FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 13 mar 2018, 18:52

Tacno se nekad pitam da li je pojedine igrace stid igdje se pojaviti nakon ove bruke. Heeej 5 bodova u 5 kola... Halo ba.. A oni se slikaju po nekim gramima... Onom Dusanu se opet sjetim nekoga.. Iako su ovdje igraci najmanje krivi, bar pokazite to, glumite ako nista, da vidmo da vam je stalo. Bas ono ponasaju se koda su turisticki dosli u Sarajevo. Uprava Napolje !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 mar 2018, 19:16

Nemaju oni ni časti ni obraza. Amateri sa gubitničkim mentalitetom, većini je Sarajevo vrh karijere. Kad dovedeš igrača iz Slobode i Drine, to ti je već downgrade, to su igrači koji nisu navikli ni na publiku ni na uspjehe. Psihološki su jači igrači iz našeg pogona, tu su cijeli život i svega su se nagledali. A i jeftiniji su.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 mar 2018, 19:51

skoroalen je napisao/la:Nemaju oni ni časti ni obraza. Amateri sa gubitničkim mentalitetom, većini je Sarajevo vrh karijere. Kad dovedeš igrača iz Slobode i Drine, to ti je već downgrade, to su igrači koji nisu navikli ni na publiku ni na uspjehe. Psihološki su jači igrači iz našeg pogona, tu su cijeli život i svega su se nagledali. A i jeftiniji su.
Prije rata su u Sarajevu igrali igraci iz manjih mjesta i klubova pa su bili dobri. Cak su bili i legende, tako da ovo sto pises nema veze sa ovom situacijom.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 13 mar 2018, 20:00

fks74 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Nemaju oni ni časti ni obraza. Amateri sa gubitničkim mentalitetom, većini je Sarajevo vrh karijere. Kad dovedeš igrača iz Slobode i Drine, to ti je već downgrade, to su igrači koji nisu navikli ni na publiku ni na uspjehe. Psihološki su jači igrači iz našeg pogona, tu su cijeli život i svega su se nagledali. A i jeftiniji su.
Prije rata su u Sarajevu igrali igraci iz manjih mjesta i klubova pa su bili dobri. Cak su bili i legende, tako da ovo sto pises nema veze sa ovom situacijom.
Upravu si Malo ih je bilo iz Sarajeva evo sampionska ekipa vise od pola igraca iz manjih mjesta : Djurkovic (sokolac), Radeljas (Gorazde) , Jozic Konjic , Jakovljevic Konjic , Musemic Janja
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 mar 2018, 20:08

Prije su ljudi znali za šta igraju, a i prije je drugi vakat bio. Prije su nam igrači Veleža bili megapojačanja, danas bi bilo smiješno dovest pojačanje iz drugoligaša. Ne može se nikako poredit. Danas mi dovedemo igrača iz Drine pa njemu pritisak igrat pred 3 milje ljudi. Bolje momke iz OP uzet, koji su u mlađim kategorijama ponešta osvojili, i već su tu, odrastaju uz klub.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 mar 2018, 20:16

skoroalen je napisao/la:Prije su ljudi znali za šta igraju, a i prije je drugi vakat bio. Prije su nam igrači Veleža bili megapojačanja, danas bi bilo smiješno dovest pojačanje iz drugoligaša. Ne može se nikako poredit. Danas mi dovedemo igrača iz Drine pa njemu pritisak igrat pred 3 milje ljudi. Bolje momke iz OP uzet, koji su u mlađim kategorijama ponešta osvojili, i već su tu, odrastaju uz klub.
Slazem se za OP , samo dali bi navijaci istrpili omladince jedno 2 sezone dok se to ne poslozi , sumnjam da bi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2018, 20:31

fks74 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Prije su ljudi znali za šta igraju, a i prije je drugi vakat bio. Prije su nam igrači Veleža bili megapojačanja, danas bi bilo smiješno dovest pojačanje iz drugoligaša. Ne može se nikako poredit. Danas mi dovedemo igrača iz Drine pa njemu pritisak igrat pred 3 milje ljudi. Bolje momke iz OP uzet, koji su u mlađim kategorijama ponešta osvojili, i već su tu, odrastaju uz klub.
Slazem se za OP , samo dali bi navijaci istrpili omladince jedno 2 sezone dok se to ne poslozi , sumnjam da bi.
Pa nece njih 11 igrati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 mar 2018, 20:36

mma_hz je napisao/la:@HILMO bi mogao biti smjenjen na nadzornom,Mortemu i skori dati i vozdra.
"Ne dam ostavku, i neće ova vlada podnijeti ostavku, neće iz milion razloga". :mrgreen: :mrgreen:

Ne kontam vas fakat, naravno da će uletiti nekad neko, ali nema potrebe da vam to privlači pažnju i da ga bezveze citirate, prijavite post i neko od moderatora će naletiti.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 mar 2018, 20:36

fks74 je napisao/la:
A kako ovo sad trpimo?

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 13 mar 2018, 20:58

Ma vala mislim da bi mogli istrpiti 2-3 igrača iz Omladinskog pogona u jednoj sezoni. Ko misli da može biti 11 igrača iz Akademije taj je zalutao u domaći fudbal. Izbaci 2-3 prava po sezoni i svi zadovoljni.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 mar 2018, 21:34

Normalno da niko ne misli o 11 igrača iz OP, al mislim da naredne sezone Mujakić, Šabanović i Mustafić moraju bit prva postava. Vidjet šta je s ovim posuđenim igračima, Blagojević itd, i lagano davat minute Kovačeviću na golu.

High

Post Postao/la High » 13 mar 2018, 22:00

Nego, šta bi od Husejinovića? Gdje odoše njegovi idolopoklonici, prisni ljubitelji njegovog urina?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 mar 2018, 22:46

High je napisao/la:Nego, šta bi od Husejinovića? Gdje odoše njegovi idolopoklonici, prisni ljubitelji njegovog urina?
Saidizam ugušen u začetku. Legenda kaže da se njihov Mesija još sprema da popiša pljuvače, na zelenim poljima negdje daleko. Ovdje sve još miriše na njega, u prašnjavom poršeu su ostale posljenje mrvice torte, jedino što je ostalo da nas asocira na Babuku.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 13 mar 2018, 22:54

High je napisao/la:Nego, šta bi od Husejinovića? Gdje odoše njegovi idolopoklonici, prisni ljubitelji njegovog urina?
Jel te to uprava poslala da nam skreces paznju sa pravih problema, na Saida??? :kafa:
1946~

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 13 mar 2018, 23:07

Na kraju sezone izlazimo iz ugovora sa Sajkačom, Sarićem, Hebibovićem, Kuzmanovićem te na kraju godine i sa Radovcem, te još kako znam i sa par bitnih igrača iz juniora. Baš me zanima kako ćemo ovo odraditi..
Samo su Said i Sarić sigurni putnici, Radovac 90%, dok su ostali nepoznanice..

High

Post Postao/la High » 13 mar 2018, 23:08

ThrillerHz je napisao/la:
Jel te to uprava poslala da nam skreces paznju sa pravih problema, na Saida??? :kafa:
Poturino maslo! :opaopa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 14 mar 2018, 00:55

hilmo je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:@HILMO bi mogao biti smjenjen na nadzornom,Mortemu i skori dati i vozdra.
"Ne dam ostavku, i neće ova vlada podnijeti ostavku, neće iz milion razloga". :mrgreen: :mrgreen:

Ne kontam vas fakat, naravno da će uletiti nekad neko, ali nema potrebe da vam to privlači pažnju i da ga bezveze citirate, prijavite post i neko od moderatora će naletiti.
daj mi svoju lozinku da ti pomognem i podignem ti rejting na forumu :lol:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 14 mar 2018, 01:15

haris004 je napisao/la:Na kraju sezone izlazimo iz ugovora sa Sajkačom, Sarićem, Hebibovićem, Kuzmanovićem te na kraju godine i sa Radovcem, te još kako znam i sa par bitnih igrača iz juniora. Baš me zanima kako ćemo ovo odraditi..
Kolko god nam vadio živce, za sam da se produži ugovor Hebibu ako ne mogu dovesti boljeg.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 mar 2018, 09:35

SarajevoJeBordo je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Na kraju sezone izlazimo iz ugovora sa Sajkačom, Sarićem, Hebibovićem, Kuzmanovićem te na kraju godine i sa Radovcem, te još kako znam i sa par bitnih igrača iz juniora. Baš me zanima kako ćemo ovo odraditi..
Kolko god nam vadio živce, za sam da se produži ugovor Hebibu ako ne mogu dovesti boljeg.
Tek u ove dvije utakmice koje nije igrao, vidimo koliko fali. Ma koliko on "glup" i smotan bio, lopte se lijepe za njega, il ima talenat za ulijetanje u šansu ala Pipo Inzagi. Ostavit Hebiba, makar za džokera s klupe, a na tu poziciju il dovest boljeg il' pokušat promovisat nekog omladinca, kakva su nam krila u mlađim kategorijama, ima l' neko da se izdvaja?

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 14 mar 2018, 11:06

skoroalen je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
Tek u ove dvije utakmice koje nije igrao, vidimo koliko fali. Ma koliko on "glup" i smotan bio, lopte se lijepe za njega, il ima talenat za ulijetanje u šansu ala Pipo Inzagi. Ostavit Hebiba, makar za džokera s klupe, a na tu poziciju il dovest boljeg il' pokušat promovisat nekog omladinca, kakva su nam krila u mlađim kategorijama, ima l' neko da se izdvaja?
Ne znam to za mlađe kategorije, al znam ako odu svi kojima ističu ugovori Zrinjski će biti beton :urnebes:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, bozovic10, Burberry46, CAGarfia, DeeWa, Fouzi1, Google Adsense [Bot], johntravolta123, PingoFTW, sagitarius, SHZ82, umrobihzbogtebe1946 i 156 gostiju.