Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Atajic danas dva gola za SJK u pobjedi od 3:4 (nek se nadje) 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ara debitovao u HNL.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Papastathopoulos je napisao/la:Atajic danas dva gola za SJK u pobjedi od 3:4 (nek se nadje)

http://moevideo.net/video/55975.5d76143 ... d8f7fb76cf
Ima jos vremena za njega i ja nikad nisam Atajica proglasavao sjekirom. U ono malo vremena sto sam ga gledao nije zabijao ali sam vidio neke stvari koje ne definiraju sjekire. Dapace mislim da mozda nekad i bude nesto od njega. Dobro je kada igrac ima nase SD i mozemo bez problema cekati hoce li proigrati. Ako ne bude nista od toga hebi ga nismo nista strasno izgubili njegovim pozivom.
Ljudi, prestanite navaljivati na Tankovića, dečko neće, osjeća se kao Šveđanin, idemo dalje...Pivopija je napisao/la:Arslanagic, Tankovic i Martic su prioritet od svih igraca koji nemaju nase papire.
#Salihović
Kako znas da nece? Je li ti imas neke informacije iz prve ruke ili samo onako pises? Ja bi cak rekao da ako se njihov selektor bude imalo slicno ponasao kao nas prethodni Tankovic je buduci Zmaj. Odbio je poziv za U21.Svedske znaci da je doslo do kratkog spoja kod njih. Jos jedna stvar po meni svaki igrac koji jos moze igrati za nas je legitimna tema pisanja na ovoj temi. Pa i ime joj to govori ako se ne varam.BozePetra je napisao/la:Ljudi, prestanite navaljivati na Tankovića, dečko neće, osjeća se kao Šveđanin, idemo dalje...Pivopija je napisao/la:Arslanagic, Tankovic i Martic su prioritet od svih igraca koji nemaju nase papire.
Tanksson će igrat' za nas, babo mu ide u džamiju, a mama nosi hidžab 
To nas najviše yebe. I dalje je masa njih po nacionalnom opredijeljenju musliman sa velikim m. Prokletstvo Balkana - nacionalno samoidentifikovanje kroz instituciju vjere.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Čemu taj ton?dubrovnik je napisao/la:Kako znas da nece? Je li ti imas neke informacije iz prve ruke ili samo onako pises? Ja bi cak rekao da ako se njihov selektor bude imalo slicno ponasao kao nas prethodni Tankovic je buduci Zmaj. Odbio je poziv za U21.Svedske znaci da je doslo do kratkog spoja kod njih. Jos jedna stvar po meni svaki igrac koji jos moze igrati za nas je legitimna tema pisanja na ovoj temi. Pa i ime joj to govori ako se ne varam.BozePetra je napisao/la:Ljudi, prestanite navaljivati na Tankovića, dečko neće, osjeća se kao Šveđanin, idemo dalje...Pivopija je napisao/la:Arslanagic, Tankovic i Martic su prioritet od svih igraca koji nemaju nase papire.
Znam slučajno da su ga roditelji muntali, ali neće, tamo rođen, tamo odrastao, osjeća se kao Šveđanin... I ja bih voljela da se predomisli, ali sumnjam.
#Salihović
Tanković se priziva zbog nekih drugih stvari, a najmanje zbog terena.BozePetra je napisao/la:Znam slučajno da su ga roditelji muntali, ali neće, tamo rođen, tamo odrastao, osjeća se kao Šveđanin... I ja bih voljela da se predomisli, ali sumnjam.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znam na šta ciljaš, ali mislim da je većini ovdje ipak teren na prvom mjestu, a ne zluradost. Ni ja ne volim Safeta, ali bi me igrač poput Tankovića zanimao prvenstveno kao igrač, a ne kao sredstvo da dokažem da je Meša bolji. Meša će to pokazati i bez Tankovića.Virtu4l je napisao/la:Tanković se priziva zbog nekih drugih stvari, a najmanje zbog terena.BozePetra je napisao/la:Znam slučajno da su ga roditelji muntali, ali neće, tamo rođen, tamo odrastao, osjeća se kao Šveđanin... I ja bih voljela da se predomisli, ali sumnjam.
#Salihović
I ti i ja znamo da to nije takoBozePetra je napisao/la:Znam na šta ciljaš, ali mislim da je većini ovdje ipak teren na prvom mjestu, a ne zluradost.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Podebljala i podvukla ključnu riječ.Virtu4l je napisao/la:I ti i ja znamo da to nije takoBozePetra je napisao/la:Znam na šta ciljaš, ali mislim da je većini ovdje ipak teren na prvom mjestu, a ne zluradost.
#Salihović
Martić gostovanje kod Cagliaria gleda sa klupe.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Principatus
- Kontakt:
Ma Bazdarevic treba popricati profesionalno sa Tankovicem i roditeljima i odmah mu ponuditi poziv. Ako je vec odbio U21 Svedske to je dobra situacija da ga dobijemo za nas. Mislim da je njemu dosta svejedno za koga ce igrati, nije on sad neki BiH patriota ali ni svedski. Ako hoce hoce, ako nece idemo dalje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Cesena - Udinese [15:00 h]
XI Cesena: Leali, Perico, Capelli, Krajnc, Magnusson, Carbonero, Mudingay, De Feudis, Brienza, Djuric, Derfel
Hradec Kralove - Victoria Plzen [16:00 h]
Aidin Mahmutovic u prvih 11.

XI Cesena: Leali, Perico, Capelli, Krajnc, Magnusson, Carbonero, Mudingay, De Feudis, Brienza, Djuric, Derfel
Hradec Kralove - Victoria Plzen [16:00 h]
Aidin Mahmutovic u prvih 11.

-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ima li ko dobar link za Mahmutovica ???
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Treba zavrsiti pricu sa ovim Tankovicem.Principatus je napisao/la:Ma Bazdarevic treba popricati profesionalno sa Tankovicem i roditeljima i odmah mu ponuditi poziv. Ako je vec odbio U21 Svedske to je dobra situacija da ga dobijemo za nas. Mislim da je njemu dosta svejedno za koga ce igrati, nije on sad neki BiH patriota ali ni svedski. Ako hoce hoce, ako nece idemo dalje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Vrancic opet klupa danas 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Gledao sam Djurica u prvom pol. 10-15 minuta i svaki zracni duel je dobio. Njega i Dzeku u napad i samo ih gadjati visokim loptama. 
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.