PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 12 maj 2016, 11:31

Tako je, oni koji su tu od pocetka nisu se nikad trudili da upropaste temu. Jesu ovi koji se ponekad ukljuce da prozbore o politici, opsuju nekom majku, spomenu mrtvo ime, etc. Mjesto da se zayebavamo na racun onog ko je na tapeti taj dan, oni pozele sravnjeno Sarajevo, spomenu pokojnike, psuju majku i slicne socne psovke kako bi se tema prebacila na nesto drugo, sto smo sinoc imali priliku vidjeti. Ali hajde..

Almir Hurtić ostaje trener FKS.
Moj Ćelo, dzaba si se uvuko. Ku.rac ćeš sad izaći. :mrgreen:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 maj 2016, 11:34

MRTVI SU SE POCELI UZIMAT U USTA... Zbogom za sva vremena sa ove teme....stoko retardirana
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 12 maj 2016, 11:38

staragarda je napisao/la:MRTVI SU SE POCELI UZIMAT U USTA... Zbogom za sva vremena sa ove teme....stoko retardirana
Odavno se uzimaju mrtvi u usta, samo sto to niko ne vidi ili ne zeli da vidi dok to njega ne pogadja.
Mene su mali milion puta provocirali rahmetli Rascicem, zamisli.. Ja nikad nisam odgovorio na slican nacin, niti mi pada na pamet.
Sam bih sebi oduzeo zivot kada bih pokojnog Nevena Kalesica spomenuo u negativnom kontekstu, medjutim, ovdje se koristi svaka prilika da se Manijaci prozivaju zbog rahmetli Mirze. Zbog cega? J ebem im i obraz, stid i pamet..

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 12 maj 2016, 11:41

PipiDugaCarapa je napisao/la:
staragarda je napisao/la:MRTVI SU SE POCELI UZIMAT U USTA... Zbogom za sva vremena sa ove teme....stoko retardirana
Odavno se uzimaju mrtvi u usta, samo sto to niko ne vidi ili ne zeli da vidi dok to njega ne pogadja.
Mene su mali milion puta provocirali rahmetli Rascicem, zamisli..
Pa kako moze biti isto,eto sinoc primjer kako moze biti isto spominjati momka koji je stradao u kriminalnom obracunu i KAPIJE.
Gdje ces to izjednacavati sa ratnim zlocinom gdje je masakrirano desetine momaka i djevojaka mladjih od Mirze.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 12 maj 2016, 11:47

Agamemnon je napisao/la:
Mene su mali milion puta provocirali rahmetli Rascicem, zamisli..
Pa kako moze biti isto,eto sinoc primjer kako moze biti isto spominjati momka koji je stradao u kriminalnom obracunu i KAPIJE.
Gdje ces to izjednacavati sa ratnim zlocinom gdje je masakrirano desetine momaka i djevojaka mladjih od Mirze.
Mirza rahmetli nije stradao u kriminalnom obracunu, obrati se na PP i sve ce ti biti objasnjeno ako te bas zanima. ;)
Kapiju nikada nisam niti bih spomenuo, najiskrenije zalim sve rahmetlije.. Ne izjednacavam niti zelim izjednacavati. I jedno i drugo su tragedija enormnih razmjera, tako da nije potrebno i gnusno sa moje strane bi bilo vagati slucajeve poput tih. Istini za volju, i dalje ne mogu shvatiti da se neko sluzi takvim stvarima da isprovocira drugog. Ja sam ovdje i dalje ponajvise zbog ovih prepucavanja, i kada Zeljo izgubi utakmicu, jedini sam na tapeti. Trpim, znam da ce doci i na mene red da vratim, ali mi svejedno nikada nije palo napamet da vam uzvratim na tako degutantan nacin.

IpceAhmedovski
Kontakt:

Post Postao/la IpceAhmedovski » 12 maj 2016, 11:58

Hanka je nastradala u kriminalnom obračunu maloumniče

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rigoletto » 12 maj 2016, 12:02

Zar ti vec nisi jednom odlazio? Dimi vise
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 12 maj 2016, 12:04

Eto vidis a kakvi se balavci kriju iza acc je za price.
Pa kada vec vrijedjas clanove porodice obrati mi se oci u oci balavac cijeli forum zna ko sam,bujrum.Nemoras praviti acc samo da bi to napisao.
I onda pricaju nesto tuzlaci.
Koliko retardiran moras biti da vrijedjas nekom porodicu po sportskom forumu.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 12 maj 2016, 12:07

Agamemnon je napisao/la:Eto vidis a kakvi se balavci kriju iza acc je za price.
Pa kada vec vrijedjas clanove porodice obrati mi se oci u oci balavac cijeli forum zna ko sam,bujrum.Nemoras praviti acc samo da bi to napisao.
i ne dobijes ban... kao ona memara... administracija radi efikasno... :kafa:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 maj 2016, 12:07

Aaajmo biti pozitivni. Pite ostavljaju Hurtu na klupi, Tan zavrnuo pipu, naljutio se što bi Saraj'vo moglo u Evropu ispred njemu dražeg Kortrijka.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 12 maj 2016, 12:08

wobly92 je napisao/la:Aaajmo biti pozitivni. Pite ostavljaju Hurtu na klupi, Tan zavrnuo pipu, naljutio se što bi Saraj'vo moglo u Evropu ispred njemu dražeg Kortrijka.
I sloboda postaje dupli luzer. Valjalo bi zalit ovo
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

IpceAhmedovski
Kontakt:

Post Postao/la IpceAhmedovski » 12 maj 2016, 12:16

Agamemnon je napisao/la:Eto vidis a kakvi se balavci kriju iza acc je za price.
Vrijeđaš momka koji je izgubio život i nazivaš ga kriminalcem... Zbog čega bolan???? Jel te stid???? Ismijavaš momka koji je šehidsko dijete, koji je hranio porodicu, jel te to čini sretnim i zadovoljnim? Izmišljaš gluposti da bi sebe opravdo, stidi se

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 12 maj 2016, 12:18

wobly92 je napisao/la:Aaajmo biti pozitivni. Pite ostavljaju Hurtu na klupi, Tan zavrnuo pipu, naljutio se što bi Saraj'vo moglo u Evropu ispred njemu dražeg Kortrijka.
Meni zao Petrovica, zdravlja mi jeste. Brat je usao toliko da samo na usta moze izaci, a oni ga ovako povalise.
Minuta sutnje za Slavka Petrovica.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 maj 2016, 12:19

Sta ocekivati od teme gdje 85 % balavaca pise ? Samo ne znam kako vas uspije ista pogoditi sto drugi pisu na forumu. Internet je, moze pisati ko hoce.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 maj 2016, 12:25

Meni zao Petrovica, zdravlja mi jeste. Brat je usao toliko da samo na usta moze izaci, a oni ga ovako povalise.
Minuta sutnje za Slavka Petrovica.
Sageo im se džaba izgleda. I ulizivao se onoliko. Sam je kriv. Još da zijani kup, pa da vidi da ne valja radit ono što je on činio.

Ybt vi najgore prođoste izgleda ove sezone, a niko vas ne spominje :think: :mrgreen:

@krme au contraire, izborena Europa uz potpisan reprogram, u godini kad je cilj bio opstanak. Trofej bi bio šlag na tortu fantastične sezone, samo jedne u nizu ovog projekta. Trofeja će biti akobogda već sljedeće godine kada se i najavila borba za iste.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 maj 2016, 12:26

Rigoletto je napisao/la:
Zar ti vec nisi jednom odlazio? Dimi vise
U pravu si al evo sam se vratio još samo jednom da tebi j e b e m mater pavijanu zatucani ...orangutanu poput tebe i ne trebaju druge teme....prst u uho i gange u nedelju... Bit će vas cijela hiljada na proslavi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

IpceAhmedovski
Kontakt:

Post Postao/la IpceAhmedovski » 12 maj 2016, 12:27

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta ocekivati od teme gdje 85 % balavaca pise ? Samo ne znam kako vas uspije ista pogoditi sto drugi pisu na forumu. Internet je, moze pisati ko hoce.
Treba imati ljudskosti u sebi pa ne dirati mrtve... u tome je poenta...

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 maj 2016, 12:28

Pade ona teorija da ce Slavko pustiti kup jer je dogovorio sa Sarajevom. :D

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 12 maj 2016, 12:38

Ovi se neki cude a licno pisali svasta ;)
Vidim pobrisano sve tako i treba.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

scooty11
Kontakt:

Post Postao/la scooty11 » 12 maj 2016, 12:39

Imal te duple cune? fukare? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
MIRZA RASCIC !

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, rishovski i 17 gostiju.