NK Zvijezda Gradačac

reddragon001
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la reddragon001 » 15 maj 2016, 10:08

Sve je to ok emocije ponesu sta ces nego imamo li sanse... ja sto sam misana napadao mozda nije uredu al pn bolje noje zasluzio....

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 15 maj 2016, 10:12

crvenobijeli je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la:Jest eto pisko vam donosi novost da je novi trenwr vojvodic da seljak sam sto sam glupi navijac st nas prave budale, sto nam jebu mater citavom gradaccu a vi sutite....
Ma nikom se nemoze ugodit,ali trebas i ti znat granicu ponasanja......
Kolilo god da volis klub uvljek ostani i budi gospodin...
Tako je razumijem i ja emocije prevladaju a kad se covjek malo ohladi vide se da je sve do nas bilo kriv je strucni stab i igraci,ja se bojim ako neudjemo sad u pl da bi mogli zavrsit ko Gradina.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 15 maj 2016, 10:50

reddragon001 je napisao/la:Sve je to ok emocije ponesu sta ces nego imamo li sanse... ja sto sam misana napadao mozda nije uredu al pn bolje noje zasluzio....
Ono sam ti reko za tvoje dobro, meni su par put zivci proradili da bi mogo utrcat na teren al netreba to, na betu te fino ljudi nazvase gospodinom a ti onako, ko ih **** nije vrijedno zivaca, ako je opsovo nije prave hebo to je bas ono djecije ali oni su fina raja isprico sam se sa ljudima, budala svugdje ima. Zaboravit ovo sve metalci ce kiksat.... Ako iko moze motivisat sad ekipu to je ona budala Vojvodic al nikako za duze staze. Mada posle nedima ko god dodje vec je bolje

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 15 maj 2016, 10:52

Dobili ste dobrog trenera, nas je vodio u 2 navrata. Najbolji smo bili kada nam je bio trener u onoj sezoni kad smo se s Vitezom borili za PL, tada nismo izgubili 14 utakmica u nizu. Temperamentan trener, dobar stručnjak i naši navijači su ga cijenili i poštovali. Vojvoda može donijeti samo dobro, ali ne znam koliko je pametno što je tu 4-5 kola prije kraja, ne znam za ovu sezonu ali sljedeću s njim sigurno ulazite, mada možete i ovu nisu Metalci ništa posebno.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 15 maj 2016, 11:04

reddragon001 je napisao/la:Sve je to ok emocije ponesu sta ces nego imamo li sanse... ja sto sam misana napadao mozda nije uredu al pn bolje noje zasluzio....
Kakve sanse ja povedem oca čovjeka na hitnoj završi ljudi nas pokrali u Gradaccu sad u Orašju nasa uprava šuti čitavo vrijeme kažite nemamo moci jači lobi imaju od nas i zdravo do kraja ovo oni nece ispustit imaju sudijsku organizaciju i naravno Čovica koji je naredio ko ulazi

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 15 maj 2016, 11:12

zvijezdica je napisao/la:Neobicna utakmica u Visokom. Licno sam se pribojavao sudija na danasnoj utakmici, a sudjenje je bilo tako dobro da Zvijezda nije bila ostecena ni za jedan prekrsaj. Na kraju se ispostavilo da je veca opasnost po Zvijezdu bio njen trener, koji je u prvom poluvremenu izveo ekipu koja u tom sastavu nije igrala ni jedan trening, a ne utakmicu. Ekipa Bosne je bila na nivou Druge lige Federacije i drugo poluvrijeme su se samo valjali po terenu.
Steta sto ga nisu poslali kuci puno, puno ranije! (ZA NEUPUCENE NISAM PLJUVAC, VEC NEKO KO VOLI OVAJ KLUB)

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 15 maj 2016, 11:38

Ma od jacih gostovanja samo 1 pobjeda i to ona u gracanici,
Terebali smo pobijedit kakanj,bosnu visoko,sad bi jos bili prvi....trebalo je odmah poslije kaknja otkaz mu dati...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 15 maj 2016, 12:23

Vojvoda je ekstra trener, bar znam da ce snjim ovi glumci poginuti za svaku loptu. Samo me strah jer je lik nevidjeni peh, jer i sa Radnickim a i sa Goskom bio je na pragu ulaska u PL ali je izvisio :(
Nadam se da gospoda u upravi nije digla ruke od ulaska, jer dva boda nisu nista. Treba obezbijediti pare i sjesti sa ljudima iz Banovica, Gabele, Capljine i Gorazda :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 15 maj 2016, 13:07

desetkamarakane je napisao/la:Koga za startere u orasju
1.hinovic
2.colic
3.lazarevic(doljancic)
4.pejic
6.islamagic(devedzic)
7.savic
8.mekic(facic)
9.ramic(isanovic)
10.misan(djordjevic)
11.mujagic(duvnjak)
...................
Mogao je
1.hinovic
2.colic
3.doljancic
4.pejic
5
6.devedzic
7.savic
8.mekic
9.ramic
10.djordjevic
11.mujagic
Ta petica je bila u rotaciji islamagic ili facic ispred stopera a ako neuspije devedzic odgovoriti zadatku savic stoper ali kaze nedim jusufbegovic negleda se fudbal istim ocima jest a i nemoze svako biti frajer trener pa serbedzica gurnuti u vatru sa sesnaest godina da debituje za prvi tim ps.segrt nehvalim ja segija samo ga spominjem ...i sad cekamo kao lovu za serbu ....cekamo ....prvo mjesto da slavimo...dosao nam vojvodic ok stimulator ...treba ga oblijepit parama ako bude prvi ali nesmije ostati duze od 4 kola nije trener za daljinu treba nam frajer borac fajter koji ce prkosit i imat rezultat gurati mlade igrace pravit lovu i biti dobar sa rajom ....tko to moze malo ih je ili su zauzeti 1.ivica barbaric 2.dzenan uscuplic 3.malkocevic 4. Ninkovic .....opstina i privrednici su fajn love skrsili ....dobri su bez prigovora sam....raja je odradila obarsku i orasje kao borusia dortmund svaka cast rd i publici gradacackoj....igraci hinovic(slab)dovesti bekana ili bobica...colic fajter...doljancic malo igrao...lazarevic tu i tamo....pejic solidan...islamagic uvjek od njega ocekujem vise...savic ????????.......nikad mi se nije svidjao...serbedzic ...nemoze on za nas dati toliko u igri koliko nam treba para od njega ..prodaja to je plus....misan treba da ispisnicu kupi....djordjevic bio dobar prvi dio sada nista nije igrao....dudic majstor...ramic na rehabilitaciji....isanovic dobar....facic treba vise igrati da bi ga komentarisao....mujagic extra...mekic dobar...vidovic ispisnica....duvnjak ispisnica....hasic nula....

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 15 maj 2016, 13:28

Čekao sam malo da se ohladi glava,pa da onda nešto napišem..Više situacija je dovelo jučer do poraza:igrali smo bez napadača 60min(Isanovic poslije prvog jačeg starta je bježao od lopte)Savić u vrhu napada :damn: Islamagic na stoperu,izgubili smo sredinu terena..primili smo dva brza gola i poslije toga se nismo znali i mogli vratiti u igru,nisam siguran da li je drugi gol regularan na snimku ćemo vidjeti...sudija je dopustio igračima Orasja grubu igru,dok je nama sve živo sudio..Igračima Orasja treba čestitati na borbenosti i reći da su zasluženo pobijedili ali brate dragi ja onoliko valjanje još nisam doživio-ali cilj opravdava sredstva ..Kako dalje? Na ovo pitanje može samo uprava odgovoriti,nije sve izgubljeno ali se oni sada moraju pokazati ili su sposobni ili ovo drugo...U ovoj ligi nažalost ne može drugačije..

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 maj 2016, 15:25

Nakon poraza od Orašja,kakve su vam šanse za PL?
Pobjeda je bolja od orgazma!

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 15 maj 2016, 16:15

Gorki je napisao/la:Nakon poraza od Orašja,kakve su vam šanse za PL?
Ko ce znati sve ovo je obicno s.anje al hajd Jos cetiri kola a zavisimo od drugih sto je najgore.
Kakvog golmana imamo dobrro smo ostali u ligi.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

sloboda72
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la sloboda72 » 15 maj 2016, 16:16

moranjak je napisao/la:
Kakve sanse ja povedem oca čovjeka na hitnoj završi ljudi nas pokrali u Gradaccu sad u Orašju nasa uprava šuti čitavo vrijeme kažite nemamo moci jači lobi imaju od nas i zdravo do kraja ovo oni nece ispustit imaju sudijsku organizaciju i naravno Čovica koji je naredio ko ulazi
Onda Vitez ispada ako Jajce ulazi.I njihova pobjeda u Gračanici je skroz sumnjiva.
Ja volim FK Tuzla City

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 15 maj 2016, 16:25

Ma nije drug sumnjiva sudac im iz Orasja a nasem delegat iz Jajca bas nije sumnjivo juce u Orasju oboren svjetski rekord u hvatanju grceva a sudija ceka minut onda zove ljrkara pa to sve traje traje vjerujem da se igralo i 15 min. Nije mi krivo sto smo izgubili al ovo je smece od lige.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 15 maj 2016, 16:56

@Gorki: Sanse su minimalne

Da pricamo realno, Zvijezda nije nista pokazala jucer. Ocajna igra sa jedva 3 upucena suta. Ali opet realno pricajuci to je 30% nedimova krivica a 70% Karaciceva koji nije ni dopustio da uradimo nesto vise

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 15 maj 2016, 20:21

I mi smo sabani teski jebote repa... Mijenjamo trenera pet kola prije... Ma bjwzi ba .... Pa sta je tu sad trener kriv??? Nedase jarani tesko je dobit Orasje kohe daje 200% i mi trazimo sad krivca u treneru, deba ninezaslutujemo premijer ligu... Cuj treneru odkaz pet kola prije kraha bjezi ba...

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 15 maj 2016, 20:30

Combe o cemu pricas ba? Jesi li pratio ovu sezonu uopste?
Trener je najveci krivac sto prije ove utakmice nismo izgradili razliku na tabeli. Da ne ovisimo o ovom mecu. Kakanj, Visoko pa i jucer, ulazi u utakmicu previse defanzivno sa samo jednim spicem, ili nijednim (Savic sam u napadu). U svako gostovanje udje isto pi*ka, zabije jedan gol pa se zatvori sto je rezultovalo gubitkom bodova u Kaknju, Visokom, jucer donekle, a prije toga u Lukavcu te nekim skroz laganim gostovanjima kao sto su Branitelj, Sloga itd...
Medjutim slazem se da je malo glupo sto je sad dobio otkaz jer ga je trebao dobiti jos poslije remija u Kaknju

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 15 maj 2016, 20:41

Pa da o tome pricam ako trener nepase napolje u polusezoni i cao. Tesko sad ba da se sta moze napravitu, dok novi trener isproba sta ovo ono ode par kola u tome je i kraj sezone.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 15 maj 2016, 20:45

Ulazak u premijer mozemo zaboravit pa nisu ljudi ludi iz Jajca kupice dvi tekme na strani netreba nikom nizasta, budale bi bili da ne kupe haja.
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 15 maj 2016, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 15 maj 2016, 20:47

Pusa smo i cao... Zalosno opet nesreca kao i prosle godine kad smo ispali fujjj :guz:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.