Jesmo stimali sami seb da ispadnemo,pocinjali drugo poluvrijeme s 1o igraca,jer sudija nije sacekao da svi izadju na teren,primili go s 2 lopte u terenu,.....SamoTravnik je napisao/la:Napisao sam vam neki dan da ce Jajcani imati pomoc ali imate vi i dalje sanse, ako budete dali dovoljno visoke premije igracima da se potrudite protiv njih, djaba im pomoc npr. sudije.. a niste ni vi naivni sto se tice stimanja.. ja znam za 2 utakmice koje ste nastimali dok smo zajedno igrali u PL ali nije sad to tema price.![]()
Ja ti kazem da ste ucestvovali u stimanju 2 utakmice, to sto ste ispali je druga stvar..crvenobijeli je napisao/la:Jesmo stimali sami seb da ispadnemo,pocinjali drugo poluvrijeme s 1o igraca,jer sudija nije sacekao da svi izadju na teren,primili go s 2 lopte u terenu,.....SamoTravnik je napisao/la:Napisao sam vam neki dan da ce Jajcani imati pomoc ali imate vi i dalje sanse, ako budete dali dovoljno visoke premije igracima da se potrudite protiv njih, djaba im pomoc npr. sudije.. a niste ni vi naivni sto se tice stimanja.. ja znam za 2 utakmice koje ste nastimali dok smo zajedno igrali u PL ali nije sad to tema price.![]()
jeste bilo stimanja, a po najvise za vrijeme Mustafe. npr. utakmica s Olimpikom na Banji 0-2SamoTravnik je napisao/la:Sto se tice te stvari sto sam gore naveo, vjeruj da znam vise. Negdje ste dali bobe da bi ih negdje dobili. Ne mogu da iznosim detalje a i nisu ni bitni sad. Uglavnom, ako zelite PL u ova 4 kola morate se aktivirati i na drugoj strani, prevare i malverzacije se rade u svakom klubu, sto bi vi glumili neke postenjacine ? Bolje se iskesati malo za 4 kola nego i iducu citavu sezonu placati delegate, sudije i ostale pizdarije. Ja vam zelim srecu a ostalo je do vas.
Bit ce promjena u timu i zelja mu je da pobjedi 4 utakmice koliko i ostaje....esprit24 je napisao/la:ima li iko u ovom gradu, osim uprave, da je porazgovarao sa Darkom Vojvodicem, da vidi kakva su njegova ocekivanja??
esprit24 je napisao/la:Emir Kazlagic glavni sudija sutra na Banji
I tada tvoj sin neće moći igrati u Zvijezdi. Jbg nije talenatcombe80 je napisao/la:Ma ja fin kanal smo... Iduce godine oko desetog mjesta u federalki...
bitno je da znamo o kome se radicrvenobijeli je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Emir Kazlagic glavni sudija sutra na Banji![]()
![]()
![]()
Mirza kazlagic nije emir
fantastican interviju, rekao bih u Vojvodinom stilureddragon001 je napisao/la:Pogledajte na https://www.facebook.com/Fokus.Magazin.ba/ intervju sa trenerom.
Doslo haman i tvojih 5 minuta.combe80 je napisao/la:Fino pametuje ovaj novi trener pa vidicemo... SVi na banju idemooooooooooooooooooooooooo toooooooooooooooooooooooooooooooooooo
DErnjavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.