BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Kakva je ovo kamera na Mirzinom terenu onog škobalja pokazuje dok se igra poen, ni ne vidi se loptica
Nad tobom sunce najljepše sja
- crozzer
- Kontakt:
Bravo Mirza 1:0 
- Partenopei
- Kontakt:
Evo vratili su.pinoglavi je napisao/la:Kakva je ovo kamera na Mirzinom terenu onog škobalja pokazuje dok se igra poen, ni ne vidi se loptica
- crozzer
- Kontakt:
nonšalantan Mirza 
Ko kog prati tenis, ili ga igra na klad. vrlo dobro poznaje kvalitete Hasse-a. Meni je Edmund nepoznanica, al ocigledno ce se Dzumi namuciti.Forster je napisao/la:Pa Mirza jede ovog nesretnika![]()
![]()
Kindže, kindže...
Džumi gubi svoj prvi servis 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Damir vec zijanio servu.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
e moj dzumi odma izgubi gem iako je servirao hahaha
"We need to suffer. And we need to fight."
haase se vadi servisom, kad ga stane yebace ga mirzoni
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma edmund je u dobroj formi i ima dobar servis, a ja nekako vise dajem sansi basicu da prodje prvo kolo nego dzumiju
ovaj što pravi stream izgleda navija za Damira, nešto je eno razbio, stao je 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Jel vama radi Dzumijev stream?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Edmund pojede Damira
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
- crozzer
- Kontakt:
Damir meda ne može ...
pa mozgu jel to ti mislis da je dzumi bolji od njega aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa ima da ga otrese kao sljivu mozgu ti si nepoznanica i ti ne poznajes tenis aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAdibhf88 je napisao/la:Ko kog prati tenis, ili ga igra na klad. vrlo dobro poznaje kvalitete Hasse-a. Meni je Edmund nepoznanica, al ocigledno ce se Dzumi namuciti.Forster je napisao/la:Pa Mirza jede ovog nesretnika![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.