NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ipak smo kompletni sutra, zayebao sam se za kartone da valja 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
- Kontakt:
Ja ocekujem da ce danas Banovici uzet bod, jer su ekipa koja moze pobijediti svakoga, hajde danas ima ga zabite da slavimoooooo.LjumanM95 je napisao/la:ipak smo kompletni sutra, zayebao sam se za kartone da valja
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
sretno danas,vjerovatno Vas čeka težak zadatak(sudije)...LjumanM95 je napisao/la:ipak smo kompletni sutra, zayebao sam se za kartone da valja
Jbt koji bezobrazluk! Zar vi stvarno mislite da Jajcu trebaju sudije da dobiju rasterecene Banovice kuci!?zmaj348 je napisao/la:sretno danas,vjerovatno Vas čeka težak zadatak(sudije)...LjumanM95 je napisao/la:ipak smo kompletni sutra, zayebao sam se za kartone da valja
Iz godine u godinu ista prica, postaje stvarno degutantno. uvijek vodeca ekipa lige predstavlja neko zlo, o njoj se govori najgore. dok je onaj drugi na tabeli predstavnik dobrog, predstavnik postenja! i tako bise predstavnici zla Vitez, Jedinstvo, Mladost a evo sad i Jajce. Dok su cast fudbala branili Radnicki, Sloboda, Gosk(!!!!) i Zvijezda!

Ljudino svaka čast za poststudeni je napisao/la:Jbt koji bezobrazluk! Zar vi stvarno mislite da Jajcu trebaju sudije da dobiju rasterecene Banovice kuci!?zmaj348 je napisao/la:sretno danas,vjerovatno Vas čeka težak zadatak(sudije)...LjumanM95 je napisao/la:ipak smo kompletni sutra, zayebao sam se za kartone da valja
Iz godine u godinu ista prica, postaje stvarno degutantno. uvijek vodeca ekipa lige predstavlja neko zlo, o njoj se govori najgore. dok je onaj drugi na tabeli predstavnik dobrog, predstavnik postenja! i tako bise predstavnici zla Vitez, Jedinstvo, Mladost a evo sad i Jajce. Dok su cast fudbala branili Radnicki, Sloboda, Gosk(!!!!) i Zvijezda!![]()
how yes no
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
@studeni #josip3 Kako vas nije stid nakon onog u Gracanici gdje sudija dobija 6 kola suspenzije radi kradje, i vi govorite o nekim zavjerama, a isto kolo nas prebiju u Orasju dok sudija zmiri na oba oka....
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
Jbt-e koja postava,nema abida.....
Jel zvonic jos pod ugovorom sa zvijezdom kako ide njegov oporavak....djordjevic prvu utakmicu starta ove polusezone
Jel zvonic jos pod ugovorom sa zvijezdom kako ide njegov oporavak....djordjevic prvu utakmicu starta ove polusezone

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Rekonstrukcija tima kao sto sam rekao i igramo u formaciji 4-4-2, jos jedna bitna napomena da Bucunost na mracaj istracala sa najjacim sastavom.
METALLEGHE: Fejzić, Benović, Brković, Radulović, Bibić, Kovač, Gavrić, Karađuz, Rovčanin, Stakić, Pezo.
BUDUĆNOST: Mujkić, Trumić, Jaranović, Aljukić, Pirić, Kavazović, Kovačević, Mahmutović, Zulić, Džinić, Idrizović.
METALLEGHE: Fejzić, Benović, Brković, Radulović, Bibić, Kovač, Gavrić, Karađuz, Rovčanin, Stakić, Pezo.
BUDUĆNOST: Mujkić, Trumić, Jaranović, Aljukić, Pirić, Kavazović, Kovačević, Mahmutović, Zulić, Džinić, Idrizović.
-
- Kontakt:
Jajce vodi 1:0
-
- Kontakt:
Zvijezda vodi 1:0 Misan, Za buducnost jedinu sansu do sada iz slobodnog udarca imao Piric.
-
- Kontakt:
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
- Moderator
- Kontakt:
Makar je 2-1 

Hvala Gracanici
-
- Kontakt:
Ma znalo se da imamo 3 bobe od vas i u banovicima,sad treba gosk premirT,koiiko zinu toliko im dat.jer ce oni jajcani pobudit dobru cifru....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Sta je sa dudicem ljudi?
Sledece kolo 70% odlucuje prvaka ove lige. Jedino pitanje koje se postavlja, ko ce imati prednost na pregovorima kod Luje Ilica 
Danas odradjena utakmica samo sto se mora, komsije nisu zapinjale, Hinovic kriminalan
I mene zanima sta je sa Fedje??

Danas odradjena utakmica samo sto se mora, komsije nisu zapinjale, Hinovic kriminalan

I mene zanima sta je sa Fedje??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ehh sada navijamo za GOŠK
Nema ulaska vrte se velike cifre oko gabele a mi nismo spremni za takve malverzacije.zalosno je sta smo propustili
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Pa danas ti je trebala sekunda da sjedes ponovo na prvo mjesto. Mislim da se niko nece lahko odreci ove trke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.