Ili Huawei ili Xiaomi.
Šta budu imali u ProCompu
Dela ba šta je sad Honor?
Saurmane koji je to model tačno?
Moderator/ica: insider
Ja 2018-te uzeo P Smart, telefon je avion. I sad je evo ko kad sam ga tek kupio.
Redmi note 8 Pro.Imaš ga u plava,zelena,crna i bijela boja.Zaštitno staklo naprijed nazad Gorilla glass 5.
Honor je Huawei, a Ekupi je jako ozbiljan kod garancija. Ja im srao jednom grafička mi kasnila 2 dana. I paf 5% popusta na sljedeću narudžbu ko izvinjenje. Kolega kupi mojom karticom xiaomi od 600-10% na Intesu, 540-5% od njih 513 ga ispalo na kraju.
Stara je Y6 dodžaba uz Moju TV, nekih 2-3 marke mjesečno na 24 mjeseca. Ali neke bolje modele se apsolutno ne isplati.
Ja sam prošao kompletnu Mate seriju, od Ascend Mate 7 koji je bio prevelik, ali je odlično radio, do Mate 30 Pro koji je nenadjebiv kao i ona dva prije njega. Ne bih uzeo nešto drugo da mi džaba daju.
Ja 2016. ovdje pred Bozic uzeo Samsung Galaxy S6 na ugovor 2 godine s tarifom neograniceno minuta i poruka plus 7 giga neta. Ukupno bilo 20 eura mjesecno. Sad prije mjesec mozda isao novi ugovor uzet i dobio Huawei P30 Pro 256GB memorija 8GM rama za 360 eura plus tarifa na 2 godine 25 giga neta, neogranicene minute i poruke 20 eura. Poredio kako bi kod nas to ispalo i kad me prekinulo nije.Heller je napisao/la: ↑02 jun 2020, 23:26Stara je Y6 dodžaba uz Moju TV, nekih 2-3 marke mjesečno na 24 mjeseca. Ali neke bolje modele se apsolutno ne isplati.
Ja sam prije znao dok mi jr stara kupovala mobitele i 6-7 stoja izletit. Al sad slabo bome, em nemam ama baš nikakve potrebe. Em od igrica igram samo Ark koji je i Redmi Note 5A Prime fino gonio, em se ne slikam. Žao mi para, više volim kur.vama turu bacit.
Žao mi samo što nema kvalitetnog telefona s tipkama ispod displeja, ko na Redmi Note 5A Prime.
P40 serija nema podrsku googla, cisto da znas. Moze se doduse vecina aplikacija instalirat.Marsal je napisao/la: ↑02 jun 2020, 23:31Hvala svima, uzet će se nešto.
Kontam između ovog Saurmanovog i Huaweia, ovako nešto
https://procomp.ba/huawei-mobiteli/2938 ... black.html
Redmi 8 Pro u odnosu na ovaj Huawei ima jaču kameru i jaču bateriju nešto veći display, video opcija snimanja u 4K.I naravno slabu zaštitu u odnosu na Gorilla 5 na Xiaomi.Marsal je napisao/la: ↑02 jun 2020, 23:31Hvala svima, uzet će se nešto.
Kontam između ovog Saurmanovog i Huaweia, ovako nešto
https://procomp.ba/huawei-mobiteli/2938 ... black.html
Znaci nema sanse za da se moze ista mjeriti sa Xiaomi-em u dobivenom-placenom, Huawei je prolazio do unazad par godina dok nije poceo nabijati cijene kao da kupujes osrednje Njemacko auto...Virtu4l je napisao/la: ↑02 jun 2020, 23:29Ja sam prošao kompletnu Mate seriju, od Ascend Mate 7 koji je bio prevelik, ali je odlično radio, do Mate 30 Pro koji je nenadjebiv kao i ona dva prije njega. Ne bih uzeo nešto drugo da mi džaba daju.
Yebat će im Trump nanu naninu.