FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tacno se nekad pitam da li je pojedine igrace stid igdje se pojaviti nakon ove bruke. Heeej 5 bodova u 5 kola... Halo ba.. A oni se slikaju po nekim gramima... Onom Dusanu se opet sjetim nekoga.. Iako su ovdje igraci najmanje krivi, bar pokazite to, glumite ako nista, da vidmo da vam je stalo. Bas ono ponasaju se koda su turisticki dosli u Sarajevo. Uprava Napolje !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nemaju oni ni časti ni obraza. Amateri sa gubitničkim mentalitetom, većini je Sarajevo vrh karijere. Kad dovedeš igrača iz Slobode i Drine, to ti je već downgrade, to su igrači koji nisu navikli ni na publiku ni na uspjehe. Psihološki su jači igrači iz našeg pogona, tu su cijeli život i svega su se nagledali. A i jeftiniji su.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Prije rata su u Sarajevu igrali igraci iz manjih mjesta i klubova pa su bili dobri. Cak su bili i legende, tako da ovo sto pises nema veze sa ovom situacijom.skoroalen je napisao/la:Nemaju oni ni časti ni obraza. Amateri sa gubitničkim mentalitetom, većini je Sarajevo vrh karijere. Kad dovedeš igrača iz Slobode i Drine, to ti je već downgrade, to su igrači koji nisu navikli ni na publiku ni na uspjehe. Psihološki su jači igrači iz našeg pogona, tu su cijeli život i svega su se nagledali. A i jeftiniji su.
- robertkosar
- Kontakt:
Upravu si Malo ih je bilo iz Sarajeva evo sampionska ekipa vise od pola igraca iz manjih mjesta : Djurkovic (sokolac), Radeljas (Gorazde) , Jozic Konjic , Jakovljevic Konjic , Musemic Janjafks74 je napisao/la:Prije rata su u Sarajevu igrali igraci iz manjih mjesta i klubova pa su bili dobri. Cak su bili i legende, tako da ovo sto pises nema veze sa ovom situacijom.skoroalen je napisao/la:Nemaju oni ni časti ni obraza. Amateri sa gubitničkim mentalitetom, većini je Sarajevo vrh karijere. Kad dovedeš igrača iz Slobode i Drine, to ti je već downgrade, to su igrači koji nisu navikli ni na publiku ni na uspjehe. Psihološki su jači igrači iz našeg pogona, tu su cijeli život i svega su se nagledali. A i jeftiniji su.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Prije su ljudi znali za šta igraju, a i prije je drugi vakat bio. Prije su nam igrači Veleža bili megapojačanja, danas bi bilo smiješno dovest pojačanje iz drugoligaša. Ne može se nikako poredit. Danas mi dovedemo igrača iz Drine pa njemu pritisak igrat pred 3 milje ljudi. Bolje momke iz OP uzet, koji su u mlađim kategorijama ponešta osvojili, i već su tu, odrastaju uz klub.
Slazem se za OP , samo dali bi navijaci istrpili omladince jedno 2 sezone dok se to ne poslozi , sumnjam da bi.skoroalen je napisao/la:Prije su ljudi znali za šta igraju, a i prije je drugi vakat bio. Prije su nam igrači Veleža bili megapojačanja, danas bi bilo smiješno dovest pojačanje iz drugoligaša. Ne može se nikako poredit. Danas mi dovedemo igrača iz Drine pa njemu pritisak igrat pred 3 milje ljudi. Bolje momke iz OP uzet, koji su u mlađim kategorijama ponešta osvojili, i već su tu, odrastaju uz klub.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nece njih 11 igrati.fks74 je napisao/la:Slazem se za OP , samo dali bi navijaci istrpili omladince jedno 2 sezone dok se to ne poslozi , sumnjam da bi.skoroalen je napisao/la:Prije su ljudi znali za šta igraju, a i prije je drugi vakat bio. Prije su nam igrači Veleža bili megapojačanja, danas bi bilo smiješno dovest pojačanje iz drugoligaša. Ne može se nikako poredit. Danas mi dovedemo igrača iz Drine pa njemu pritisak igrat pred 3 milje ljudi. Bolje momke iz OP uzet, koji su u mlađim kategorijama ponešta osvojili, i već su tu, odrastaju uz klub.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Ne dam ostavku, i neće ova vlada podnijeti ostavku, neće iz milion razloga".mma_hz je napisao/la:@HILMO bi mogao biti smjenjen na nadzornom,Mortemu i skori dati i vozdra.
Ne kontam vas fakat, naravno da će uletiti nekad neko, ali nema potrebe da vam to privlači pažnju i da ga bezveze citirate, prijavite post i neko od moderatora će naletiti.
A kako ovo sad trpimo?fks74 je napisao/la:Slazem se za OP , samo dali bi navijaci istrpili omladince jedno 2 sezone dok se to ne poslozi , sumnjam da bi.skoroalen je napisao/la:Prije su ljudi znali za šta igraju, a i prije je drugi vakat bio. Prije su nam igrači Veleža bili megapojačanja, danas bi bilo smiješno dovest pojačanje iz drugoligaša. Ne može se nikako poredit. Danas mi dovedemo igrača iz Drine pa njemu pritisak igrat pred 3 milje ljudi. Bolje momke iz OP uzet, koji su u mlađim kategorijama ponešta osvojili, i već su tu, odrastaju uz klub.
- sarajevo46
- Kontakt:
Ma vala mislim da bi mogli istrpiti 2-3 igrača iz Omladinskog pogona u jednoj sezoni. Ko misli da može biti 11 igrača iz Akademije taj je zalutao u domaći fudbal. Izbaci 2-3 prava po sezoni i svi zadovoljni.
Normalno da niko ne misli o 11 igrača iz OP, al mislim da naredne sezone Mujakić, Šabanović i Mustafić moraju bit prva postava. Vidjet šta je s ovim posuđenim igračima, Blagojević itd, i lagano davat minute Kovačeviću na golu.
Nego, šta bi od Husejinovića? Gdje odoše njegovi idolopoklonici, prisni ljubitelji njegovog urina?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Saidizam ugušen u začetku. Legenda kaže da se njihov Mesija još sprema da popiša pljuvače, na zelenim poljima negdje daleko. Ovdje sve još miriše na njega, u prašnjavom poršeu su ostale posljenje mrvice torte, jedino što je ostalo da nas asocira na Babuku.High je napisao/la:Nego, šta bi od Husejinovića? Gdje odoše njegovi idolopoklonici, prisni ljubitelji njegovog urina?
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jel te to uprava poslala da nam skreces paznju sa pravih problema, na Saida???High je napisao/la:Nego, šta bi od Husejinovića? Gdje odoše njegovi idolopoklonici, prisni ljubitelji njegovog urina?
1946~
Na kraju sezone izlazimo iz ugovora sa Sajkačom, Sarićem, Hebibovićem, Kuzmanovićem te na kraju godine i sa Radovcem, te još kako znam i sa par bitnih igrača iz juniora. Baš me zanima kako ćemo ovo odraditi..
Samo su Said i Sarić sigurni putnici, Radovac 90%, dok su ostali nepoznanice..
Poturino maslo!ThrillerHz je napisao/la:Jel te to uprava poslala da nam skreces paznju sa pravih problema, na Saida???High je napisao/la:Nego, šta bi od Husejinovića? Gdje odoše njegovi idolopoklonici, prisni ljubitelji njegovog urina?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
daj mi svoju lozinku da ti pomognem i podignem ti rejting na forumuhilmo je napisao/la:"Ne dam ostavku, i neće ova vlada podnijeti ostavku, neće iz milion razloga".mma_hz je napisao/la:@HILMO bi mogao biti smjenjen na nadzornom,Mortemu i skori dati i vozdra.![]()
![]()
Ne kontam vas fakat, naravno da će uletiti nekad neko, ali nema potrebe da vam to privlači pažnju i da ga bezveze citirate, prijavite post i neko od moderatora će naletiti.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kolko god nam vadio živce, za sam da se produži ugovor Hebibu ako ne mogu dovesti boljeg.haris004 je napisao/la:Na kraju sezone izlazimo iz ugovora sa Sajkačom, Sarićem, Hebibovićem, Kuzmanovićem te na kraju godine i sa Radovcem, te još kako znam i sa par bitnih igrača iz juniora. Baš me zanima kako ćemo ovo odraditi..
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Tek u ove dvije utakmice koje nije igrao, vidimo koliko fali. Ma koliko on "glup" i smotan bio, lopte se lijepe za njega, il ima talenat za ulijetanje u šansu ala Pipo Inzagi. Ostavit Hebiba, makar za džokera s klupe, a na tu poziciju il dovest boljeg il' pokušat promovisat nekog omladinca, kakva su nam krila u mlađim kategorijama, ima l' neko da se izdvaja?SarajevoJeBordo je napisao/la:Kolko god nam vadio živce, za sam da se produži ugovor Hebibu ako ne mogu dovesti boljeg.haris004 je napisao/la:Na kraju sezone izlazimo iz ugovora sa Sajkačom, Sarićem, Hebibovićem, Kuzmanovićem te na kraju godine i sa Radovcem, te još kako znam i sa par bitnih igrača iz juniora. Baš me zanima kako ćemo ovo odraditi..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne znam to za mlađe kategorije, al znam ako odu svi kojima ističu ugovori Zrinjski će biti betonskoroalen je napisao/la:Tek u ove dvije utakmice koje nije igrao, vidimo koliko fali. Ma koliko on "glup" i smotan bio, lopte se lijepe za njega, il ima talenat za ulijetanje u šansu ala Pipo Inzagi. Ostavit Hebiba, makar za džokera s klupe, a na tu poziciju il dovest boljeg il' pokušat promovisat nekog omladinca, kakva su nam krila u mlađim kategorijama, ima l' neko da se izdvaja?SarajevoJeBordo je napisao/la:Kolko god nam vadio živce, za sam da se produži ugovor Hebibu ako ne mogu dovesti boljeg.haris004 je napisao/la:Na kraju sezone izlazimo iz ugovora sa Sajkačom, Sarićem, Hebibovićem, Kuzmanovićem te na kraju godine i sa Radovcem, te još kako znam i sa par bitnih igrača iz juniora. Baš me zanima kako ćemo ovo odraditi..
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: boki86, bozovic10, Burberry46, CAGarfia, DeeWa, Fouzi1, Google Adsense [Bot], johntravolta123, PingoFTW, sagitarius, SHZ82, umrobihzbogtebe1946 i 156 gostiju.