FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Allahu igramo protiv Viteza 1:1, RANI SE ADZEME KAO OPOMENA ZA **** EKSPERIMENTISANJE **** GA ELSNER DA GA ****
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MocMahale444
Adzeme vozdra.
Podrzavao sam te, ali veze nemas.
Podrzavao sam te, ali veze nemas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Uprava napolje!
Imate li bar malo obraza pa da sami odete?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
ADZEME UBLEHO ODLAZI!
JEDINO MI GUBIMO BODOVE PROTIV SLOBODE I VITEZA
JEDINO MI GUBIMO BODOVE PROTIV SLOBODE I VITEZA
- Sandokan87
- Kontakt:
Kad ga vidim dobijem proljev odmah mater **** seljacku. Imao mnogo problema pred utakmicu... Sve ti J*** glupo.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- MocMahale444
**** ga Elsner u picku taj potrcat ne moze, antitalenat za **** fudbal fuj! Nevjerovatno kako mi vikend pokvarise U PICKU MATERINU
-
samoposmatram
- Kontakt:
Spominjes Allaha dz. i psujes u istom postu...Zeljo92 je napisao/la:Allahu igramo protiv Viteza 1:1, RANI SE ADZEME KAO OPOMENA ZA **** EKSPERIMENTISANJE **** GA ELSNER DA GA ****
Idi Adzeme i povedi ove svoje pulene **** te oni.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mora mu Elsner igrati jer ga je on doveo, da mu neko ne bi rekao sto si ga dovodio ako ce ti sjediti na klupi.Zeljo92 je napisao/la:Allahu igramo protiv Viteza 1:1, RANI SE ADZEME KAO OPOMENA ZA **** EKSPERIMENTISANJE **** GA ELSNER DA GA ****
Nasa posla.
Raspali Vitez nemogu da dobiju e moj Adzeme jos si ti mal trener.. Fujjjj Dno dna .... Evropom da se zadovoljim necu nit Kupom osvojenim Samo Titula il svi se Kolektivno pokupite od Uprave do igraca i trenera.. Ublehe Mrtve dokle vise da nas brukate.. Nazalost dugo ce mo mi ... Za Zrinjom i Sirokim bit iza Ledja
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 04 nov 2017, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Bas tako, dosta je vise, ponudite ostavke ako imate obraza, svakako sljedece kolo u Banja Luci, znaci upisati poraz unaprijedVirtu4l je napisao/la:Uprava napolje!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Sandokan87
- Kontakt:
S ovim RETARDOM NA KLUPI U NARDNA 4 KOLA OCEKUJEM REALNO 3 BODA.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Vidim, kazem Adzem je kriv za ovu "izgubljenu" utakmicu, sramota...MA SRAMOTA ja tacno ne mogu da vjerujem gdje mi gubimo bodove stvarno ne mogu.Virtu4l je napisao/la:Mora mu Elsner igrati jer ga je on doveo, da mu neko ne bi rekao sto si ga dovodio ako ce ti sjediti na klupi.Zeljo92 je napisao/la:Allahu igramo protiv Viteza 1:1, RANI SE ADZEME KAO OPOMENA ZA **** EKSPERIMENTISANJE **** GA ELSNER DA GA ****
Nasa posla.
- MocMahale444
Da se citiramMocMahale444 je napisao/la:Ko sve nece igrati protiv Viteza ili su svi na broju.
Bice teska tekma i nadam se da cemo je barem kupiti, kad nismo onu protiv Krupe
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zeba odlazi yebem li ti ženu
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Adžem ko Montela, rezultati loši a on i dalje na minderu.
Vrati se ako imaš obraza u omladinsku školu i da Bog da se više nikad ne približio prvom timu i onaj k'o te postavi tu!!!
Vrati se ako imaš obraza u omladinsku školu i da Bog da se više nikad ne približio prvom timu i onaj k'o te postavi tu!!!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- Sandokan87
- Kontakt:
Za sta mu je Zeba danas sluzio na terenu. Izvede Zakarica a klocina Zeba koji nije vise f od fudbalera i dalje igra.
Gdje je onaj sto se neki dan svadjao sa mnom kad sam rekao da smo prvi igrom slucaja, jos kaze sta vam sad ne odgovara - prvi smoZeljo92 je napisao/la:
Vidim, kazem Adzem je kriv za ovu "izgubljenu" utakmicu, sramota...MA SRAMOTA ja tacno ne mogu da vjerujem gdje mi gubimo bodove stvarno ne mogu.Virtu4l je napisao/la:Mora mu Elsner igrati jer ga je on doveo, da mu neko ne bi rekao sto si ga dovodio ako ce ti sjediti na klupi.Zeljo92 je napisao/la:Allahu igramo protiv Viteza 1:1, RANI SE ADZEME KAO OPOMENA ZA **** EKSPERIMENTISANJE **** GA ELSNER DA GA ****
Nasa posla.
Selam lobotomcima i njihovim poslodavcima. Marš iz Želje uhljupi bez obraza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.