Gospoda iz Mostara
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nema šta, čestitke Sarajevu, a i ostalima koji slave. Osveta za izbacivanje iz kupa se servirala hladna!
Gospoda iz Mostara
Gospoda iz Mostara
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Nisam od tebe očekivao
Ali hajde, dajštadaš
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Uopste ne govorim za sebe, vidis po reakcijama svakog naseg forumasa da vise prate kako se ove prinove pokazuju i kakve Zekic taktike pokusava uigrati, nego rezultat...
Haj bjeri Vanja, popij pivu, opusti se malo 
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
slabiji protivnici idu na pocetku malo da nasi dobiju na samopouzdanju
- svrakino1921
- Kontakt:
FK VELEŽ: Ribić, Duranović, Omerović, Đuliman, Nukić, Redžić, Halilović, Mešić, Salčin, Ignatov, Spahić.
4 zadnje plate nisu ove jade dobili
Nemaju šta da jedu

P.S.
Moj Željo šta im uradi
Ovako je i onaj gazda Sparsa nazor htjeo u ABA ligu i bankrotirao lik
Eno ga uvalio se u k.k.Bosna a cijelo vrijeme mjaukao kako taj klub ne postoji više
Nemaju šta da jedu
P.S.
Moj Željo šta im uradi
Eno ga uvalio se u k.k.Bosna a cijelo vrijeme mjaukao kako taj klub ne postoji više
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ko sto rekoh Rodjeni,bez 7-8 pojacanja prvi kandidati za ispadanje
7-1 na kraju
7-1 na kraju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma pusti kinoSvra kosarku, ima li prozivke...svrakino1921 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 20:14FK VELEŽ: Ribić, Duranović, Omerović, Đuliman, Nukić, Redžić, Halilović, Mešić, Salčin, Ignatov, Spahić.
Nemaju šta da jedu
P.S.
Moj Željo šta im uradi
Svaka cast i velezu
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Zamisli situaciju, Velez nikad gori igra evropu a mi da smo kojim slucajem prosli ne bi se ni pojavili na utakmici
- svrakino1921
- Kontakt:
Bura u "sudijskim vodama" FSBiH: Zrilić, Kaplan i Obradović više nisu Čeferinovi saradnici!
Prema našim saznanjima protiv Čeferinovog izvještaja i sudijskih lista bio je jedino Muris Jabandžić, predsjednik Nogometnog saveza Federacije BiH

Prema našim saznanjima protiv Čeferinovog izvještaja i sudijskih lista bio je jedino Muris Jabandžić, predsjednik Nogometnog saveza Federacije BiH
Ode Velež u federalnu s ovim rosterom
- svrakino1921
- Kontakt:
Nije tačnoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jun 2026, 20:15Ko sto rekoh Rodjeni,bez 7-8 pojacanja prvi kandidati za ispadanje
7-1 na kraju
Nego momci bojkotuju - nema plata
Ovo se vidi iz aviona
-
Marokanci58
- Kontakt:
Jel im zato niste dali Grbavicu jer ne mogu platiti pa će Čeliku ostati dužni ?svrakino1921 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 20:34Bura u "sudijskim vodama" FSBiH: Zrilić, Kaplan i Obradović više nisu Čeferinovi saradnici!
![]()
Znao si da nemaju marke
BRATSTVO GRAČANiCA
- svrakino1921
- Kontakt:
Ko je u delegaciji FSBiH u Americi: Među odabranim Lejla Hamza-Salihović, Fuad Čolpa, Muhidin Raščić, Midhet Sarajčić...
Može se zaključiti da "H" komponentu iz IO predstavlja Beus, a da u SAD nisu otputovali Dario Knezović, Ivo Ivkić i Ivan Perić, dok iz "B" i "S" komponente nedostaju Muris Jabandžić i Goran Velaula
Sjednica IO održana sinoć u Salt Lake Cityju
Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine jedna je od najljepših priča Svjetskog prvenstva u Sjevernoj Americi.
Zmajevi su izborili plasman u šesnaestinu finala Mundijala, a pobjedom protiv Katara obradovali su naciju i izmamili osmijehe i suze radosnice na lica armije navijača naše zemlje širom svjetskih meridijana.
A osim velikog broja navijača koji su u svom aranžmanu otputovali "preko bare", na tribinama je nemal broj onih koji su u zvaničnoj delegaciji Fudbalskog saveza BiH.
Otkrila je to i sjednici Izvršnog odbora FSBiH koja je održana u Salt Lake Cityju. Kako se može vidjeti na fotografijama koje je objavio FSBiH, ali i Vico Zeljković, predsjednik Saveza, od 15 članova IO njih deset je u Americi.
Među "odabranim" je i Fuad Čolpa, kojem je istekao mandat i koji se "ništa ne pita" kada je bh. fudbal u pitanju, jer nema pravo glasa. Osim njega u zvaničnoj delegaciji su i Zeljković, potpredsjednici Ivan Beus i Irfan Durić, te članovi IO: Muhidih Raščić, Midhet Sarajčić, Elmir Šećerbegović, Radika Marić, Milorad O. Lale i Miloš Brkić.
Može se zaključiti da "H" komponentu predstavlja Beus, a da u SAD nisu otputovali Dario Knezović, Ivo Ivkić i Ivan Perić. Što se tiče "B" komponente u delegaciji nema samo Murisa Jabandžića, dok kod "S" komponente fali samo Goran Velaula.
Na fotografijama sa sjednici IO može se vidjeti da su u hotelu i sveprisutni savjetnik Marko Miličić, generalni sekretar Adnan Džemidžić, ali i uposlenica Saveza Lejla Hamza-Salihović.
Ja Fude kralja

Može se zaključiti da "H" komponentu iz IO predstavlja Beus, a da u SAD nisu otputovali Dario Knezović, Ivo Ivkić i Ivan Perić, dok iz "B" i "S" komponente nedostaju Muris Jabandžić i Goran Velaula
Sjednica IO održana sinoć u Salt Lake Cityju
Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine jedna je od najljepših priča Svjetskog prvenstva u Sjevernoj Americi.
Zmajevi su izborili plasman u šesnaestinu finala Mundijala, a pobjedom protiv Katara obradovali su naciju i izmamili osmijehe i suze radosnice na lica armije navijača naše zemlje širom svjetskih meridijana.
A osim velikog broja navijača koji su u svom aranžmanu otputovali "preko bare", na tribinama je nemal broj onih koji su u zvaničnoj delegaciji Fudbalskog saveza BiH.
Otkrila je to i sjednici Izvršnog odbora FSBiH koja je održana u Salt Lake Cityju. Kako se može vidjeti na fotografijama koje je objavio FSBiH, ali i Vico Zeljković, predsjednik Saveza, od 15 članova IO njih deset je u Americi.
Među "odabranim" je i Fuad Čolpa, kojem je istekao mandat i koji se "ništa ne pita" kada je bh. fudbal u pitanju, jer nema pravo glasa. Osim njega u zvaničnoj delegaciji su i Zeljković, potpredsjednici Ivan Beus i Irfan Durić, te članovi IO: Muhidih Raščić, Midhet Sarajčić, Elmir Šećerbegović, Radika Marić, Milorad O. Lale i Miloš Brkić.
Može se zaključiti da "H" komponentu predstavlja Beus, a da u SAD nisu otputovali Dario Knezović, Ivo Ivkić i Ivan Perić. Što se tiče "B" komponente u delegaciji nema samo Murisa Jabandžića, dok kod "S" komponente fali samo Goran Velaula.
Na fotografijama sa sjednici IO može se vidjeti da su u hotelu i sveprisutni savjetnik Marko Miličić, generalni sekretar Adnan Džemidžić, ali i uposlenica Saveza Lejla Hamza-Salihović.
Ja Fude kralja
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Uranili su ove sezone, u junu daju prognoze 
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.