Nasi spominjali Mirzu i Vedrana,Sarajlije Kapiju i tako to.SlevinKelevra je napisao/la:Sta ste radili sinoc pa je moderacija morala intervenisati?! Na ovoj temi?![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- SlevinKelevra
- Kontakt:

Kad te krenulo, jel se puno vjeruje Spallettiu i Wangeru?samirr je napisao/la:Ovo im je zadnji put da im ja otvaram oci.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Moraš biti pravo glup da spominješ to i uđeš u svađu oko toga.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Imal' mahmurluka? 

Trunko je napisao/la:Imal' mahmurluka?

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Arsen Wengeru je vrijeme da ide iz Arsenala..MuhamedTM je napisao/la:Kad te krenulo, jel se puno vjeruje Spallettiu i Wangeru?samirr je napisao/la:Ovo im je zadnji put da im ja otvaram oci.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Previše se vjerovalo Joci Stokiću.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ti nisi normalansamirr je napisao/la:Arsen Wengeru je vrijeme da ide iz Arsenala..MuhamedTM je napisao/la:Kad te krenulo, jel se puno vjeruje Spallettiu i Wangeru?samirr je napisao/la:Ovo im je zadnji put da im ja otvaram oci.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Previse se vjeruje moderaciji.
Udjem na temu pitara vidim sta majkl pise i izadjem. Majkl moderator.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
boju dao si nebu, boju dao si moru <3
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Cijene zeljeza su u konstantnom padu kod otkupljivaca sekundarnih sirovina. Sinoc ste po osmi put izgubili kup. Kisan je dan. Uzimajuci ove 3 cinjenice u obzir odlucio sam ti oprostiti i tvoj post necu prijaviti. Zamoliti cu te da na ovoj temi prestanes prakticirati takav vokabular i zadrzis ga za familiju unutar svoje 4 unhcr-ove plastificirane ceradestaragarda je napisao/la:U pravu si al evo sam se vratio još samo jednom da tebi j e b e m mater pavijanu zatucani ...orangutanu poput tebe i ne trebaju druge teme....prst u uho i gange u nedelju... Bit će vas cijela hiljada na proslaviRigoletto je napisao/la:Zar ti vec nisi jednom odlazio? Dimi visestaragarda je napisao/la:MRTVI SU SE POCELI UZIMAT U USTA... Zbogom za sva vremena sa ove teme....stoko retardirana
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Radnik BijeljinaHigh je napisao/la:boju dao si nebu, boju dao si moru <3

nisu sarajlije, nego samo jedan sarajlija je pomenuo kapijuAgamemnon je napisao/la:Nasi spominjali Mirzu i Vedrana,Sarajlije Kapiju i tako to.SlevinKelevra je napisao/la:Sta ste radili sinoc pa je moderacija morala intervenisati?! Na ovoj temi?![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Pa i vi kazete tuzlaci, znaci sarajlije.dovidjentos.Rinuka je napisao/la:nisu sarajlije, nego samo jedan sarajlija je pomenuo kapijuAgamemnon je napisao/la:Nasi spominjali Mirzu i Vedrana,Sarajlije Kapiju i tako to.SlevinKelevra je napisao/la:Sta ste radili sinoc pa je moderacija morala intervenisati?! Na ovoj temi?![]()
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Nakon:
sada:RuleHz je napisao/la:Ni govora.THEC je napisao/la:a Zahirovic ode komsijama
RuleHZ imas li jos koju insajderskuRuleHz je napisao/la:Petrovic je novi trener FK Sarajevo, PROVJERENO, sacekajte 20 dana, plata velika za nase uslove, ali covjek je i zasluzio.![]()
Ono sto cekam je da poslije sezone vidim naslov: Dino Selimovic podnio ostavku!!!
- Evolution87
- Kontakt:
Hadje Rule reci da ostaju dino i co
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 12 maj 2016, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Valjda nece sad i ovaj Petrovic zavrsiti kod nas. 

Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 12 maj 2016, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Previše se vjeruje Majklu.samirr je napisao/la:Udjem na temu pitara vidim sta majkl pise i izadjem. Majkl moderator.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★