FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne znam zasto se vecina ljudi ovdje brine za pojacanja u odbrani,ova liga nema 3 napadaca postena,ne mozes ti ovdje primiti puno golova,mene samo brine napad,ne mozemo vec 5 sezona kako treba biti opasni po go protivnika,a haman da ce se agonija nastaviti i ove sezone..2 krila dovesti pod hitno i jednog napadaca..Prekinuti vise sa formacijom 4-5-1,nije ovo liga prvaka u gostima kad se igra pa neko branjenje i cekanje kontre..Samo ofanzivom mozemo do PL a za odbranu cemo se vec nekako snaci..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ako sad ne bude dobar napad ona ne znam kad ce, Mujkic i Galin ocekujem puno od njih.Slatinash_7 je napisao/la:Ne znam zasto se vecina ljudi ovdje brine za pojacanja u odbrani,ova liga nema 3 napadaca postena,ne mozes ti ovdje primiti puno golova,mene samo brine napad,ne mozemo vec 5 sezona kako treba biti opasni po go protivnika,a haman da ce se agonija nastaviti i ove sezone..2 krila dovesti pod hitno i jednog napadaca..Prekinuti vise sa formacijom 4-5-1,nije ovo liga prvaka u gostima kad se igra pa neko branjenje i cekanje kontre..Samo ofanzivom mozemo do PL a za odbranu cemo se vec nekako snaci..
Igrali su svi.kerber je napisao/la:Kojije sastav smajl izbacio juče u bjeljini
Dobro kaže @Slatinaš, dobra odbrana će igrat' ulogu samo protiv nekoliko ekipa koji imaju dobar napad. Najbitniji dio ekipe je veza, ali džaba i to ako ne bude imao ko davati golove. Mislim da sada to neće biti problem, pogotovo ako budu bila tri, četiri dobra napadača.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
koji sale ba Panta?Skojevski je napisao/la:Sale i Karlos.TzBulevar87 je napisao/la:Zna li neko ko je igrao stopere danas?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Oj boze svima moras posebno objasnjavat.SaltCityAttack je napisao/la:koji sale ba Panta?Skojevski je napisao/la:Sale i Karlos.TzBulevar87 je napisao/la:Zna li neko ko je igrao stopere danas?
Adnan Salihovic i Adnan Mujkic !
Vjerovatno Adnan Salihović. Ispravite me ako nisam u pravu.SaltCityAttack je napisao/la:koji sale ba Panta?Skojevski je napisao/la:Sale i Karlos.TzBulevar87 je napisao/la:Zna li neko ko je igrao stopere danas?
Ovaj Galin je dvometraš
ima li kakvih novih informacija za Krpića ? obzirom da su sad tu Mujkić i Galin.
I svaka čast za naše mlade momke, u Sa očekujemo potvrdu ove pobjede i slavlje.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kakav je Omerovic bio, sta je igrao? beka ili krilo.
isto tako za Jaganjca jel propao skroz il se vraca ove sezone.
isto tako za Jaganjca jel propao skroz il se vraca ove sezone.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Karlos je sigurno imao jedan nastup, mislim protiv Krajišnika par kola prije kraja...imao i dobru šansu...
Dečko je skroz mlad, mislim 17-18godina...i naravno sin Satketa
Dečko je skroz mlad, mislim 17-18godina...i naravno sin Satketa

tuzlanska Sloboda
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa ima i taj Smajlovic..mogli bi znci dobiti 4 nova napadaca ovu sezonu, ako Krpic stigneCoraco je napisao/la:Ovaj Galin je dvometrašima li kakvih novih informacija za Krpića ? obzirom da su sad tu Mujkić i Galin.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sta ima za stopera Jusica ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
mislim da ce se znat za par dana...harry_90 je napisao/la:Sta ima za stopera Jusica ?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne treba vise napadaca ( za sad), osim ako se nece raskidat sa nekim koji nisu zadovoljili...Selamovic, Velagic, Smajlovic, Mujkic, Galin - dosta napadaca za sad. Napredak od 300% u odnosu na proslu sezonu..sad samo rijesit jednog ili dva stopera hitno ( Jusic i jos neko) i onda do kraja prelaznog roka rjesavat krilo i imamo ekipu za sami vrh.
za sad ovo ide ok ( ako ne bude odlazaka) i u zavisnosti od toga kako rijesimo pitanje stopera ce zavisit i nase ambicije. Ostale pozicije su se fino popunile.
za sad ovo ide ok ( ako ne bude odlazaka) i u zavisnosti od toga kako rijesimo pitanje stopera ce zavisit i nase ambicije. Ostale pozicije su se fino popunile.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Znači za sad je zvanično ovakva situacija, nije loše
Otišli: Crnogorac, Gojković, H.Ribić.
Došli: K.Hodžić, E. Hodžić (golmani), Fejzić, Mehanović (odbrana), Efendić, Brčkalić, Hasanović (sredina), Mujkić, Smajlović, Galin (napad).
Otišli: Crnogorac, Gojković, H.Ribić.
Došli: K.Hodžić, E. Hodžić (golmani), Fejzić, Mehanović (odbrana), Efendić, Brčkalić, Hasanović (sredina), Mujkić, Smajlović, Galin (napad).
Jasmin Mujkic dobio 3000 KM na ruke i jos ce imati mjesecnu platu od 1000 KM
znaci vise nego u Gracanici!

Sloboda Tuzla
za te pare očekujem 15 golova ove sezone .. sve preko toga je mašalafukaratz je napisao/la:Jasmin Mujkic dobio 3000 KM na ruke i jos ce imati mjesecnu platu od 1000 KMznaci vise nego u Gracanici!

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ma ja bi i sa 10 bio zadovoljan samo da se i Galin nadoveze sa 8 komadaJTS je napisao/la:za te pare očekujem 15 golova ove sezone .. sve preko toga je mašalafukaratz je napisao/la:Jasmin Mujkic dobio 3000 KM na ruke i jos ce imati mjesecnu platu od 1000 KMznaci vise nego u Gracanici!

Sloboda Tuzla
mah, prošle sezone 11 golova, a kako kažu Gračanlije, nije baš "blistao", a prije toga je zabio koliko, 21 gol?fukaratz je napisao/la:ma ja bi i sa 10 bio zadovoljan samo da se i Galin nadoveze sa 8 komadaJTS je napisao/la:za te pare očekujem 15 golova ove sezone .. sve preko toga je mašalafukaratz je napisao/la:Jasmin Mujkic dobio 3000 KM na ruke i jos ce imati mjesecnu platu od 1000 KMznaci vise nego u Gracanici!
zadnjih 5 godina nam stoperi predvode listu strijelaca vrijeme je za promjene! i Jusic ce uskoro potpisati al nece biti zadnji

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ma mogu trpat po 5 komada ovim slabijim ekipama na Tusnju to ce im i popraviti statistiku
a eto malo je falilo da se Tare vrati al propade sve, valjda uspiju uraditi nesto do kraja prelaznog roka povodom njega jer bi dominiro ovom ligom
al hajd polako slazemo mocnu ekipu i ako sad ne udjemo ne znam kad cemo 

Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.