Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Gledaj Condora ne Eonu odlicna akcija, imaš vala strašnih serija što se patiš.bombaysaphire je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:19Ma nisu mi reklame frka , imam EON pa premotam ...90minut je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:15a šta gledaš na pinku ba i domacim kanalima sa 100 reklamabombaysaphire je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:11
Oca mi krenula epizoda u 20:05 i u 20:08 reklame koje traju do 20:16 ide nastavak epizode i u 20:24 kraj epizode, pa je l' moguće ???
Zna li neko koga sa pinka yebem im sve maloumno ?![]()
Vlahov popio , odoh gledati Modernu obitelji na RTL 2 iste epizode po 10-i put ...
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
SDP se bori za prava Srba vise nego Srbi. Tako je Niksicu.
Hajde sada u Banja Luku, i bori se za Bosnjake koji nemaju ni pravo na Bosanski jezik.
Lako je srati tamo gdje su Bosnjaci vecina.
Ti i Pedja u pozu 69 yebem vam mater obojici.
Hajde sada u Banja Luku, i bori se za Bosnjake koji nemaju ni pravo na Bosanski jezik.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
četničku mater*Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:40SDP se bori za prava Srba vise nego Srbi. Tako je Niksicu.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Da, Henry Parkes.VolimTz je napisao/la: ↑04 jun 2020, 21:29To je ona knjiga "povijest SAD-a", jednom si mi je poslao, procitao sam do pola.Asteriks je napisao/la: ↑03 jun 2020, 16:00U pocetku, filozofiju su predavali svecenici koji su mislili da je njena glavna svrha objasnjenje tradicionalne protestantske teologije. Evo ti isjecak novih nacina misljenja pocev od 19. stoljeca.VolimTz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:41Mislim da bi asteriks najbolje znao ali koliko se ja kužim u historiju SAD je izgrađena na učenjima protestantske crkve i njenih raznih varijanti. Kao uostalom i zapadna Europa. Ta učenja najviše cijene i forsiraju rad i disciplinu. Stoljećima ljudi grade taj način života. Niko nije uspio da izvede to, i sad bi mnogi došli na gotovo i ko biva pitali se za sve.
Izvoli prijatelju u Liberiji napravi sistem, a ne djecu-vojnike. U Somaliju donesi tri puške oni će napraviti pet autonomnih pokrajini i deset paravojski.![]()
Glede ove teme, protestantizam je bio vitalna snaga u zivotu Amerike, a to se pokazalo pokretima koji su svoju snagu crpili iz baptistickih i prezbiterijanskih ucenja.
Djecu su potkivali obrazovanjem, koje se sastojalo od temeljnih stvari pismenosti uz obavezno poznavanje osnova gradjanskog prava.
Americki mentalitet je kombinacija svih faktora u jednu korisnu cjelinu do koje se doslo putem istrazivakog duha, ulaganja, prvih laboratorija te ljudi poput Isaaca Adamsa, Tesle, Edisona, Bella isl.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
mozes li meni tu knjigu poslati u privatneAsteriks je napisao/la: ↑05 jun 2020, 00:13Da, Henry Parkes.
Glede ove teme, protestantizam je bio vitalna snaga u zivotu Amerike, a to se pokazalo pokretima koji su svoju snagu crpili iz baptistickih i prezbiterijanskih ucenja.
Djecu su potkivali obrazovanjem, koje se sastojalo od temeljnih stvari pismenosti uz obavezno poznavanje osnova gradjanskog prava.
Americki mentalitet je kombinacija svih faktora u jednu korisnu cjelinu do koje se doslo putem istrazivakog duha, ulaganja, prvih laboratorija te ljudi poput Isaaca Adamsa, Tesle, Edisona, Bella isl.
-
jolicnikola
- Kontakt:
ta će Pink kod Viki i Anđe 
Mislim da si ga pomijesao sa onim debelim, sinom onog dilera.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Umro Ibro, grobar GRAS-a.
Na FTV u svoj prajmu radio intervju i pita njega voditeljica "eto gospodine Jusufraniću, GRAS posluje u milionskim gubicima a vi gradite vilu od dva miliona. Kako to?"
Kaže on, pa nije to moje, to mi je od žene. Upita onda njega voditeljica "a šta vam je to žena po zanimanju pa si možete to priuštiti?"
A on mrtav hladan odgovori "domaćica."
Na FTV u svoj prajmu radio intervju i pita njega voditeljica "eto gospodine Jusufraniću, GRAS posluje u milionskim gubicima a vi gradite vilu od dva miliona. Kako to?"
Kaže on, pa nije to moje, to mi je od žene. Upita onda njega voditeljica "a šta vam je to žena po zanimanju pa si možete to priuštiti?"
A on mrtav hladan odgovori "domaćica."
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.