mi nemamo brod narodniMocMahale444 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:bordo brod je isplovio 1946. godine i konačno je došlo vrijeme da spusti svoje sidro

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mi nemamo brod narodniMocMahale444 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:bordo brod je isplovio 1946. godine i konačno je došlo vrijeme da spusti svoje sidro
To je to. Zato sam i rekao pitam se sta su mu obecali i sta je trazio da bi prihvatio funkciju.Zenzo je napisao/la:Finansije ce dobro da diktiraju rad Papca, ne mislim na njegovu platu nego na pojacanja u vidu igraca koja kostaju a nama su jako potrebna.
Vise bih volio kad bi se na zimu zahvalio nekolicini igraca, uz 2-3 pojacanja za proljece i ljeto.
nama treba muha najmanje 5 igraca, dva beka, veznjak, stoper, kriloo ljevo jer od crnova nema nistaMocMahale444 je napisao/la:@BMW kako bolan samo 2-3 igraca kad mi samo imamo 2-3 dobra igraca. Treba nama dosta dobrih pojacanja ali nema sanse da se dovedu sad na prelaznom.
Ako cemo iskreno treba nam skoro cijeli timNeymar11 je napisao/la:nama treba muha najmanje 5 igraca, dva beka, veznjak, stoper, kriloo ljevo jer od crnova nema nistaMocMahale444 je napisao/la:@BMW kako bolan samo 2-3 igraca kad mi samo imamo 2-3 dobra igraca. Treba nama dosta dobrih pojacanja ali nema sanse da se dovedu sad na prelaznom.
Ma hajd ubrzo ce prelazni rok pa cemo vidjeti, sta koga ce mo dovesti da nam treba par dobrih igraca treba, nego treba prvo okrenut mislis ka Borcu valjda nasi dobiju zanadati seMocMahale444 je napisao/la:Ako cemo iskreno treba nam skoro cijeli timNeymar11 je napisao/la:nama treba muha najmanje 5 igraca, dva beka, veznjak, stoper, kriloo ljevo jer od crnova nema nistaMocMahale444 je napisao/la:@BMW kako bolan samo 2-3 igraca kad mi samo imamo 2-3 dobra igraca. Treba nama dosta dobrih pojacanja ali nema sanse da se dovedu sad na prelaznom.![]()
Jos kad se na ljeto proda Veca i mozda Zaka
Hvala mu što nismo postali kao Modriča i Brotnjo!Želimo napraviti klub, ne samo nogometni tim
Dodaje kako je u prošlosti fokus bio na prvom timu, te da se manje radilo na ostalim stvarima važnim za funkcionisanje kluba.
"Mi nismo željeli da upadnemo u tu zamku. Polako gradimo klub koji sigurno korača stazama uspjeha. Sjetite se da su Modriča i Brotnjo bili prvaci BiH, a sada su u nižim ligama. Oni su zapostavili ove stvari koje mi sada radimo jer su vjerovatno mislili da će to doći samo po sebi. Ljudi koji sada vode Želju bili su razlog da se ponovo vratim u nogomet. Vidio sam da imaju plan i tačno znaju šta rade, vidio sam da što obećaju – ispune. Želimo napraviti klub, ne samo nogometni tim", napominje Aldin.
Trenutno korisnika/ca: Dofu, Hrasno15, Levin, WeekendOffender i 57 gostiju.