Sta li je Hus popio? Nista drugo travku zvana ludilozagor1987 je napisao/la:Ma koliko god gotivio Husa sam sebi skace u stomak nekakvom nidje veze taktikom. Kakav Saric i krilo lik svoju poziciju ne zna da igra a ne krilo,ubaci nekog od juniora nemoj na silu lika forsirat,sta ce ti Bekan vodjeli smo na pripremama bez ovih krembila licimo na tim,al izmisljaj Hisrefe pozicije boli te briga svakako nisi tekme uzeo ove polusezone nit ces
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Velika je sramota u ovoj ligi se boriti za evropu a oni to predstavljaju uspjehom. Kakvim ekipama mi ne možemo biti konkurentni na tabeli. Ova uprava je zaslužila batine, a oni koji hvale atmosferu na derbiju gdje tvoji navijači bojkotuju još uvijek u klubu.Memara je napisao/la:Pu **** ovoj upravi komplet famEliju! Sramota me da smo iza ovog Željkana !
Sve im yebem nesposobno i bezobrazno. Uprava napolje!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ako je istina za Adukora, Novaković se mora vratit u ekipu. Dobija platu, nije loš igrač a igra na poziciji gdje smo najtanji.
Samo da Husref ne bude tvrdoglav..
Samo da Husref ne bude tvrdoglav..
Jarane ljudi su sa Kajkutom i Ubiparipom prvi na tabeli jbt.BordoSarajevo je napisao/la:Velika je sramota u ovoj ligi se boriti za evropu a oni to predstavljaju uspjehom. Kakvim ekipama mi ne možemo biti konkurentni na tabeli. Ova uprava je zaslužila batine, a oni koji hvale atmosferu na derbiju gdje tvoji navijači bojkotuju još uvijek u klubu.Memara je napisao/la:Pu **** ovoj upravi komplet famEliju! Sramota me da smo iza ovog Željkana !
Sve im yebem nesposobno i bezobrazno. Uprava napolje!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Znao sam da će počet priča ovdje o njima... kad smo im se mi smijali na društvenim mrežama, oni su nas odučili od fudbala. Dok smo mi k'o piz.de skinuli gaće u Lištici, oni je tri put u hevti dobili. Ništa više od njih nismo pokazali ove sezone, nas je šamar'o na Koševu ko je stig'o.
I dobro bi bilo da se ne priča o njima ovdje, daj da se posvetimo našoj utakmici. Svaki vikend isto, kako li su ispred nas, a oni 12/13 bodova ispred jbt, ako danas čudo ne napravimo.
I dobro bi bilo da se ne priča o njima ovdje, daj da se posvetimo našoj utakmici. Svaki vikend isto, kako li su ispred nas, a oni 12/13 bodova ispred jbt, ako danas čudo ne napravimo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Zato jer su antitalenti oni al igraju muski,mudima i srcem poginu i to je to,kof nas ne mozes igrat tako jer imas miseve tj zene kao sto su Bekan,Hebibovic curica,Saric,Hodzic i slicni njima sjetim im se opet najmilijih za ovih par godina patnje i brukanja i njima i upraviskoroalen je napisao/la:Znao sam da će počet priča ovdje o njima... kad smo im se mi smijali na društvenim mrežama, oni su nas odučili od fudbala. Dok smo mi k'o piz.de skinuli gaće u Lištici, oni je tri put u hevti dobili. Ništa više od njih nismo pokazali ove sezone, nas je šamar'o na Koševu ko je stig'o.
Upravo to, manjak kvaliteta nadoknade muškom igrom. Kod nas od ovih zvjezdica samo Stanojević i Adukor mogu proći, da ne bježe k'o pichke od duela. Ostalo frizurice i tetovaže.zagor1987 je napisao/la:Zato jer su antitalenti oni al igraju muski,mudima i srcem poginu i to je to,kof nas ne mozes igrat tako jer imas miseve tj zene kao sto su Bekan,Hebibovic curica,Saric,Hodzic i slicni njima sjetim im se opet najmilijih za ovih par godina patnje i brukanja i njima i upraviskoroalen je napisao/la:Znao sam da će počet priča ovdje o njima... kad smo im se mi smijali na društvenim mrežama, oni su nas odučili od fudbala. Dok smo mi k'o piz.de skinuli gaće u Lištici, oni je tri put u hevti dobili. Ništa više od njih nismo pokazali ove sezone, nas je šamar'o na Koševu ko je stig'o.
Treba nase prije potpisivanja ugovora testirati na nivo Estrogena. Ako je visok - ciao bella.skoroalen je napisao/la:Upravo to, manjak kvaliteta nadoknade muškom igrom. Kod nas od ovih zvjezdica samo Stanojević i Adukor mogu proći, da ne bježe k'o pichke od duela. Ostalo frizurice i tetovaže.zagor1987 je napisao/la:Zato jer su antitalenti oni al igraju muski,mudima i srcem poginu i to je to,kof nas ne mozes igrat tako jer imas miseve tj zene kao sto su Bekan,Hebibovic curica,Saric,Hodzic i slicni njima sjetim im se opet najmilijih za ovih par godina patnje i brukanja i njima i upraviskoroalen je napisao/la:Znao sam da će počet priča ovdje o njima... kad smo im se mi smijali na društvenim mrežama, oni su nas odučili od fudbala. Dok smo mi k'o piz.de skinuli gaće u Lištici, oni je tri put u hevti dobili. Ništa više od njih nismo pokazali ove sezone, nas je šamar'o na Koševu ko je stig'o.
Manite se bodova, svi mogu biti ljubomorni jer mi igramo najljepši fudbal!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znaci doslo je dotle da mi je svejedno sto je utakmica plus je ta utakmica u tako omrazenom mjestu i protiv tako omrazenog kluba. Onim navijacima koji su otisli na ovu tekmu treba spomenike ispred Koseva izgraditi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Moze ovako??? Ja volim volim volim samo tebe ...

Moze dvica ali korneri teskoRegulator je napisao/la:Moze ovako??? Ja volim volim volim samo tebe ...
ŽELJEZNIČAR 1921
-
belosevic28
- Kontakt:
Opet onanisanje na manji sarajevski klub. Ne cudi me, jer taj isti ''navijac'' Sarajeva ima veze sa FK Sarajevom, otprilike kao ja sa Zwolleom, samo sto ja ne pljujem po Zwolleu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- f0rest1946
- Kontakt:
Pavlović, Hodžić, Stanojević, Sarić, Velkoski, Mujakić, Bekić, Crepulja, Šofranac, Mustafić i Halilović.
Klupa Adilović, Šabanović, Kuzmanović, Rahmanović, Herić, Adukor i Husejinović.
Klupa Adilović, Šabanović, Kuzmanović, Rahmanović, Herić, Adukor i Husejinović.
3 od 3. Gadan sastav ponovoharis004 je napisao/la:Samo da Bekić bude klupiran, po mogućnosti i Sarić, i da Adukor bude u veznom redu![]()
- BordoSarajevo
- Kontakt:
E yebem ti i Sarića i krilo.. nevjerovatno
FK Sarajevo
Divovi! 
Bože zdravlja, para, i sabura s Elvisom Sarićem.
- Evolution87
- Kontakt:
Krtola i marcelo 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!