Almir Hurtić ostaje trener FKS.
Moj Ćelo, dzaba si se uvuko. Ku.rac ćeš sad izaći.

Odavno se uzimaju mrtvi u usta, samo sto to niko ne vidi ili ne zeli da vidi dok to njega ne pogadja.staragarda je napisao/la:MRTVI SU SE POCELI UZIMAT U USTA... Zbogom za sva vremena sa ove teme....stoko retardirana
Pa kako moze biti isto,eto sinoc primjer kako moze biti isto spominjati momka koji je stradao u kriminalnom obracunu i KAPIJE.PipiDugaCarapa je napisao/la:Odavno se uzimaju mrtvi u usta, samo sto to niko ne vidi ili ne zeli da vidi dok to njega ne pogadja.staragarda je napisao/la:MRTVI SU SE POCELI UZIMAT U USTA... Zbogom za sva vremena sa ove teme....stoko retardirana
Mene su mali milion puta provocirali rahmetli Rascicem, zamisli..
Mirza rahmetli nije stradao u kriminalnom obracunu, obrati se na PP i sve ce ti biti objasnjeno ako te bas zanima.Agamemnon je napisao/la:Pa kako moze biti isto,eto sinoc primjer kako moze biti isto spominjati momka koji je stradao u kriminalnom obracunu i KAPIJE.PipiDugaCarapa je napisao/la:Odavno se uzimaju mrtvi u usta, samo sto to niko ne vidi ili ne zeli da vidi dok to njega ne pogadja.staragarda je napisao/la:MRTVI SU SE POCELI UZIMAT U USTA... Zbogom za sva vremena sa ove teme....stoko retardirana
Mene su mali milion puta provocirali rahmetli Rascicem, zamisli..
Gdje ces to izjednacavati sa ratnim zlocinom gdje je masakrirano desetine momaka i djevojaka mladjih od Mirze.
Zar ti vec nisi jednom odlazio? Dimi visestaragarda je napisao/la:MRTVI SU SE POCELI UZIMAT U USTA... Zbogom za sva vremena sa ove teme....stoko retardirana
i ne dobijes ban... kao ona memara... administracija radi efikasno...Agamemnon je napisao/la:Eto vidis a kakvi se balavci kriju iza acc je za price.
Pa kada vec vrijedjas clanove porodice obrati mi se oci u oci balavac cijeli forum zna ko sam,bujrum.Nemoras praviti acc samo da bi to napisao.
I onda pricaju nesto tuzlaci.
Koliko retardiran moras biti da vrijedjas nekom porodicu po sportskom forumu.
I sloboda postaje dupli luzer. Valjalo bi zalit ovowobly92 je napisao/la:Aaajmo biti pozitivni. Pite ostavljaju Hurtu na klupi, Tan zavrnuo pipu, naljutio se što bi Saraj'vo moglo u Evropu ispred njemu dražeg Kortrijka.
Vrijeđaš momka koji je izgubio život i nazivaš ga kriminalcem... Zbog čega bolan???? Jel te stid???? Ismijavaš momka koji je šehidsko dijete, koji je hranio porodicu, jel te to čini sretnim i zadovoljnim? Izmišljaš gluposti da bi sebe opravdo, stidi seAgamemnon je napisao/la:Eto vidis a kakvi se balavci kriju iza acc je za price.
Pa kada vec vrijedjas clanove porodice obrati mi se oci u oci balavac cijeli forum zna ko sam,bujrum.Nemoras praviti acc samo da bi to napisao.
I onda pricaju nesto tuzlaci.
Koliko retardiran moras biti da vrijedjas nekom porodicu po sportskom forumu.
Meni zao Petrovica, zdravlja mi jeste. Brat je usao toliko da samo na usta moze izaci, a oni ga ovako povalise.wobly92 je napisao/la:Aaajmo biti pozitivni. Pite ostavljaju Hurtu na klupi, Tan zavrnuo pipu, naljutio se što bi Saraj'vo moglo u Evropu ispred njemu dražeg Kortrijka.
Sageo im se džaba izgleda. I ulizivao se onoliko. Sam je kriv. Još da zijani kup, pa da vidi da ne valja radit ono što je on činio.PipiDugaCarapa je napisao/la:Meni zao Petrovica, zdravlja mi jeste. Brat je usao toliko da samo na usta moze izaci, a oni ga ovako povalise.wobly92 je napisao/la:Aaajmo biti pozitivni. Pite ostavljaju Hurtu na klupi, Tan zavrnuo pipu, naljutio se što bi Saraj'vo moglo u Evropu ispred njemu dražeg Kortrijka.
Minuta sutnje za Slavka Petrovica.
U pravu si al evo sam se vratio još samo jednom da tebi j e b e m mater pavijanu zatucani ...orangutanu poput tebe i ne trebaju druge teme....prst u uho i gange u nedelju... Bit će vas cijela hiljada na proslaviRigoletto je napisao/la:Zar ti vec nisi jednom odlazio? Dimi visestaragarda je napisao/la:MRTVI SU SE POCELI UZIMAT U USTA... Zbogom za sva vremena sa ove teme....stoko retardirana
Treba imati ljudskosti u sebi pa ne dirati mrtve... u tome je poenta...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta ocekivati od teme gdje 85 % balavaca pise ? Samo ne znam kako vas uspije ista pogoditi sto drugi pisu na forumu. Internet je, moze pisati ko hoce.