Najlakše je pametvat. Donesi pare u klub i upravljajsince1948 je napisao/la:Je.bo mater ja ne mogu vjerovat da mi već 3 mjeseca plaćamo igrača koji nije minute odigrao...sb1996 je napisao/la:Vise koristi izgleda imamo od Boze sprajcina nego od Franjica i Babica...
Šiliću
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
...
- Evolve
- Kontakt:
Jelde?Orjuna je napisao/la:Najlakše je pametvat. Donesi pare u klub i upravljajsince1948 je napisao/la:Je.bo mater ja ne mogu vjerovat da mi već 3 mjeseca plaćamo igrača koji nije minute odigrao...sb1996 je napisao/la:Vise koristi izgleda imamo od Boze sprajcina nego od Franjica i Babica...
Šiliću
Franjić debitira u nedjelju..
Tko vodi jabuka sport jel zna netko,od odličnog portala koji je uvijek imao dobre info i izvjestaje zgadili su mi se kao index.
Tko vodi jabuka sport jel zna netko,od odličnog portala koji je uvijek imao dobre info i izvjestaje zgadili su mi se kao index.
Samo jedno ime
Onaj smrad Ivankovic je glavni. Otkad je Leda otiso ni sjena od nekadasnjeg portalapenke je napisao/la:Franjić debitira u nedjelju..
SAMO ŠIROKI!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Sutra moramo dobiti pa bilo kako! Imamo priliku doci Zelji na 3 boda i krenuti u borbu za vrhu!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Evolve
- Kontakt:
Tako je!UstanikSBII je napisao/la:Sutra moramo dobiti pa bilo kako! Imamo priliku doci Zelji na 3 boda i krenuti u borbu za vrhu!
NK Široki Brijeg
Danas bez Dine, Matića i Bagarića 
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
I Babićajozo121 je napisao/la:Danas bez Dine, Matića i Bagarića
Napokon utakmica na Pecari, imam osjecaj kao da je proslo godinu dana od zadnje
Znaci nastavlja se trend velikog broja izostanaka, kao i prosle sezone, i cemu se onda mozes nadati...
Znaci nastavlja se trend velikog broja izostanaka, kao i prosle sezone, i cemu se onda mozes nadati...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
volimsiroki
- Kontakt:
Bagaric i Perkovic klupa...
Bilobrk, Corluka, Joja, Kovacic, Stipo, Maric, Begonja, Elio, Kvesic, Cabraja i Juric
Bilobrk, Corluka, Joja, Kovacic, Stipo, Maric, Begonja, Elio, Kvesic, Cabraja i Juric
pozzz..ima li link za utakmicu...
Eto ga zabiEvolve je napisao/la:Dejoooo zabiii goool u nedjeljuuuuuuu
audere est facere!
U nekom drugom gradu autobus Mladosti nakon ovvoga nebi napustio stadion, al jbga to smo mi
Nismo ni zasluzili pobjedu, al brate mili ova Mladost je provokatorska ekipa, samo se valjaju i provociraju, a nasi navijači su jos gluplji sto nasjedaju na to pa opet "balijaju", to se pjevalo ima 10 godina, koji vam je k vise
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- prisonbreak
- Kontakt:
Zasto? Sta se desavalo?sb1996 je napisao/la:U nekom drugom gradu autobus Mladosti nakon ovvoga nebi napustio stadion, al jbga to smo mi
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- Evolve
- Kontakt:
Apsolutno se slazem.LoveSB96 je napisao/la:Nismo ni zasluzili pobjedu, al brate mili ova Mladost je provokatorska ekipa, samo se valjaju i provociraju, a nasi navijači su jos gluplji sto nasjedaju na to pa opet "balijaju", to se pjevalo ima 10 godina, koji vam je k vise
Franjic
Ovo odavno nisam vidio, ovako da se provocira na Pecari, ma ne samo na Pecari, ovo nisam odavno vidio. Pa ljudi su ukrali pola pol izlezavajuc se, nevjerovatno.. I da za ovo balijanje na kraju
NK Široki Brijeg