Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Poslije zadnje utakmice su izgleda i ovi s Bluemoon-a shvatili u cemu je problem. Obavezno procitat!!!
http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 1&t=250935" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 1&t=250935" onclick="window.open(this.href);return false;
to samo Ronney-a izbacio ali si fino uradiohordas'87 je napisao/la:Evo jedna friško uradjena![]()
http://i.imgur.com/8sApM.jpg
Edine, sretan rodjendan
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Sta kazu ja znamne Engleski,ko trebalo bi Dzeku vratit u prvu postavu.
Znaš da si dobar!
Sretan rođendan, Edine!

Sretan rođendan, Edine!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- miralem444
- Kontakt:
Dijamantu sretan rodjendan puno zdravlja srece i uspjeha kako na zelenom zelenom terenu tako i u privatnom zivotu...Voli te tvoja Bosna
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Cautinho
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; Evo jedan video,Cityeva televizija snima ko "Inside City",pokazuje stvari kad nije dan utakmice,unutrasnjost kluba itd. Dzeko je od 3:51 do 5:22
SRETAN ROĐENDAN,DIJAMANTU!!!
SRETAN ROĐENDAN,DIJAMANTU!!!
Keep walking.
- Goalgetter
- Kontakt:
Go back and close the door !!

Btw. Sretan rodjendan dijamantu !
Btw. Sretan rodjendan dijamantu !
-
karameldar
- Kontakt:
- el-fighter
- Kontakt:
karameldar je napisao/la:Sretan rođendan majstore!!!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Sta mu imam cestitat´ , nije ni on meni cestit´oHenry je napisao/la:Nije valjda da ce sad svi forumasi doci na stranicu i cestitati mu rodjendan a mi cemo citati 5 stranica cestitki.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Sretan rodjendan nasem dijamantu,da nam je ziv,zdrav i sretan puno godina
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Dzeko u Bayern !!!
Citam danas Juve ima spremnih 30 miliona za spica a nalisti zelja su Van Persy Higuan i Luis Suarez tako da prica da Dzeku zele svi pada u vodu.Ipak je on rezerva i mislim da nije bas vise pozeljan ko nekad.Naravno da ima timova da ga zele ali sumljam da ce prec u Milan,Juve ili Bajern veca mogucnost ce bit da ce se ustalit negdje u Engleskoj i mislim da ce to bit Totenhem ili Liverpul.
Svaki dan ces procitati neku spekulaciju u vezi nekog igraca, rijetko istinitu, a to što je Dzeko rezerva , pa i Higuan jeAlipasino je napisao/la:Citam danas Juve ima spremnih 30 miliona za spica a nalisti zelja su Van Persy Higuan i Luis Suarez tako da prica da Dzeku zele svi pada u vodu.Ipak je on rezerva i mislim da nije bas vise pozeljan ko nekad.Naravno da ima timova da ga zele ali sumljam da ce prec u Milan,Juve ili Bajern veca mogucnost ce bit da ce se ustalit negdje u Engleskoj i mislim da ce to bit Totenhem ili Liverpul.
ovo ja trubim od prvog dana kad se pomenuo moguci povratak teveza!Alan Shearer
"Šta o svemu mogu misliti Tevezovi saigrači iz Citya? Dok su oni ginuli na terenu kako bi City zadržao čelnu poziciju, Tevez je bio u Argentini i igrao golf. Šta će o svemu misliti Edin Džeko, Mario Balotelli ili Sergio Aguero koji bi mogli izgubiti mjesto u ekipi zbog Teveza, koji je istu tu ekipu ostavio na cjedilu i izdao".
i bice ovako 100%
samo sto ce prvo puknuti barry, milner, johnson, de jong, kolarov, zabaleta...pored gore navedenih!
mislim da od prelaska u neki engleski klub nema nista. city-jeva politika je slicna onoj bayern-a u njemackoj. kupuju igrace, ne samo da bi sebe pojacali, nego da bi oslabili druge klubove. osim toga, jedini klubovi u engleskoj, koji imaju pare da ga kupi su chelsea i utd, al utd ga nece uzeti iz principa, zato sto igra za city.Alipasino je napisao/la:Citam danas Juve ima spremnih 30 miliona za spica a nalisti zelja su Van Persy Higuan i Luis Suarez tako da prica da Dzeku zele svi pada u vodu.Ipak je on rezerva i mislim da nije bas vise pozeljan ko nekad.Naravno da ima timova da ga zele ali sumljam da ce prec u Milan,Juve ili Bajern veca mogucnost ce bit da ce se ustalit negdje u Engleskoj i mislim da ce to bit Totenhem ili Liverpul.
takodje mislim da city lagano, al´sigurno puca po savovima.. nema tu timskog duha sekundehz1987 je napisao/la:ovo ja trubim od prvog dana kad se pomenuo moguci povratak teveza!Alan Shearer
"Šta o svemu mogu misliti Tevezovi saigrači iz Citya? Dok su oni ginuli na terenu kako bi City zadržao čelnu poziciju, Tevez je bio u Argentini i igrao golf. Šta će o svemu misliti Edin Džeko, Mario Balotelli ili Sergio Aguero koji bi mogli izgubiti mjesto u ekipi zbog Teveza, koji je istu tu ekipu ostavio na cjedilu i izdao".
i bice ovako 100%"samo sto ce prvo puknuti barry, milner, johnson, de jong, kolarov, zabaleta...pored gore navedenih!
najbolje se vidjelo pred pocetak meca, sportingovih prvih 11 kao tim, u krug zagrljeni, a cityevci razbacani po terenu i cekaju da odrade tekmu! Placenici...klasicni...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije to samo do igraca, jer je svaki igrac placenik gdje god da igrao.hz1987 je napisao/la:najbolje se vidjelo pred pocetak meca, sportingovih prvih 11 kao tim, u krug zagrljeni, a cityevci razbacani po terenu i cekaju da odrade tekmu! Placenici...klasicni...
Vise je to trenera koji ima zadatak da ujedini svoj tim a ne da to ocekuje od svakog igraca pojedincacno.
Dzeko ce na ljeto promijeniti sredinu, bez obzira koliko pricao da je zadovljan u Cityu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Cincinnatus
- Kontakt:

Gledaj ove Mafije
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."