Ja ti kažem drugu stvar, sistem i zakoni su takvi da to u BiH prolazi i da je radniku bulja izložena kao kod mladog babuna. Nije to samo u Želji bilo pa hajmo vješat odgovorne. Niti ja to podržavam, daleko od toga. Treba ih plaćati koliko se mora i ni feninga više.kuma je napisao/la:Pa kako nije. Ti radis nisi prijavljen ? Je li to po zakonu ?
Drugo je kada ne placas porez, pa se nakupi kamate i eto belaja. Sreca u nesreci je sto su izasli u susret sportskim kolektivima.
Pa i **** Zerica, hocu-necu. Neka on ide u tri lijepe pa tamo moze birati dane kada hoce da igra. Ramovic nije jos dobio postene prilike, saltao ga Adzem ko da je mijenjac.
Žera, ne znam iskreno. Trebalo mu se više prilike dati ali Boga mi iskreno ima i njegovog masla plus stari koji je sve osim uzoran. Nadajmo se kako će skontati na vakat dok nije kasno. Da sam trener Ramović i Žerić bi dijelili minute a Zebu bih kulturno sklonio bez hajke koja se već uveliko sprovodi. Ne mirisem ga previše ali ne moramo hrakati sve koji su ipak neki trag ostavili.
Placenike bi suto po pomoćnom.