaviš čovjeka koji te odveo na SP, to je logičan slijed događaja kada je sport u pitanju, rezultati su jedino mjerilo, a sve ostalo je ŠBBKBB.
Voli te tvoje Sarajevo.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 30 apr 2014, 13:20

Virtu4l je napisao/la:Ne treba ti materijal da slaviš čovjeka koji te odveo na SP, to je logičan slijed događaja kada je sport u pitanju, rezultati su jedino mjerilo, a sve ostalo je ŠBBKBB.
Ko sto neko rece,i corava koka bi zrno pogodila.Njegove zasluge za ukupan rezultat su male :bih:
Monoge su se stvari poklopile,mnoge od njih nisu imali prethodni selektori.
StarMo nije skutorija...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 apr 2014, 13:23

Vidiš, još ja lijepo napišem da je sve ostalo ŠBBKBB, a ti se odmah upecaš na to. Rezultat je bitan, ništa više, drugo je to što smo mi nakaradan narod...
Voli te tvoje Sarajevo.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 30 apr 2014, 13:25

Hajde Virtual u redu je ba,skontali su vise svi,ne moras objasnjavat i pravdat se :D Oprostili smo ti svi :tralala:
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 30 apr 2014, 13:26

Virtu4l je napisao/la:Vidiš, još ja lijepo napišem da je sve ostalo ŠBBKBB, a ti se odmah upecaš na to. Rezultat je bitan, ništa više, drugo je to što smo mi nakaradan narod...
Mrze odnosno ne podrzavaju Safeta, i onda kad nekog mrzis/ne podrzavas automatski zelis njegov neuspjeh, a neuspjeh Safeta je neuspheh reprezentacije.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 apr 2014, 13:37

hurem je napisao/la:Bayern je sinoc igrao SAFETOVU FORMACIJU...i zato je demoliran...bez klasicnog zadnjeg veznog...
SAFETE NAZOVI PEPA I IZVINI MU SE! AKO IMAS OBRAZA!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 30 apr 2014, 13:53

mujezin je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Vidiš, još ja lijepo napišem da je sve ostalo ŠBBKBB, a ti se odmah upecaš na to. Rezultat je bitan, ništa više, drugo je to što smo mi nakaradan narod...
Mrze odnosno ne podrzavaju Safeta, i onda kad nekog mrzis/ne podrzavas automatski zelis njegov neuspjeh, a neuspjeh Safeta je neuspheh reprezentacije.
ne podrzavati i mrziti su razlicite stvari... ne podrzavati i zeliti neciji neuspjeh su takodjer dvije razlicite stvari... tu znaka jednakosti nema ni slucajno... ova tvoja izjava mozda vrijedi u totalitarizmu i diktaturi gdje se svako ko kritikuje vodju proglasava neprijateljem i izdajnikom.... malo ko od nas podrzava vladajucu garnituru u vlasti na svim nivoima BiH, medjutim niko od nas ne mrzi BiH i zeli joj neuspjeh ili propast... to sto pojedinci ili u slucaju susica malo vise pojedinaca misle da je neko drugi bolje rjesenje za tu poziciju i sto prepoznaju propuste i greske nosioca funkcije (u ovom slucaju selektorske) , uopste ne znaci da zele neciji neuspjeh...

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 30 apr 2014, 14:20

amho je napisao/la:
mujezin je napisao/la:
ne podrzavati i mrziti su razlicite stvari... ne podrzavati i zeliti neciji neuspjeh su takodjer dvije razlicite stvari... tu znaka jednakosti nema ni slucajno... ova tvoja izjava mozda vrijedi u totalitarizmu i diktaturi gdje se svako ko kritikuje vodju proglasava neprijateljem i izdajnikom.... malo ko od nas podrzava vladajucu garnituru u vlasti na svim nivoima BiH, medjutim niko od nas ne mrzi BiH i zeli joj neuspjeh ili propast... to sto pojedinci ili u slucaju susica malo vise pojedinaca misle da je neko drugi bolje rjesenje za tu poziciju i sto prepoznaju propuste i greske nosioca funkcije (u ovom slucaju selektorske) , uopste ne znaci da zele neciji neuspjeh...
Da, ali je puno lakse reci "ne volis BiH"..nemoj se ni truditi da im objasnjavas, oni ce opet u nedostatku argumenata to ponavljati.

Upravo je stanje takvo da ukoliko dajes podrsku Susicu mrzis BiH i repku, i to je jasno kao dan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.