Sheikh Mansour bin Zayed Al NahyanmandraX je napisao/la:Ko kaže da će Mancini ikako biti na klupi protiv Chelsea?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Drugi put ove sezone da Mancini priznaje da je podcijenio protivnika. Prvi put je bilo kad su izgubili od Evertona. Cuj mislio lako ce sa Sportingom. Ne znam kako tako iskusan trener to moze sebi dopustit da uopste pomisli.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ima ti ova mjesta ali ipak ne bih se slozio da za Dzeku nije klub sa velikom konkurencijom jer Edin onak kakav je i nema konkurencije na svijetu...AÐ_Official je napisao/la:Koliko unazad ti gledas sa tim golovima? ja, po statistici soccernet-a, vidim 3 gola u zadnja 3 mjeseca. Isto tako vidim dosta utakmica gdje je ulazio sa klupe. Ja probam reci da jedini nacin kako bi mogao natjerat Mancinija da redovno Edin igra je da zabija u svakoj utakmici, nebitno usao na poluvremenu ili u zadnjoj minuti. Ovako ce ga samo ignorisat. I naravno se slazem sa tobom oko Edinovog transfera na ljeto.Edo_77 je napisao/la:Zabijao je redovno! 3 tekme od pocetka zaredom 3 gola, pa 2 tekem na klupi bez ulazka, pa dviej tekme sa klupe 2 gola, pa opet klupa, i onda 4 meca bez gola gdje je samo jednu od pocetka igrao!
U biti 5 tekmi zaredom je zabio i opet na klupu ga posadio! Mislim da je Dzeko gotov, mislim da se psihicki pomirio sa sudbinom i da zeli ici dalje, naravno on to nikada nece izjaviti novinarima, al poznajem dovoljno Dzeku da znam kako mu je!
Na pocetku sezone ga je Mancini totalno izradio jer je u sred sjajne forme bio prikovan za klupu. Donekle krivica tome je broj kvalitetnih igraca/napadaca u ekipi i broj utakmica. Mancini je mislio da malo Edina odmori i da on bude svjez, a ustvari je to imalo kontra efekat, jer svi znamo da Edin mora redovno igrat da odrzi formu. To ocigledno Mancini nerazumije, i mislim da ga to licno i neinteresuje jer ima veliki broj dobrih igraca a i veliki pritisak od uprave kluba i navijaca da osvoji titulu.
Dzeko je sjajan napadac, al' njemu nije mjesto u ekipi sa velikom konkurencijom na poziciji napadaca, jer to odmah je znak da ce biti rotacije, a to je, ponavljam ponovo, za Edina kobno. Njemu treba situacija kao sto je bila u Wolfsburgu, gdje ima jos jedan izuzetno dobar napadac pored njega i gdje ce Edin stalno igrat i sam sebe kroz nastupe izvlacit iz krize. A ne kao sto je sada situacija gdje se on mora izvlacit iz krize ulaskom sa klupe i tako samo se veci pritisak stvar jer zna ako ne pogodi za tih 5 minuta sto provede na terenu da u sljedecem kolu mu nema ni zagrijavanja.
Samo Drogba iz najboljih dana je imao pruziti koliko Edin sad moze pruzati jer su fizicki imperiorni u klasi napadaca , ne kazem da nema jos barem deset extra napadaca na svijetu ali sa onakvom dominaciom u fazi napada poslije Drogbe iz najboljih dana nema mu ravnog...
Znaci nije Edin kriv sto je glupi sejik doveo jos glupljeg trenera koji ne moze da pojmi osnove da pored Edina treba postaviti jednog napadaca koji je tehnicki dobro potkovan i da deru sve odbrane svijeta nesto slicno sto je Barca uradila Messi(tehnika perfekcija) i Vila(suter na prvu), kakve rotacije i kakvi bakraci...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
-
AÐ_Official
- Kontakt:
U biti problem je taj sto se koncepcija igre Man City-a(to je peglanje lopte i vrlo rijetko, haman nikad centar sut) nije za Edina. Dzeko je klasicni napadac, igrac sesnaesterca. Momak koji ima sve predispoziciji ali je najvise poznat po fenomenalnoj skok igri i efikasnost u 16-ercu. Edin nema konkurencije ako se igra na krila i na centar sut, a s' obzirom da to nije slucaj MC onda njegov talenat postaje providan. u MC igra se na "stvori sam sebi sansu, ako neces ko te *ebe jer lopte neces dobit" a Dzeko nije igrac koji je pokretan kao mali Aguero il' Tevez koji moze malo tamo malo vamo i sebi konstanto sanse stvarat.Za_raju je napisao/la:Ima ti ova mjesta ali ipak ne bih se slozio da za Dzeku nije klub sa velikom konkurencijom jer Edin onak kakav je i nema konkurencije na svijetu...AÐ_Official je napisao/la:Koliko unazad ti gledas sa tim golovima? ja, po statistici soccernet-a, vidim 3 gola u zadnja 3 mjeseca. Isto tako vidim dosta utakmica gdje je ulazio sa klupe. Ja probam reci da jedini nacin kako bi mogao natjerat Mancinija da redovno Edin igra je da zabija u svakoj utakmici, nebitno usao na poluvremenu ili u zadnjoj minuti. Ovako ce ga samo ignorisat. I naravno se slazem sa tobom oko Edinovog transfera na ljeto.Edo_77 je napisao/la:Zabijao je redovno! 3 tekme od pocetka zaredom 3 gola, pa 2 tekem na klupi bez ulazka, pa dviej tekme sa klupe 2 gola, pa opet klupa, i onda 4 meca bez gola gdje je samo jednu od pocetka igrao!
U biti 5 tekmi zaredom je zabio i opet na klupu ga posadio! Mislim da je Dzeko gotov, mislim da se psihicki pomirio sa sudbinom i da zeli ici dalje, naravno on to nikada nece izjaviti novinarima, al poznajem dovoljno Dzeku da znam kako mu je!
Na pocetku sezone ga je Mancini totalno izradio jer je u sred sjajne forme bio prikovan za klupu. Donekle krivica tome je broj kvalitetnih igraca/napadaca u ekipi i broj utakmica. Mancini je mislio da malo Edina odmori i da on bude svjez, a ustvari je to imalo kontra efekat, jer svi znamo da Edin mora redovno igrat da odrzi formu. To ocigledno Mancini nerazumije, i mislim da ga to licno i neinteresuje jer ima veliki broj dobrih igraca a i veliki pritisak od uprave kluba i navijaca da osvoji titulu.
Dzeko je sjajan napadac, al' njemu nije mjesto u ekipi sa velikom konkurencijom na poziciji napadaca, jer to odmah je znak da ce biti rotacije, a to je, ponavljam ponovo, za Edina kobno. Njemu treba situacija kao sto je bila u Wolfsburgu, gdje ima jos jedan izuzetno dobar napadac pored njega i gdje ce Edin stalno igrat i sam sebe kroz nastupe izvlacit iz krize. A ne kao sto je sada situacija gdje se on mora izvlacit iz krize ulaskom sa klupe i tako samo se veci pritisak stvar jer zna ako ne pogodi za tih 5 minuta sto provede na terenu da u sljedecem kolu mu nema ni zagrijavanja.
Samo Drogba iz najboljih dana je imao pruziti koliko Edin sad moze pruzati jer su fizicki imperiorni u klasi napadaca , ne kazem da nema jos barem deset extra napadaca na svijetu ali sa onakvom dominaciom u fazi napada poslije Drogbe iz najboljih dana nema mu ravnog...
Znaci nije Edin kriv sto je glupi sejik doveo jos glupljeg trenera koji ne moze da pojmi osnove da pored Edina treba postaviti jednog napadaca koji je tehnicki dobro potkovan i da deru sve odbrane svijeta , kakve rotacije i kakvi bakraci...
Pa u tom sto si napisao se i krije razlog onakve katastrofalne igre Citya.
Mancini ne zna onu nasu narodnu "zna se ko kosi a ko vodu nosi" , kod njega igraju Silva,Aguero,Nasri (pa i Tevez) fizicki potpuno isti igraci sa potpuno istim stilom igre ,tehnikom,narcizmom i onda ovdje mora doci ona "gdje je puno babica kilava su djeca" , oni jedan drugom smetaju , jer svi hoce da predriblaju i sami zavrse akciju a za formaciju ,utrcavanje njih nije briga.A u tom svemu Edin najvise ispasta jer u stvari on nema sa kime igrati i pored tri gore nabrojana igraca Edin igra sam u napadu...
Nesto slicno boljki nase repke...
Mancini ne zna onu nasu narodnu "zna se ko kosi a ko vodu nosi" , kod njega igraju Silva,Aguero,Nasri (pa i Tevez) fizicki potpuno isti igraci sa potpuno istim stilom igre ,tehnikom,narcizmom i onda ovdje mora doci ona "gdje je puno babica kilava su djeca" , oni jedan drugom smetaju , jer svi hoce da predriblaju i sami zavrse akciju a za formaciju ,utrcavanje njih nije briga.A u tom svemu Edin najvise ispasta jer u stvari on nema sa kime igrati i pored tri gore nabrojana igraca Edin igra sam u napadu...
Nesto slicno boljki nase repke...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
oooooooooooooooooooooooooooooooooo edin dzekooooooooooooooooooooooooooooooooo
http://www.****/d/36-roden-edin-dzeko/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/d/36-roden-edin-dzeko/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosna <3
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Sretan rođendan našem Dijamantu. Sjaj bosanski dijamantu aBd za koju godinu u još većem klubu ili možda već na ljeto.
You'll never walk alone.
- Evolution87
- Kontakt:
Sretan rodjendan Dzeko i da bog da se naigrao u city-u ako ostanes 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Edine,dijamantu, sretan rodjendan,puno jos lijepi golova,bio na klupi il na terenu,uvjek ces imati nasu podršku,samo naprijed dijamantu.... 
- harebianconero
- Kontakt:
Sretan rođendan, dođi u Juventus ! 
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sretan rođendan Edine!
- inacefindecko
- Kontakt:
Sretan rođendan čovjeku koji nam je donio toliko sretnih trenutaka i učinio nas ponosnim što smo iz BiH!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
<--- Sretan rođendan čovjeku sa avatara kod mene!
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 17 mar 2012, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' je sretan Dijamantu 
Nije valjda da ce sad svi forumasi doci na stranicu i cestitati mu rodjendan a mi cemo citati 5 stranica cestitki. 
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
inacefindecko je napisao/la:Sretan rođendan čovjeku koji nam je donio toliko sretnih trenutaka i učinio nas ponosnim što smo iz BiH!
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- NoName
- Kontakt:
Ma jok.Henry je napisao/la:Nije valjda da ce sad svi forumasi doci na stranicu i cestitati mu rodjendan a mi cemo citati 5 stranica cestitki.
Sretan rodjendan, Edine!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
@henry
Ma tetovaze ako treba ! Vidi ovo na 6:15
[youtube][/youtube]
Ma tetovaze ako treba ! Vidi ovo na 6:15
[youtube][/youtube]
Thomas Müller - Fußballgott