Ja sam na 3 dobio, avangarda!MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑04 jun 2020, 22:31ako nemaš trajni bar na jednom akauntu nisi forumaš
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- PovratakKralja
- Kontakt:
Re: Chat
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Ja sam na 5 ja mislimPovratakKralja je napisao/la: ↑04 jun 2020, 22:35Ja sam na 3 dobio, avangarda!MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑04 jun 2020, 22:31ako nemaš trajni bar na jednom akauntu nisi forumaš
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
- PovratakKralja
- Kontakt:
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Yebem ti nebo ovi na Pinku nisu normalni, epizode serije im traju po 11 minuta ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
bombaysaphire je napisao/la: ↑04 jun 2020, 22:54Yebem ti nebo ovi na Pinku nisu normalni, epizode serije im traju po 11 minuta ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nemoj se smijati , poludio sam yebo ih otac ...Malo malo puste istu epizodu, nekad nedjeljom ima nekad nema , a prekjučer i večeras epizode 11 minuta ,oj jesam se iznervirao ....delinjo je napisao/la: ↑04 jun 2020, 22:55bombaysaphire je napisao/la: ↑04 jun 2020, 22:54Yebem ti nebo ovi na Pinku nisu normalni, epizode serije im traju po 11 minuta ...![]()
![]()
Odoh Vlahov popiti , dupli gospodara mi ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Stani šta ba 11 minuta hahahah
**** te sirotinjske serije,gledaj havai five 0bombaysaphire je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:01Nemoj se smijati , poludio sam yebo ih otac ...Malo malo puste istu epizodu, nekad nedjeljom ima nekad nema , a prekjučer i večeras epizode 11 minuta ,oj jesam se iznervirao ....delinjo je napisao/la: ↑04 jun 2020, 22:55bombaysaphire je napisao/la: ↑04 jun 2020, 22:54Yebem ti nebo ovi na Pinku nisu normalni, epizode serije im traju po 11 minuta ...![]()
![]()
Odoh Vlahov popiti , dupli gospodara mi ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Oca mi krenula epizoda u 20:05 i u 20:08 reklame koje traju do 20:16 ide nastavak epizode i u 20:24 kraj epizode, pa je l' moguće ???
Zna li neko koga sa pinka yebem im sve maloumno ?
a šta gledaš na pinku ba i domacim kanalima sa 100 reklamabombaysaphire je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:11Oca mi krenula epizoda u 20:05 i u 20:08 reklame koje traju do 20:16 ide nastavak epizode i u 20:24 kraj epizode, pa je l' moguće ???
Zna li neko koga sa pinka yebem im sve maloumno ?
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma nisu mi reklame frka , imam EON pa premotam ...90minut je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:15a šta gledaš na pinku ba i domacim kanalima sa 100 reklamabombaysaphire je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:11Oca mi krenula epizoda u 20:05 i u 20:08 reklame koje traju do 20:16 ide nastavak epizode i u 20:24 kraj epizode, pa je l' moguće ???
Zna li neko koga sa pinka yebem im sve maloumno ?![]()
Vlahov popio , odoh gledati Modernu obitelji na RTL 2 iste epizode po 10-i put ...
Tako ja skoro na šaltajući kanale onako naletim na Pinku na her Žiku, aj reko, krenuše reklame ovako u 22:15 završile u 22:35.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Gledaj Condora ne Eonu odlicna akcija, imaš vala strašnih serija što se patiš.bombaysaphire je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:19Ma nisu mi reklame frka , imam EON pa premotam ...90minut je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:15a šta gledaš na pinku ba i domacim kanalima sa 100 reklamabombaysaphire je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:11
Oca mi krenula epizoda u 20:05 i u 20:08 reklame koje traju do 20:16 ide nastavak epizode i u 20:24 kraj epizode, pa je l' moguće ???
Zna li neko koga sa pinka yebem im sve maloumno ?![]()
Vlahov popio , odoh gledati Modernu obitelji na RTL 2 iste epizode po 10-i put ...
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
SDP se bori za prava Srba vise nego Srbi. Tako je Niksicu.
Hajde sada u Banja Luku, i bori se za Bosnjake koji nemaju ni pravo na Bosanski jezik.
Lako je srati tamo gdje su Bosnjaci vecina.
Ti i Pedja u pozu 69 yebem vam mater obojici.
Hajde sada u Banja Luku, i bori se za Bosnjake koji nemaju ni pravo na Bosanski jezik.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
četničku mater*Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:40SDP se bori za prava Srba vise nego Srbi. Tako je Niksicu.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 6 gostiju.