[/quote]kuma je napisao/la:Vrag
uto feb 21, 2017 9:30 pm
Dzelo, Zujo, Amar, Gredic oni su vodili glavnu rijec.
Evo[/quote]
Ako si Vrag@ nemaš ništa sa ovim. Ono ispod je bitno a ti ništa osim istine nisi napisao. Slažem se da su bili odgovorni.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
[/quote]kuma je napisao/la:Vrag
halaliMi je napisao/la:Oni su samo imali dobru ideju a ostali su odradili navijaci.Niti su napravili tribinu od svojih para, niti vracaju dugove od svojih para. Sve sto rade, rade od para sto su im ostavili druge uprave. Ostavili im dugove i ostavili im jos par miliona u igracima i ratama prodanih igraca. Tako da smiri se malo.
kuma je napisao/la:Vrag
Zato što tvrde da Mi kao kuhamo a on ispod tvog posta piše da ce svi odgovarat i da ne spavaju mirno. Uostalom znas sve, čitao si svašta. Još jednom, ništa protiv tebe fakat, rado čitam tvoje postove.kuma je napisao/la:
Ne znam zasto si podebljao to Amar
Sta kaze papagaj ?halaliMi je napisao/la:Igraju se menadzera s tudjim parama sto je najveci problem.Tribinu su napravili navijaci a ova uprava osim ideje s tribinom nema nista. Cao đaci....
Pa i treba odgovarati, svi iz tog perioda. Ne moguce da on to nije znaoNeandertalac je napisao/la:Zato što tvrde da Mi kao kuhamo a on ispod tvog posta piše da ce svi odgovarat i da ne spavaju mirno. Uostalom znas sve, čitao si svašta. Još jednom, ništa protiv tebe fakat, rado čitam tvoje postove.kuma je napisao/la:
Ne znam zasto si podebljao to Amar
Potpisan reprogram. Dalje.kuma je napisao/la:Za porezni dug od 2 mil. KM
Da, sebi. Bolesni ljudi tipa Misimovica sve rade radi sebe. Zeljo je njemu kao i njegovim pudlicama na zadnjem mjestu. Pravi to sebi da moze stati pred ogledalo i reci onom drugom u ogledalu vidis ti kakav sam ja majstor, onaj Osim mi nije do koljena. Pudlice odobravaju, njemu misici rastu i sto je najgore Zeljo ispasta, a on ce Dolinu napustiti ko ker posljednji.kuma je napisao/la:halaliMi je napisao/la:Oni su samo imali dobru ideju a ostali su odradili navijaci.Niti su napravili tribinu od svojih para, niti vracaju dugove od svojih para. Sve sto rade, rade od para sto su im ostavili druge uprave. Ostavili im dugove i ostavili im jos par miliona u igracima i ratama prodanih igraca. Tako da smiri se malo.![]()
Pa kome prave sve to ? Sebi ?
Uložena žalba. Porezna zaracunala bukvalno sve, čak i stvari na koje se ne plaća porez tj računala po budžetu a ne po doprinosima itd. Dalje, jos neke stavke koje vec ukljucene u potpisani reprogram. Taj dug će biti manji bar bi trebao po zakonu. I sa njim takvim dođemo na ukupno 3 mill, malo jače na period od 11 godina otprilike. Kamate se otpisuju. Koliko smo platili u zadnje dvije?kuma je napisao/la:govorim o dodatnim 2 mil. duga sto je porezna nasla, a nastao upravo u tom periodu
nista tu nije potpisano, imao si i izvjestaj neki dan
taj nick "model" ja nemam među prijavama. Osim ako se nije nekad davno registrovao, pa više ne mogu da ga iskopam. Nek se registruje ponovo.Neandertalac je napisao/la:Zamolio bih admina@ da pusti acc Model@ , pokušao se prijaviti ali je odbijen i da javi kada to učini. Hvala.
Takođe, ako je moguće aktivirajte acc Avlami@ ili Carsija_ba@ tako nešto. Hvala.
fina ekipa hahaahah djecurlija ona?HajdeZeljozabiGol je napisao/la:hoce li ko od vas u BL ide fina ekipa
Izgleda da ide 8-9 autobusa, ici ce dosta raje koja odavno nije.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:hoce li ko od vas u BL ide fina ekipa
Dakle oko 700 navijaca da ocekujemo u BL?halaliMi je napisao/la:Izgleda da ide 8-9 autobusa, ici ce dosta raje koja odavno nije.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:hoce li ko od vas u BL ide fina ekipa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.