Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Mourinhu je upalio plan sa Adebayorom prosle godine,makar je osvojen kup,slican su tip igraca,msm. ako je njegova zelja Edin,da tu nebi bilo greske,valjda on zna ko mu treba ..a Real 100 :% za sada nema takvog napadaca 
- anonymousHD
- Kontakt:
Ronaldo nije timski igrač? Izvini, a koliko si ti utakmica Reala ove sezone pogledao? Ronaldo uopšte nije onaj stari... Neko je napisao na temi Reala, da Ronaldo više ne forsira šut, da dodaje lopte, da asistira i tak i jest... Ronaldo je skroz novi igrač, koji je naučio da je bitan tim a ne samo on. U Realu ga čeka timski duh, pojedinci nisu bitni. Džeko bi uspio u Realu.Cartman je napisao/la:Tehnika i brzina prvenstveno. A ako vam smeta sto Dzeko u Cityu ne dobiva dovoljno ubacaja, mozete mislit koliko ce ih dobit u Realu. Da ne pricam o navodnoj sebicnosti Silve i Aguera, a tamo ga ceka timski igrac Ronaldo.
- Evolution87
- Kontakt:
Ma kakav crni Real, igrao bi u pola manje nego u Citiju
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ako bi on i Benzema ostali jedini pravi spicevi ,msm. da bi igrao vise nego u ShityuEvolution87 je napisao/la:Ma kakav crni Real, igrao bi u pola manje nego u Citiju
Gledao sam njega dovoljno puta da znam kakav je igrac. Ove sezone ima 8 asistencija i 32 gola u ligi. Isto tako je igrac sa ubjedljivo najvise udaraca u Primeri sa 177, Messi ima 139. Sljedeci Falcao sa 93. Ako to nije forsiranje suta, onda ne znam sta jest. Gledao sam ga svake sedmice 6 godina u Unitedu i znam kakav je kao lik, to najbolje pokazuje slavlje nakon finala LP 2008 kad je on sam slavio nakon penala. Drag mi je, ali sebican. Samo kazem da bi mu se na ovom forumu psovala majka svake sedmice, isto kao sto se radi Silvi i Agueru.anonymousHD je napisao/la:Ronaldo nije timski igrač? Izvini, a koliko si ti utakmica Reala ove sezone pogledao? Ronaldo uopšte nije onaj stari... Neko je napisao na temi Reala, da Ronaldo više ne forsira šut, da dodaje lopte, da asistira i tak i jest... Ronaldo je skroz novi igrač, koji je naučio da je bitan tim a ne samo on. U Realu ga čeka timski duh, pojedinci nisu bitni. Džeko bi uspio u Realu.Cartman je napisao/la:Tehnika i brzina prvenstveno. A ako vam smeta sto Dzeko u Cityu ne dobiva dovoljno ubacaja, mozete mislit koliko ce ih dobit u Realu. Da ne pricam o navodnoj sebicnosti Silve i Aguera, a tamo ga ceka timski igrac Ronaldo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kako je moguce da neko Ronalda smatra timskim igracem,pa gledateli vi utakmice Reala ljudi dragi...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
U bayern neće otići sigurno,tu je gomez i oni neće mijenjati koncepciju igre sa jednim isturenim i dva krilna napadača, tako da to odmah otpada kao solucija.
Real,ne znam,mogao bi on tamo igrati,ne bih se složio da je Higuain nešto brži od njega,pošto vidim da o tome govorite.
Juventus bi mu legao kao budali šamar,to je moje viđenje,možda sam subjektivan,Juventusu upravo takav igrač treba jer igra 4-3-3 sa jednim klasičnim špicom i 2 krila,on bi se fantastično uklopio u ovu ekipu,jači je od Matria koji je dobar napadač,ali nije kalibar Edina, tako da bi Edin bio prvi izbor,a Matri kao dostojna alternacija.
Real,ne znam,mogao bi on tamo igrati,ne bih se složio da je Higuain nešto brži od njega,pošto vidim da o tome govorite.
Juventus bi mu legao kao budali šamar,to je moje viđenje,možda sam subjektivan,Juventusu upravo takav igrač treba jer igra 4-3-3 sa jednim klasičnim špicom i 2 krila,on bi se fantastično uklopio u ovu ekipu,jači je od Matria koji je dobar napadač,ali nije kalibar Edina, tako da bi Edin bio prvi izbor,a Matri kao dostojna alternacija.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Ma Juve je perfektan za njega. A i on za Juve. Nego znas li koliko para planiraju potrosit na ljeto? Tesko da ce City pustit Dzeku za manje od 25 miliona funti. Ipak su platili 27 prije godinu i pol.Oxygen je napisao/la:U bayern neće otići sigurno,tu je gomez i oni neće mijenjati koncepciju igre sa jednim isturenim i dva krilna napadača, tako da to odmah otpada kao solucija.
Klub koji ga bude zelio imati odmah na pocetku ce se pozivati na Edinovo neigranje. Znaci, ili ne racunate na njega, a i da racunate u narednom periodu, zadnju sezonu se nije bas naigrao. Sto dovodi do zakljucka da City ne moze niako dobiti vise nego je dao .. Osim ako ce ga ponovo seik placati ..
^Što se tiče ljetnog prijelaznog roka Juve će imati veoma velik budžet za nove igrače, a pogotovo ako osvoje Calcio. Naime, kako sam u proteklih nekoliko dana čitao, Big Ed se također dovodi u kontekst sa ovim slavnim klubom. Juventusu je potreban jedan pravi golgeter, a u Edinu vide taj lijek. Osim njega na meti se nalaze Van Persie, Higuain & Gomez. Što li će od svega biti vidjet' ćemo, al' moja velika želja jeste odlazak iz Shittya u Calcio.
He never fails to achieve new heights in being effin' stupid!
I ja sam cuo da Kozara priprema ponudu. 100 %hz1987 je napisao/la:dzeko prelazi u dortmund 100%
provjereno!
Po nekim procjenama,utrošit će se između 25-30M za napadača.Cartman je napisao/la: Ma Juve je perfektan za njega. A i on za Juve. Nego znas li koliko para planiraju potrosit na ljeto? Tesko da ce City pustit Dzeku za manje od 25 miliona funti. Ipak su platili 27 prije godinu i pol.
Ne znam koliko bi City želio,realno je da je cijena Edina oko 30M eura,mislim da bi Juve do te cifre išao,a i prije nego je City Aguera uzeo,Juve je bio spreman dati 36M za Argentinca,tako da novaca će biti.
Plata bi mogla biti problem,jer u Juventusu najveću platu ima Buffon (oko 5,5M eura).
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
A Banzema ti ima tehniku skoro ko i VidicCartman je napisao/la:Dzeko da igra pored Benzeme? Vrlo tesko. A on nema tehnike za Real.anonymousHD je napisao/la:U Realu raznosio vodu? U Realu bi igrao 99%, bio bi ubica čovek. Ronaldo, Di Maria, Ozil, Kaka, pa ljudi bi ga pitali lopta samo tako... Real Madrid nema nikako onog pravog špica, da je visok da je dobar u skoku da razgrće u odbrani, Džeko bi se fenomenalno uklopio.Meni se sviđa transfer, volio bi da se ostvari.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dado je napisao/la:I ja sam cuo da Kozara priprema ponudu. 100 %hz1987 je napisao/la:dzeko prelazi u dortmund 100%
provjereno!
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ja svrsavam dok citam ov spekulacije !! 
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
hahhahah ja svrsio prije pet stranica!kimbo je napisao/la:Ja svrsavam dok citam ov spekulacije !!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Ako Ronaldo nije timski igrac onda to nije niko,ocito da ti je ostao iz sjecanja iz Manchestera,gdje se momak dokazivao,Ronaldo u Realu je sasvim druga prica,a i da je drugaciji Mourinho bi to promjenio,jer on samo i zeli timski rad. Ne znam otkud vam to da je Ronaldo sebican?Cartman je napisao/la: Tehnika i brzina prvenstveno. A ako vam smeta sto Dzeko u Cityu ne dobiva dovoljno ubacaja, mozete mislit koliko ce ih dobit u Realu. Da ne pricam o navodnoj sebicnosti Silve i Aguera, a tamo ga ceka timski igrac Ronaldo.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Postavio sam statistiku koja to jasno pokazuje. Naravno da je sebican, zato i jest tako dobar.Pasodzigera je napisao/la:Ako Ronaldo nije timski igrac onda to nije niko,ocito da ti je ostao iz sjecanja iz Manchestera,gdje se momak dokazivao,Ronaldo u Realu je sasvim druga prica,a i da je drugaciji Mourinho bi to promjenio,jer on samo i zeli timski rad. Ne znam otkud vam to da je Ronaldo sebican?Cartman je napisao/la: Tehnika i brzina prvenstveno. A ako vam smeta sto Dzeko u Cityu ne dobiva dovoljno ubacaja, mozete mislit koliko ce ih dobit u Realu. Da ne pricam o navodnoj sebicnosti Silve i Aguera, a tamo ga ceka timski igrac Ronaldo.
Onda Dzeko ima kao Titus Bramble.harishp je napisao/la:A Banzema ti ima tehniku skoro ko i VidicCartman je napisao/la:Dzeko da igra pored Benzeme? Vrlo tesko. A on nema tehnike za Real.anonymousHD je napisao/la:U Realu raznosio vodu? U Realu bi igrao 99%, bio bi ubica čovek. Ronaldo, Di Maria, Ozil, Kaka, pa ljudi bi ga pitali lopta samo tako... Real Madrid nema nikako onog pravog špica, da je visok da je dobar u skoku da razgrće u odbrani, Džeko bi se fenomenalno uklopio.Meni se sviđa transfer, volio bi da se ostvari.
Sta ti pod fudbalskom tehnikom podrazumjevas.Elektrotehniku vjerovatno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.