**** ih kodroLjoZee je napisao/la:Evo Sinan kaze Kodro novi selektor. Taman Amar nek nas preuzme.[emoji1]
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nek Amar bude novi trener naseg klubaMocMahale444 je napisao/la:**** ih kodroLjoZee je napisao/la:Evo Sinan kaze Kodro novi selektor. Taman Amar nek nas preuzme.[emoji1]

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MocMahale444
potpis odma, iste sekunde/stotinke.Zeljo92 je napisao/la:Nek Amar bude novi trener naseg klubaMocMahale444 je napisao/la:**** ih kodroLjoZee je napisao/la:Evo Sinan kaze Kodro novi selektor. Taman Amar nek nas preuzme.[emoji1]
Taman mu sin moze uletit u prvih 11 umjesto Ibisevica. [emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
tip levat zesci ali nasi glupani iz poznatih razloga se odlucise za ovog bekana iz bar **** mu mesi mater.
Kodro je otjeran iz onog kluba zbog bojkota igraca cini mi se. Zamislite sta ce mu tek Dzeko, Begovic i kompanija raditi. Njima treba "cvrsta ruka" inace ce uraditi iste stvari ko i Bazdarevicu tacnije setati po terenu ili zvjerati po tribinama. Ali ionako necemo nigdje. Sto biti u top 20 kad mozes biti 90 npr. [emoji1]
Hajde ti Amare kod nas. Nama treba trener kao ti inace odosmo gdje ne treba.
- MocMahale444
Jazavac je kodro i insan bez obraza, onako ga nabili nogom cijeli svijet mu se keslao a on ko lesi se vrati. Sramota i za savez gomilu go.vnara koji samo stete fudbalu u BiH haram im bilo.Najgori moguci odabir.
Valjda ce sad izdrzati makar 3 utakmice da obori svoj licni rekord. [emoji38] [emoji38]
Nebi se dvomuio ni sekunde da Amar nas preuzme da nas vrati gdje pripadamo, samo sa njim mozemo do duple krune, sto zasto? Amar ima muda da zebu udalji iz ekipe Amar ima sve , mada ja imam info nez kolko tacnu ako Adzem sad izgubi il uzme bod noga mu je.. Dajte Amara da svi izginemo sigurno ce on privuc jos raje na tribine + na zimu par igraca i dupla krunaLjoZee je napisao/la:Kodro je otjeran iz onog kluba zbog bojkota igraca cini mi se. Zamislite sta ce mu tek Dzeko, Begovic i kompanija raditi. Njima treba "cvrsta ruka" inace ce uraditi iste stvari ko i Bazdarevicu tacnije setati po terenu ili zvjerati po tribinama. Ali ionako necemo nigdje. Sto biti u top 20 kad mozes biti 90 npr. [emoji1]
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Moramo vratiti Amara uz duzno postovanje Adzemu, jos kad je sad Papac ovdje to se mora iskoristiti.Neymar11 je napisao/la:Nebi se dvomuio ni sekunde da Amar nas preuzme da nas vrati gdje pripadamo, samo sa njim mozemo do duple krune, sto zasto? Amar ima muda da zebu udalji iz ekipe Amar ima sve , mada ja imam info nez kolko tacnu ako Adzem sad izgubi il uzme bod noga mu je.. Dajte Amara da svi izginemo sigurno ce on privuc jos raje na tribine + na zimu par igraca i dupla krunaLjoZee je napisao/la:Kodro je otjeran iz onog kluba zbog bojkota igraca cini mi se. Zamislite sta ce mu tek Dzeko, Begovic i kompanija raditi. Njima treba "cvrsta ruka" inace ce uraditi iste stvari ko i Bazdarevicu tacnije setati po terenu ili zvjerati po tribinama. Ali ionako necemo nigdje. Sto biti u top 20 kad mozes biti 90 npr. [emoji1]
Samo pitanje je kolko Amar Zeli to, kruze razne price da nije sa ovom upravom bas dobar posebno sa Misketom, e sad jel istina il ne necu da ulazim uto neka izmisle kako znaju neka ga vrateMocMahale444 je napisao/la:Moramo vratiti Amara uz duzno postovanje Adzemu, jos kad je sad Papac ovdje to se mora iskoristiti.Neymar11 je napisao/la:Nebi se dvomuio ni sekunde da Amar nas preuzme da nas vrati gdje pripadamo, samo sa njim mozemo do duple krune, sto zasto? Amar ima muda da zebu udalji iz ekipe Amar ima sve , mada ja imam info nez kolko tacnu ako Adzem sad izgubi il uzme bod noga mu je.. Dajte Amara da svi izginemo sigurno ce on privuc jos raje na tribine + na zimu par igraca i dupla krunaLjoZee je napisao/la:Kodro je otjeran iz onog kluba zbog bojkota igraca cini mi se. Zamislite sta ce mu tek Dzeko, Begovic i kompanija raditi. Njima treba "cvrsta ruka" inace ce uraditi iste stvari ko i Bazdarevicu tacnije setati po terenu ili zvjerati po tribinama. Ali ionako necemo nigdje. Sto biti u top 20 kad mozes biti 90 npr. [emoji1]
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
@Neymar
Znamo tu pricu jedno 100 ispricanu, zbog Zelje bi trebali malo razmisliti i on i Miske.
Moja zelja je da nas on vodi i da se sportski dio da Amaru. Koliko je to u mogucnosti nemam blage.
Znamo tu pricu jedno 100 ispricanu, zbog Zelje bi trebali malo razmisliti i on i Miske.
Moja zelja je da nas on vodi i da se sportski dio da Amaru. Koliko je to u mogucnosti nemam blage.
Sve je lahko nije tu Amar bitan Miske Zeljo nas iznad svega, Amar+Miske+Papac dobitna kombinacija, neka sjednu za sto ko ljudi neka se dogovore Amar je potreban ovoj selekciji ljudi i ovom timu... Uz dogovor sve je moguceMocMahale444 je napisao/la:@Neymar
- MocMahale444
Naravno da jeste potreban, kako ga nema tako nema ni titule.Neymar11 je napisao/la:Sve je lahko nije tu Amar bitan Miske Zeljo nas iznad svega, Amar+Miske+Papac dobitna kombinacija, neka sjednu za sto ko ljudi neka se dogovore Amar je potreban ovoj selekciji ljudi i ovom timu... Uz dogovor sve je moguceMocMahale444 je napisao/la:@Neymar
- grbavicka1921
- Kontakt:
Kodro? Šta reči koju posluku porati, kome?!
Pogotovo jer će repka mu biti k'o ćas domaćinstva.
Amare preuzimaj nas tako ti Allaha, Isusa i Bude!
Pogotovo jer će repka mu biti k'o ćas domaćinstva.

Amare preuzimaj nas tako ti Allaha, Isusa i Bude!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- Neandertalac
- Kontakt:
Kako sve funkcioniše u državi, tako i reprezentacija. Čovjek sa kojim se ne može manipulisati i koji bi konačno donio sistem nema mjesta u gnijezdu tala i lopovluka. E neće moći.
Živio nam Osim dragi, gospodaru familije!
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 16 nov 2017, 08:23, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Zenzo je napisao/la:Vjerovatno radi pritiska Ivica popustio.
Kakav si ti kralj

Re: RE: Re: FK Željezničar
AMAR AMAR OSIM OSIM !Neandertalac je napisao/la:Kako sve funkcioniše u državi, tako i reprezentacija. Čovjek sa kojim se ne može manipulisati i koji bi konačno donio sistem nema mjesta u gnijezdu tala i lopovluka. E neće moći.
U svemu ovome mi je najviše žao Ivice, zbog načina na koji su ga iskoristili i izmanipulisali. FUJ JADOVI I GNJIDE
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- invincible1921
- Kontakt:
Jedino mi je krivo što bi ovi kompleksasi širom BiH mu.da pojeli kad bi uspio sa repkom. U šta ne sumnjam ali nebitno sad
Vrati se sefe i povedi nas
Vrati se sefe i povedi nas
=\_1921_/=
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Kerovi, da ga mogu pljuvati kako sinu namješta a od početka lobi spreman. Sinoć satro izbor i sastanak a dernek počeo uveliko, valjali se lobisti pjani po cesti.Qwerty90 je napisao/la:AMAR AMAR OSIM OSIM !Neandertalac je napisao/la:Kako sve funkcioniše u državi, tako i reprezentacija. Čovjek sa kojim se ne može manipulisati i koji bi konačno donio sistem nema mjesta u gnijezdu tala i lopovluka. E neće moći.
U svemu ovome mi je najviše žao Ivice, zbog načina na koji su ga iskoristili i izmanipulisali. FUJ JADOVI I GNJIDE
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.