da se citiram 21.06.2018. napisano, čovjek je jednostavno samo smetao u razvoju nekog drugog mlađeg igrača, bio igrač manje na terenu a da ne govorim ostale situacije koje su razjebavale ostale momke, ovo se trebalo već tada napraviti a ne čekati do sada.ljutinar je napisao/la:Čabraja je na žalost već daleko od Širokog u glavi, ako odigra koju utakmicu do 12 mjeseca bit' će premija, na njemu ne trebate graditi neki poseban optimizam i igru.york je napisao/la:Po meni najvece dosadasnje pojacenje je Čabrajin povratak...
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Previše igrača u ekipi kojima ne znači ništa NK Široki,bez emocija su i s remijima i porazima,tu su da odrade posao bez nekog velikog pritiska,čisti bolikurci a nista bolji od domacih igraca. Prvo se rijesiti Babica Begonje Kovacica Popovica..pa bi se mogla praviti zdrava klapa u svlacionici pa onda igra.
Samo jedno ime
J.ebo to, imamo mi prećih problema...since1948 je napisao/la:Iritira me ovo ulizivanje Dinamu
Slažem se naravno...sb1996 je napisao/la:J.ebo to, imamo mi prećih problema...since1948 je napisao/la:Iritira me ovo ulizivanje Dinamu
SAMO ŠIROKI!
Pozdravljam forumase ovog topica.
Ako moze kratki presjek zdrastvenog biltena. Vidim da su misljenja podijeljena oko Cabrajinog odlaska tako da ako sam dobro shvatio i nije vam veliki minus.
Ove sezone smo odigrali dvije muske, fer i dobre utakmice te se iskreno nadam da nas u nedelju ocekuje ista.
Ako moze kratki presjek zdrastvenog biltena. Vidim da su misljenja podijeljena oko Cabrajinog odlaska tako da ako sam dobro shvatio i nije vam veliki minus.
Ove sezone smo odigrali dvije muske, fer i dobre utakmice te se iskreno nadam da nas u nedelju ocekuje ista.
tuzlanska Sloboda
Proslava gola kao onda kada je zabio golcinu Sarajevu na Pecarihlive je napisao/la:
Zvone Kožulj, bravo mali!!
![]()
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
A ludnice...od 9.mjesta nas dijele 3 boda 
Voda je došla do grla,moramo se pod hitno uozbiljit
Voda je došla do grla,moramo se pod hitno uozbiljit
SAMO ŠIROKI!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Neki dan govorite mozete stici zelju a ne vidite da vam 5 ekipa puse za ledjima 
Šta tebe boli k.rc?HeraklitMracni je napisao/la:Neki dan govorite mozete stici zelju a ne vidite da vam 5 ekipa puse za ledjima
Samo jedno ime
Ajde qičke iznenadite nas danas,odigrajte jednom u gostima kako Bog zapovijeda.
Igraj Široki ti si najbolji!
-
volimsiroki
- Kontakt:
Moja Tv valjda izleti neki linkvolimsiroki je napisao/la:Imal prijenos tekme gdje?
SAMO ŠIROKI!
-
volimsiroki
- Kontakt:
since1948 je napisao/la:Moja Tv valjda izleti neki linkvolimsiroki je napisao/la:Imal prijenos tekme gdje?
Ma nece izletit. Treba platit 2KM i gledat. Ha ya
Igraj Široki, ti si najbolji !!
Ma ja,i ja cu uplatit. Ne isplati se zayebavat za 2 markevolimsiroki je napisao/la:since1948 je napisao/la:Moja Tv valjda izleti neki linkvolimsiroki je napisao/la:Imal prijenos tekme gdje?
Ma nece izletit. Treba platit 2KM i gledat. Ha ya
SAMO ŠIROKI!
Luka kapetan napokon, Bagarić opet klupa..
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
J.ebo ga Begonja pored Bože...
Kako ide ono da se gleda preko moje tv? Jel moze netko link za to poslat ako nije problem
Samo jedno ime